Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Wien - Myrthengasse (HI)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 748 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 748 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.2
Hostel Wien - Myrthengasse (HI) Located at Myrthengasse 7, , Vienna.
Hostel Wien - Myrthengasse (HI)
Austria
Vienna 1070 Myrthengasse 7
77% 748
48.2051343 16.3475811
Hostel Wien - Myrthengasse (HI)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Sty 2017
9.4

We just stayed one night. The hostel isn't so near to the attractions, but it's ok (around 15 min walking). The rooms and bathrooms are clean and the staffs are helpful. The all you can eat breakfast is amazing! Lots of bread types, yogurt, jam, Nutella... you have to pay a 3,5€ tax if you are not a member for the hostel group.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
5.4

Very old building, which was very large but for some reason had no one staying in it. Whole place needs redoing really

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Sty 2017
10.0

Great location, nice price and cozy atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
4.0

El personal no está dispuesto a ayudar. Las indicaciones que dan para llegar al hostal son pésimas. El hostal tiene pésimo olor y las piezas también. Los baños son sucios y también tienen mal olor. El desayuno es asqueroso.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Sty 2017
7.4

Удобное расположение, Рядом от метро и центра. Завтрак отдельно 4,5евро.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sty 2017
6.6

Well, to be honest, i dislike this place, there's almost nothing in the room except the bed and we need to change the sheet by ourselves, which i have found difficult. From the other points, it's very quiet, not expensive, and the breakfast is just top.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sty 2017
8.9

I liked this hostel overall, it's nothing fancy but the 4-person room was satisfactory (especially the night when I was the only person in it!) and so were the bathrooms. Breakfast was bountiful and the hot chocolate was divine. Good location, staff was a little brusque but still helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
6.9

the pool room is like the inside of a tram, quite pretty but not so valorized!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Gru 2016
8.0

Habitaciones amplias, buen desayuno y se encuentra cerca de los lugares turísticos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • berkalparslan
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Gru 2016
3.1

There is no wi-fi in rooms also usually not working in the lounge. When we arrived rooms are really cold and doesnt change in the night. We dont recommend this hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, thank you for your comments. You've got exactly what you have booked on hostelworld and how our hostel is described on hostelworld.com. As mentioned in the information section on hostelworld.com we offer free WIFI only in the lobby area and there you can also find a description of how to get to our hostel. And your problem with the heating could have been easily solved if you had told us about it. Best regards from Vienna - HI Myrthengasse

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.