Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Waka Waka, Marrakech

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 888 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 888 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.9
Hostel Waka Waka, Marrakech Located at Rue el Ksour, Derb Sabai, 13, Marrakech.
Hostel Waka Waka, Marrakech
Morocco
Marrakech Marrakech 40000 Rue el Ksour, Derb Sabai, 13
84% 888
31.6333333 -8.0000000
Hostel Waka Waka, Marrakech
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Lis 2016
10.0

Very good value hostel, location is central, it's clean, terrace is very nice, staff are wonderful and the atmosphere is chilled, thank you Haitam, Simo and all staff for hospitality andhelp

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lis 2016
8.9

For recomend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
9.4

Great stuff, helpful and friendly. cosy place to chill if wanted. Good location to move to the rest of Marrakech. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
6.0

La ubicación es perfecta! La limpieza de los baños no es muy buena, ya que siempre huelen fatal y no hay separación entre el baño y la ducha. Las camas no son muy buenas y las sabanas que te ponen huelen muy mal. Con respecto al personal hay dos chicos que son muy agradables y atentos, el resto te mira mal. Esperaba más de lo que dicen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Lis 2016
10.0

i want to thank JAAFAR and SIMO and ABDELGHANI and AYIDA and cleaning womens for the great hospitality and big efforts to satisfying the worldwide clients i m sorry for ABDELGHANI because he quit the work very recommanded place i will back again and again thank you for the great moments

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lis 2016
10.0

Great. Thank you abdul for being good host and caring. Recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lis 2016
8.3

Auberge sans pretention mais sympathique et bien située avec l'avantage d'avoir une terrasse. Le personnel est accueillant, surtout Jafar ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Lis 2016
10.0

Excellent value and good location, terrace is very nice, hostel is clean, staff are wonderful, thanks to all staff for awesome hospitality and chilled atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lis 2016
7.7

Thank you Jaafar for the warm welcome and for always being so helpful. Our stay at Wakka Wakka we're a great start to our month long trip to Morocco. Would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Paź 2016
10.0

lovely hostel, clean, very good value, terrace is nice, staff are very helpful and location is good, thanks hostel waka waka for hospitality

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.