Hostelworld.com

Hostel Wien - Brigittenau (HI)

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.6
Hostel Wien - Brigittenau (HI) Located at Adalbert Stifter Str. 73, , Vienna.
Hostel Wien - Brigittenau (HI)
Austria
Vienna 1200 Adalbert Stifter Str. 73
77% 398
48.2445107 16.3788986
Hostel Wien - Brigittenau (HI)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
4.9

베드버그 물림...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Maj 2016
8.6

Excellent place! Cost-effective and very comfortable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.9

The rooms were very clean. The breakfast was acceptable. Leaving your ID/passport as a key deposit is a bit too much, but ok. Overall a nice place. Would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
8.3

Everything was great, despite the initial delay in checking-in, as my booking details were not accurate. They gave me a better room though to make up for that. The location is good in terms of area, yet not the best in terms of having to take more than 1 change to reach the vital areas in Vienna using public transportation. Also, would've been nice to include/rent towels instead of having to buy them and throw them away because I didn't have space in my bag to take it back with me.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
8.6

Praktisches, günstiges, sauberes Hotel mit wenig Schnick Schnack aber gemütlichen Betten, leckerem Frühstück und gutem Badezimmer. Es handelt sich eigentlich um eine Jugendherberge, was man auch teilweise merkt, jedoch war es für unseren 3 Nächte Aufenthalt zu zweit sehr gut geeignet und günstiger als viele Hotels in der Umgebung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.7

ausgezeichnetes Hotel, Frühstück ist sehr gut und ausreichend komme gerne wieder

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
9.4

Evrything was great. I would definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pinah1106
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Mar 2016
6.3

조식 최고! 직원친절도 최고! 위치만 아쉽다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
4.9

HI카드필요없는데 만들어주고 구지 돈 더받았음 시설은 그럭저럭 깔끔한데 위치가 너무멀다 너무멀음 너무 너 무 넘 무 멀음 . 조식만 만족

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Mar 2016
8.0

작은호스텔인줄알고갔는데규모가큰체인호스텔이라 깜짝놀랬습니다 외관이나규모로볼땐호텔같았다는.. 중심부에선다소떨어져있지만 s-bann을타면몇정거장안에금방도착할수있어여행하기에는큰불편이없었습니다~특히유레일패스가있다면s-bann무료이니유레일이있으신분께는추천합니다.(다만지하철에서내려서10분정도걸어오셔야합니다).또한바로근처에도나우강변이있어서저녁에산책하며도나우강의야경을감상할수있어좋았습니다 1층에큰라운지가있어커피를마시거나쉬기에도괜찮았고침실상태도전반적으로깨끗했습니다,조식도주는데저는늦잠자서한번도못먹었습니다ㅠㅠ 와이파이는1층라운지에서만사용할수있다는점은참고하시면될것같구요,이용객들은한국인은별로없고,,주로외국인입니다~다만한국인끼리방을몰아주는것같았습니다^^;전반적으로가격대비괜찮은호스텔이었습니다^^~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.