Hostelworld.com

Hostel Wratislavia

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 165 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 165 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
Hostel Wratislavia Located at Komuny Paryskiej 19, , Wroclaw.
Hostel Wratislavia
Poland
Wroclaw 50 -451 Komuny Paryskiej 19
84% 165
51.1030368 17.0430350
Hostel Wratislavia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Kwi 2016
6.3

Pros: Great newly remodeled building and very clean. Cons: More of a hotel with weekend "Flash Packers" coming to town to get drunk. Not social! 15 minute walk to center. Out of 5 staff members I met none of them could even smile and say hello, good morning,etc. Not rude...but certainly not friendly. Needs hooks and shelves in bathroom for toiletries. The shower in my room was so small that every time you move/raise your arm you would hit the lever and change water to hot/freezing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
5.4

The Hostel is actually really nice and the staff... well, it's just one tiny girl per shift. Me and my friend were sleeping in our dorm and at 3:00 am some homophobic russians came to the room, turned on the light and started yelling and bothering us. They urinated the floor in the bathroom and then left. we complained at the desk but the tiny girl was as afraid as us of the drunk idiots. There should be staff capable of maintaining a peaceful and respectful environment in the hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
9.1

A nice place in a nice place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
10.0

ı think perfect hotel ı have ever seen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Wrócę, jeśli odwiedzić Wrocław ponownie :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

nowe i czyste schronisko

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

Bardzo miły hostel, wszystko jest bardzo zadbane. Łazienki i pokoje wyglądały na nowe i czyste. To miejsce jest bardzo blisko do stacji kolejowej, ale trochę daleko od głównego placu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2016
10.0

nice hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Doskonały hostel! Chciałbym tam jeszcze raz!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2015
8.6

Lovely place to stay, a remade hotel so facilities were excellent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.