Hostelworld.com

Hostel Who Knows

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Hostel Who Knows Located at No. 265, Fujian Rd, , Taitung.
Hostel Who Knows
Taiwan
Taitung 95042 No. 265, Fujian Rd
91% 104
22.7509143 121.1509287
Hostel Who Knows
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Kwi 2016
10.0

Loved staying here and I would go back again! Convenient location, great staff, and a good night sleep. What more can you ask for? The place is clean, quiet and has a cozy vibe. The owners and staff were very sweet and accommodating, and provided tons of useful information. Great job, guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
19 Mar 2016
9.4

台東の中心街にあって便利です。新生路沿いの高層のホテルの裏手にあるので、たどり着きやすいです。オーナーさんはフレンドリーで優しいです。混合ドミ1つと女性用ドミ1つだけの小さなホステルですが、古い建物を素敵にリノベしてあるので、リビングも居心地と雰囲気がよく、趣きがあります。コンセントが少ないのと、シャワーもお洒落なものの海の家のような作りなので、やや使い勝手の悪さもあります。スタッフの方が作るスイーツが美味しそうでした。宿に屯する猫もかわいかったです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2016
8.0

老板很热心,热水很稳定。混合房间没有门。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Lut 2016
9.4

很舒適很有味道的一間青年旅館,老闆人很好很親切,有家的感覺。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2016
9.7

깨끗하고 친절하고 위치도 좋고 주변이 조용해서 좋았어요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2016
9.4

Everything was great! I would suggest to Jackson (owner) putting a barrier rail at the top of the stairs between stairs and bathroom. There is "stumbling to the bathroom half awake in the middle of the night" falling hazard at present. Everything else was nice, comfortable, clean and homey.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lis 2015
9.4

Very grateful to the warm, helpful staff. Owner gave us lots of info on getting to Ludao, helped us look up ferry/bus tickets, recommended local eats, etc. He even set aside two beds for us a few nights later when we told him we may have to stay in Taitung an extra night after returning from Ludao. Hostel is close to the bus station, old railroad tracks, Uniqlo, & Liyushan Park. Walking distance to some local eateries, cafes, stores. Facilities were clean; beds came with warm covers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
17 Lis 2015
10.0

The hostel is in walking distance to,the city centre and the bus station. It is a nice little hostel with hot and clean showers. The hostel owner are a really helpful and lovely couple. They helped me quit a lot with my travel preparations before going to orchid island. If you wanna know the best eateries in town just ask them. The hostel is like Taidong totally underrated. So I extended my stay a couple of days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.