Hostelworld.com

Hostel Zeus

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 2,188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 2,188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.2
Hostel Zeus Located at 27 Sofokleous St, , Athens.
Hostel Zeus
Greece
Athens 27 Sofokleous St
72% 2188
37.9810268 23.7266492
Hostel Zeus
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2016
9.7

Hostel Zeus was a great Hostel! It is wishing walking distance of Acropolis and the Athenian market, the staff was very friendly, and they let us store our luggage before and after our checkout time. I would definitely recommend this hostel. The beds were clean, the showers hot, what more could ya want?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
7.4

El hostel está bien por lo que pagas, recomiendo poner un poco más de compromiso con la limpieza de los baños, y quizás con el tema de los lockers, para que haya en las habitaciones. El personal fue muy agradable y la atmósfera fue increíble, mucha gene buena y divertida en la terraza. Bien si vas viajando solo! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
6.6

La struttura si trova in una zona centralissima praticamente vicino a tutti i punti di interesse e a tutte le zone piene di locali e di Divertimento.La struttura è un ostello un po spartano ma per la cifra che si paga circa € 12 a persona notte va più che bene. I servizi sono essenziali per cui si parla di un letto per dormire e un bagno in comune ESSENZIALE ma ripeto che un ostello quindi ci si deve aspettare questo.Il personale è giovane e disponibile.In generale esperienza positiva.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Maj 2016
8.6

Awesome location, walking distance to all the main attractions. The staff are helpful and knowledgeable. I would stay again. Happy travel. :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Maj 2016
8.9

Positive: Very good hostel, clean, and good location, Negative: Wifi is impossible except at lobby, really crappy internet, and just one PC available.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
7.4

I stayed with my friend for two nights and was satisfied. Cheap and great location. A bit dirty but not too bad. Perfect for a couple of days!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Maj 2016
3.7

The hostel was in a dangerous area, even been close to the Parthenon. Facilities were really poor and barely cleaned. My room was pretty Dirty and the sheets anf blanket were Dirty too. Only the location wad good.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
4.0

Rooms and especially bathrooms were dirty. Only one key per room added to the inconvenience. Decent location though.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Kwi 2016
8.3

This was a fantastic value for our money for our one night in Athens. They let us check in late and held our luggage the next day. The rooms and bathrooms are very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Kwi 2016
8.3

Very close to the Acropolis. Staff was friendly and helpful...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.