Hostelworld.com

Hostel Wien - Brigittenau (HI)

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 389 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 389 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.3
Hostel Wien - Brigittenau (HI) Located at Adalbert Stifter Str. 73, , Vienna.
Hostel Wien - Brigittenau (HI)
Austria
Vienna 1200 Adalbert Stifter Str. 73
75% 389
48.2445107 16.3788986
Hostel Wien - Brigittenau (HI)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.7

ausgezeichnetes Hotel, Frühstück ist sehr gut und ausreichend komme gerne wieder

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
9.4

Evrything was great. I would definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pinah1106
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Mar 2016
6.3

조식 최고! 직원친절도 최고! 위치만 아쉽다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
4.9

HI카드필요없는데 만들어주고 구지 돈 더받았음 시설은 그럭저럭 깔끔한데 위치가 너무멀다 너무멀음 너무 너 무 넘 무 멀음 . 조식만 만족

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Mar 2016
8.0

작은호스텔인줄알고갔는데규모가큰체인호스텔이라 깜짝놀랬습니다 외관이나규모로볼땐호텔같았다는.. 중심부에선다소떨어져있지만 s-bann을타면몇정거장안에금방도착할수있어여행하기에는큰불편이없었습니다~특히유레일패스가있다면s-bann무료이니유레일이있으신분께는추천합니다.(다만지하철에서내려서10분정도걸어오셔야합니다).또한바로근처에도나우강변이있어서저녁에산책하며도나우강의야경을감상할수있어좋았습니다 1층에큰라운지가있어커피를마시거나쉬기에도괜찮았고침실상태도전반적으로깨끗했습니다,조식도주는데저는늦잠자서한번도못먹었습니다ㅠㅠ 와이파이는1층라운지에서만사용할수있다는점은참고하시면될것같구요,이용객들은한국인은별로없고,,주로외국인입니다~다만한국인끼리방을몰아주는것같았습니다^^;전반적으로가격대비괜찮은호스텔이었습니다^^~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
6.0

I had the worse hostel experience so far at this hostel. The first impression about the staff, he treated us very bad the way he welcomed us. The hostel was full with high school students 14-18 and it was very noisy. If you want to have a rest it is not the place you should choose. The breakfast was the best, very delicious. Averall it is just ok but I would not go back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
4.3

방에 와이파이 안됨

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Dobry pokój i hostel w ogóle. Tylko jeden problem: pieniądze. "Rezerwacja informacji ... .Powierzchnia Całkowita kwota € 33.44 (US $ 39.39) jest płatna po przyjeździe na miejscu. Powyższa cena zawiera wszystkie podatki. " Co do cholery wzięli dodatkowe 7 euro, kiedy przyjechaliśmy? Co do cholery rezerwacji Informacja o cenie i hotel ceny nie są takie same? Byliśmy zaskoczeni.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2015
7.7

il y'avait un surcout de 3,5 euros qui n'était pas prévu...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2015
9.7

Excellent staff, room tidy as well as bathroom, no so far from the sightseening I enjoyed to stay in there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.