Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Wien - Myrthengasse (HI)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 755 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 755 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Mar 2017
6.3

Absolutely no atmosphere. The only positive thing I have to say about this place is that the breakfast is bangin'.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
8.9

The hostel is indeed well located and super clean. The breakfast is nice as well. The only problem you might experience is that you've ONLY got ONE WALL SOCKET per room, so it might be a bit difficult to recharge your phone if you're staying in a dorm.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, thank you for your comments. We offer additional sockets to borrow at our 24 hours open reception. Best regards from Vienna - HI Myrthengasse

  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
14 Sty 2017
9.4

We just stayed one night. The hostel isn't so near to the attractions, but it's ok (around 15 min walking). The rooms and bathrooms are clean and the staffs are helpful. The all you can eat breakfast is amazing! Lots of bread types, yogurt, jam, Nutella... you have to pay a 3,5€ tax if you are not a member for the hostel group.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
5.4

Very old building, which was very large but for some reason had no one staying in it. Whole place needs redoing really

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Sty 2017
10.0

Great location, nice price and cozy atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
4.0

El personal no está dispuesto a ayudar. Las indicaciones que dan para llegar al hostal son pésimas. El hostal tiene pésimo olor y las piezas también. Los baños son sucios y también tienen mal olor. El desayuno es asqueroso.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Sty 2017
7.4

Удобное расположение, Рядом от метро и центра. Завтрак отдельно 4,5евро.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sty 2017
6.6

Well, to be honest, i dislike this place, there's almost nothing in the room except the bed and we need to change the sheet by ourselves, which i have found difficult. From the other points, it's very quiet, not expensive, and the breakfast is just top.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sty 2017
8.9

I liked this hostel overall, it's nothing fancy but the 4-person room was satisfactory (especially the night when I was the only person in it!) and so were the bathrooms. Breakfast was bountiful and the hot chocolate was divine. Good location, staff was a little brusque but still helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
6.9

the pool room is like the inside of a tram, quite pretty but not so valorized!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.