Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel & Cabanas Ida y Vuelta Camping

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • kaymachin
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Wrz 2017
7.4

El lugar es lo que ofrece por ese precio, yo salí contento de allí aunque habían varias cosas que no me gustaron, el 1) la seguridad, a partir de las 8 cierra recepción y no hay nadie. Unos chicos con reserva llegaron más tarde y nadie los recibió, tuvieron la suerte de que los ayudamos y se quedaron en nuestra estancia, las puertas no llevan candado y cualquiera puede entrar.2) la cocina es de 8 a 22, se debería de dejar abierta siempre. 3) muchos mosquitos, llevar spray.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2017
10.0

Vraiment un bel endroit sur l'île paradisiaque de Holbox! Les petites Cabaña sont super confortable! L'ensemble du terrain est vraiment cool aussi, des hamacs et des tables à picnic un peu partout, la cuisine commun est très grande et très propre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2017
8.0

El lugar estaba a 9 cuadras del puerto. Fácil acceso, lastima q había llovido y estaba todo inundado! El lugar es lindo, limpio. El wifi es malo!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2017
8.3

Super schönes Hostel mit sehr vielen Detail, ruhigere Lage aber der Strand ist nicht weit. Alles stimmt zu 100% von der Atmosphäre dort. Leckeres Frühstück! Leider sind die Zimmer (Doppelzimmer) in der Hauptsaison viel zu teuer!! Überhaupt keine Hostelpreise - da sind manche Hotels auf Holbox günstiger. Etwas störend ist der Sandboden im Zimmer, wenn man mit nassen Füßen aus der Dusche kommt sind diese sofort wieder dreckig. Vorallem wird das Bett sandig. Ein Teppich bis zum Bett wäre sinnvoll.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Lip 2017
9.7

...best place to stay:) we really enjoyed our days in "ida&vuelta", the bungalows are simple and lovely, the stuff were helpfull and super friendly, the breakfast ist great and its just 3min walk to the beach. the only thing thats missing (like in every hotel or hostel arround the world) enough space to hang up or to put your things.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2017
5.1

El desayuno muy escaso! El personal se retira muy temprano del hostel y deja todo en las manos de dios. En nuestra habitación estaba separada por una puerta donde del otro lado había más personas, alquile una cabaña y estaba en una vidriera. El último día no tuvimos agua! Y los mosquitos son muy grandes lleven off porque si no se los venden en el hostel. Caro en relación calidad

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
6.9

The room was very clean but for the money we paid there was no air conditioning and a lot of boos from outside.. breakfast is great !

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
9.4

El hostal está a una cuadra de la playa lo cual es excelente. Para ir al centrodel Centro del pueblo si tienes que caminar aproximadamente 10 a 15 min. o tomar un taxi por 30 pesos. El ambiente del lugar es fantástico y muy limpio. Ampliamente recomendado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2017
9.7

Very cool "cabañas" with a nice chill design. My girlfriend and I rented a private room and we had an amazing time. The room its covered with sand and it makes you feel you are beside the beach. The staff is quite friendly and helpful. Even though the weather is hot in Holbox, the fan does the job perfectly. The only bad thing is that someone stole my swim suit in the showers (weeeird), but this is not the responsibility of the hostel. All in all, we would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2017
9.4

Such a nice place to stay in Holbox. The Hostel has this super chill atmosphere which makes interaction with other travelers so easy going on the hammocks; will absolutely stay with you again in my next visit. My only advice for travelers is to watch out their heads when below the palm trees (yes, there are huge palm trees all around the hostel which gives the place this particular nice touch :))... coconuts may hurt when falling off the tree but they're exquisite to drink afterwards :).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×