Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Waka Waka, Marrakech

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1007 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1007 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Wrz 2017
8.6

The staff here were amazing, so helpful and accommodating. They were always around to offer you tea and make sure you were enjoying your stay. The dorms were a little hot and uncomfortable, it would be nice if there was a fan in the room and more power outlets. Location was really central, everything was pretty close in terms of walking distance.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2017
10.0

Wahnsinnig nette Leute, haben sich super lieb um uns gekümmert. Wir haben uns wie Zuhause gefühlt und würden jeder Zeit wieder kommen! Es ist sehr sehr sauber und allein das Frühstück ist es schon wert, hier her zu kommen! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2017
10.0

Waka waka Is one of the best Hostel that Ive stayed in. And Ive stayed in many. There Is such a fun and nice vibe, yummy moroccan whisky all the time, the staff It Is Great And always ready to help. The rooms are comfortable, the location Is Perfect, and the breakfast It Is good. I had a wonderful stay And cant wait to return! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2017
9.1

The best hostel I have been to in Marrokko! Super cheap and still very nice hostel ! Very clean, nice roof terrasse, very good atmosphere (for example they serve free tea all the time, some small snacks, sometimes some shisha etc. ;) ) and very hospital staff. My sincerest recommendation!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2017
10.0

I had a pretty nice stay at this hostel. The hosts are awesome and will do everything they can do to improve your stay. The atmosphere is excellent and the rooftop is a nice place to chill out. I highly recommend this typical Moroccan hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2017
10.0

Probablement la meilleure auberge du Maroc, bien située, le personnel est accueillant et toujours prêt à passer une belle soirée avec les invités! Le thé est également excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2017
10.0

就在基福旁边,但价却要低百分之三十以上,且和基福一样含旱,强烈推荐哇卡哇卡。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2017
10.0

The is a true hostel, like rhe hostel should be. The staff are very friendly and will do anything for you, atmosphere was really amazing, lot of interested people to meet the food here is delicious for a good price! And perfect budget for traveller. Will surely recommand waka waka hostel to all travellers who will stay in marrakech...... Thank you hocine and mojid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mayralarrondo350
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Sie 2017
8.9

El lugar es muy bonito y con buen ambiente. Los encargados, solidarios y muy buena onda. Lo único negativo es que las habitaciones (al menos en las que estuve) son poco ventiladas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2017
10.0

Had a great stay at Waka Waka Abdel and Hussin were good fun and have all the information had a great time with them goodvibes in the hostel nice terrace and decent breakfast, great value for price near the centre square

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×