Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Veronique

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 4.9
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 4.9
Hostel Veronique Located at Via Porta Rossa 6, , Florence.
Hostel Veronique
Italy
Florence Florence 50122 Via Porta Rossa 6
65% 797
43.7702183 11.2540554
Hostel Veronique
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
7.1

Centralissimo, ottimo per soggiorno di qualche giorno. Peccato per la colazione e gli asciugamani che non vengono forniti dalla struttura. C'È però un bollitore elettrico ed un phone, che abbiamo molto apprezzato. Prezzo buonissimo, gestore gentile.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
2.9

정말정말최악 사진이랑 너무너무너무다름 특히.엘레베이터!!!! 다른사진 도용한거아닙니까????100년은 되어보이는 엘레베이터에 문도 고장난방이라서 안에서 잠궈야 잠깁니다 화장실도 엄청 작고 샤워부스?같은데에 샤워줄?그게 벽에 고정되어있어서 달랑 문고리하나로 잠글수있는 화장실에서 옷 다벗고 샤워해야만 머리감을수있음 드라이기랑 커피포트 공용입니다 체크인할때 직원한번 보고 얼굴 못봄 체크아웃도 열쇠걸어놓고 걍 나갑니다 수건?따위없음 걍 침대랑 화장실 그딱 두개만 사용할수있음 쓰레기통도 안비워줌 이 숙소 이후로 숙소 제대로 잡아야겠다고 생각해서 다른여행 4성급이상 호텔로 바꿈 진짜 최악 이딴 숙소에 돈 주지말길 거지같은 숙소 때문에 여행기분 망치지말고 돈 조금 더 주고 좋은호텔가시길

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
6.9

Posizione fantastica, camere pulite. Il Wi-Fi non funziona. Il bagno è microscopico e il fatto che sia in condivisione è sempre un rischio. Io l'ho sempre trovato allagato, ma dipende da chi condivide il piano

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
6.6

La localización era muy muy buena. Sin embargo, la limpieza era muy mala (habitaciones y baños sucios durante toda la estancia). Hostel recomendable por su localización, pero para gente que solo vaya a dormir y no sea escrupulosa. The location was so so good. However, the cleaning was so bad (rooms and bathrooms were dirty durin all the period there). Hostel is recommended, but just for people who is going to be there just for sleeping and are not fussy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
10.0

Very friendly staff, simple but clean and good quality rooms, in the center but still the rooms are quiet

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lis 2016
4.6

N'Y ALLEZ SURTOUT PAS!!! Cette auberge est une arnaque, rien ne correspond avec la description de l'annonce. Aucune commodité, un hall d'accueil sommaire et vétuste qui dessert les chambres. On dort ds des chambres au murs "blanc" et sales sans aucune déco rien à voir avec les photos. Pas de lit double mais 2 lits simples collés. Pas de chauffage (env 15° ds la chambre), termostat du radiateur enlevé et chaterton sur celui du hall!!! La sdb partagée est salle avec un vulgaire crochet pr ferme

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lis 2016
2.6

If you're thinking about staying here–DONT. This place is a scam of a hostel, it looked nothing like the pictures it was a dump. There was literally a single light bulb in the room and no toilet paper. The longer we sat in the room the more unsafe it felt. We stayed there long enough to search a near by hotel and book it. For a few more dollars a night we stayed in a great hotel down the street. I recommend doing the same. Don't give this place your money!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
5.4

Indah khabar dari rupa

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Paź 2016
10.0

Great place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
4.9

The place was well secured and located in an excellent point but it was sluttish and not pleasant. The bedding was clean but the room was dark, sluttish and not clean. The walls need painting and some decoration. There was no equipment, small kettle and few cups would make this place more friendly for tourists. The whole place needs thorough rennovation, The interior lightining was terrible - reading in the room was not possible. The only lamps in the room were covered with layers of dust.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.