Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Veronique

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 807 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 807 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 5.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
8.0

We just needed a place to stay for one night, so this place did the job. The walls are very thin so you hear when other people go and use the bathroom. But the room was nice and the staff were accommodating. Not fancy but clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
6.6

POSIZIONE OTTIMA.Struttura molto semplice.Ci hanno dato una camera con 5 letti nonostante fossimo solo in 3 quindi stavamo larghi,mancava l'armadio ma ci stava un appendi abiti.Negativo il BAGNO: 1)unico piccolo bagno con doccia,water e lavandino,anche solo per lavare i denti bisognava aspettare che un altro ospite uscisse dalla doccia; 2)problema scarico wc. In tutto eravamo 10 e potete ben capire il problema bagno. Reception NO 24H.No possibilità deposito bagagli dopo CheckOut. Per 1 notte ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
7.4

Cool location but not convenient facilities. Good choice if you find anywhere to sleep, bathing and go out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Mar 2017
4.3

I would never stay here again. Shower had no warm water, no heater in the room, wifi was scarce from the back room.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
8.3

Per breve soggiorno era adeguato ,posizione perfetta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
9.4

Accueil très sympa par une personne très concernée de savoir si nous avions trouvé solution à un souci rencontré.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ines-arnaud9575
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
8 Lut 2017
5.7

So the location of this is absolutely pefect, near every thing you want to see in Florence. However, if you're looking for a proper hostel, with more guests, to meet more people, and hang around... choose another one. I stayed with a friend in a private room, and it was like staying in a private house, we were alone for the first night and we only saw the owner once. It was nice, though, I didn't mind it at all, just bare nmind this isn't you typical "hostel". Oh, and no kitchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
7.1

Centralissimo, ottimo per soggiorno di qualche giorno. Peccato per la colazione e gli asciugamani che non vengono forniti dalla struttura. C'È però un bollitore elettrico ed un phone, che abbiamo molto apprezzato. Prezzo buonissimo, gestore gentile.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
2.9

정말정말최악 사진이랑 너무너무너무다름 특히.엘레베이터!!!! 다른사진 도용한거아닙니까????100년은 되어보이는 엘레베이터에 문도 고장난방이라서 안에서 잠궈야 잠깁니다 화장실도 엄청 작고 샤워부스?같은데에 샤워줄?그게 벽에 고정되어있어서 달랑 문고리하나로 잠글수있는 화장실에서 옷 다벗고 샤워해야만 머리감을수있음 드라이기랑 커피포트 공용입니다 체크인할때 직원한번 보고 얼굴 못봄 체크아웃도 열쇠걸어놓고 걍 나갑니다 수건?따위없음 걍 침대랑 화장실 그딱 두개만 사용할수있음 쓰레기통도 안비워줌 이 숙소 이후로 숙소 제대로 잡아야겠다고 생각해서 다른여행 4성급이상 호텔로 바꿈 진짜 최악 이딴 숙소에 돈 주지말길 거지같은 숙소 때문에 여행기분 망치지말고 돈 조금 더 주고 좋은호텔가시길

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
6.9

Posizione fantastica, camere pulite. Il Wi-Fi non funziona. Il bagno è microscopico e il fatto che sia in condivisione è sempre un rischio. Io l'ho sempre trovato allagato, ma dipende da chi condivide il piano

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.