Hostelworld.com

Hostel Villa Skansi

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,062 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,062 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Hostel Villa Skansi Located at Domovinskog rata 18, , Hvar.
Hostel Villa Skansi
Croatia
Hvar 21450 Domovinskog rata 18
89% 1062
43.1680649 16.4458680
Hostel Villa Skansi
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Wrz 2015
7.4
Przetłumaczone przez Google

Schronisko jest bardzo miły, choć byliśmy tam trzy noce i ostatniej nocy przeniesiono nas do innego schroniska (obok), ponieważ były one zamknięcia do naprawy lub czegoś. Nie fajne ponieważ nigdy nie powiedziano nam o tym (i znowu pakowanie wszystko, aby przenieść to irytujące, kiedy jesteś tu dopiero od trzech dni) i nie będzie się tam już znamy. Drugi hostelu nie był tak miły, więc czujemy się trochę oszukany. Tak czy inaczej, oprócz tego, że wszystko jest w porządku, a personel jest bardzo miły.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Wrz 2015
8.3

A fantastic hostel with amazing staff, great social area and cheap drinks at their own on site bar. Only down side was that travelling as a two we were put in a 6 bed room on our own. As much as this would be appealing to some, when you're heaps keen to meet new people, its disappointing. Perfect walking distance into the centre, using the hill as our daily (only) exercise!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Wrz 2015
6.0

The rooms and terrace were nice although our bathroom kept running out of toilet paper and no one seemed to be replacing it on a regular basis- they made us move to the hostel next door on our third night as they were closing which was quite annoying to have to pack up and move and because of this we missed our boat exursion. As well you cannot have alcohol anywhere in the hostel - not even your room and can't make any noise - including quiet chat outside- after ten.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Wrz 2015
9.4

Really fun hostel to stay at. The staff were amazing, beds comfortable, bathrooms clean and great showers. Lots of space to relax and hang out after a night on the town. Close enough to stroll along the riva.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Wrz 2015
9.7

great facilities, loved the terrace with sick views! super close to main town and beaches everything I needed within like 10 minute walk. staff were friendly and had a really cool atmosphere. I personally didn't have any problems with wifi, but definitely areas that worked better than others. great hostel great people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Wrz 2015
8.0

Staff barely had time to help with any questions or queries. Were generally unapproachable in their office when together talking. The place and location are incredible though, amazing views of the ocean. Awesome kitchen too. Atmosphere would have been 10x better if you could bring your own alcohol into the establishment (their bar is pretty expensive for a hostel).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Wrz 2015
8.0

They say cheap bar but same price as in town and they don't let you bring in personal alcohol, but all else awesome stay. Most amazing view!!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Wrz 2015
9.1

fit girls work here... enough said

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2015
9.4

Just the beds could be more confortable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • emmarilofernandez9653
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Wrz 2015
6.3

Nice hostel but unless you are English and 18 years old then I wouldn't recommend.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.