Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel & Cabanas Ida y Vuelta Camping

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Mar 2017
9.4

Such a nice place to stay in Holbox. The Hostel has this super chill atmosphere which makes interaction with other travelers so easy going on the hammocks; will absolutely stay with you again in my next visit. My only advice for travelers is to watch out their heads when below the palm trees (yes, there are huge palm trees all around the hostel which gives the place this particular nice touch :))... coconuts may hurt when falling off the tree but they're exquisite to drink afterwards :).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lut 2017
9.7

This hostel is very beautiful, clean and has an amazing atmosphere! The staff is super friendly and helpful, they offer a good breakfast which is included in the price and for only little money you can get delicious extras. I was truely amazed and would definitely recommend this place to all travellers out there :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
10.0

Great brownies for breakfast! The cabaña was nice and kept clean daily & is close to the beach. :) Only minus: without anyone at night to keep the site calm, you can get woken up by uncaring neighbors using outside tables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pumas_jl8073
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Sty 2017
9.1

Excelente hostel al cual he tenido la oportunidad de quedarme 2 veces el pasado por 1 noche y este año por 2 noches. La cabaña 6 es par 2 personas, una cama matrimonial bastante cómoda y una individual en la parte de arriba que aunque está muy cómoda, se escucha todo del cuarto del al lado pero entendible por ser una cabaña de madera. La ubicación es bastante buena, está a 5 min del centro de holbox y a pasos de la playa, genial! El personal bien y sin duda regresaría! saludos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Sty 2017
10.0

Hostello perfetto se non fosse per le zanzare, ma quelle sono ovunque! Benjamin, il ragazzo che mi ha accolto, è un grande! Tutto il resto era super, tutto curato nel minimo dettaglio ed il dormitorio aveva il bagno in camera. Certo ti devono piacere las cabanas, ma per fortuna cercavo quello.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • janirutanen5767
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Gru 2016
7.1

Nice place to stay and relax. + Beach 5 mins + Bed is comfortable + everything is nicely decorated. ++ breakfast: You'll get credit of 50 pesos and you can use it as you want and then buy more if you wanna. There is a lot of options. - A little walk (10 min) from town or from the ferry. - floor was sand in dorm - no locks at all and anyone can walk in (island is very relaxed, but still...) - safety boxes really bad and only a few for whole hostel - no 24/7 reception

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Gru 2016
9.7

My favorite place ever! Loved the design and even though it was a little pricey, definitely worth it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Gru 2016
10.0

Superbe camping avec petite cabane très charmante. Personnel très agréable. Nous avons passé un excellent séjour !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.