Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Yellow

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 391 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 391 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
4.9

Très bruyant. Portes qui grincent (un peu d'huile quand même!!) accès internet aléatoire pas de débit. Atmosphère un peu glauque

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
9.4

Recommended place to stay! Nice staff, good location plus free breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lilymayhemming
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
1 Cze 2017
7.1

Massive school trip took over whole hostel while I was there. Not a backpackers hostel but very cheep

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Cze 2017
7.1

Good for a place to sleep. Can be pretty quiet and it's not the cleanest place in the world.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Cze 2017
4.3

The place needs a good "face-lift" it was depressing staying there (nothing for claustrophobics!!!). The stay was catastrophic. Screaming, running, drunkedness, yelling (up to 3:30 am) AND smoking in dorms (despite a sign saying NO SMOKING). Ppl Allergic to cigaretts/smoke - this will for sure kill you!A very "loud" hostel - the only silent hours were probably daytime once I stepped by. They put alone travelling ladies in dorms with 50+ old men (I shared dorm with three 50+ polish men).

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Maj 2017
10.0

Esta muy bien ubicado y el personal es muy amigable, en especial Magda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
6.6

Good location, but old fashioned hostel. They should really fix the showers (don't get warm). Apart from that; recommended if you wanna stay in the city center.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Kwi 2017
8.6

Me gustó el hostal pero la verdad lo colchones y las sabanas están muy viejas, la ubicación es muy buena y el personal muy amable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • brittmcneill93
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Kwi 2017
2.6

This place was filthy, not clean in any areas. Locks on the door where not secure bathrooms weren't woman friendly. It smelt disgusting I will never go back.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Kwi 2017
9.1

Lovely stuff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.