Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Veronique

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 4.8
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 4.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Cze 2017
5.1

Not worth it

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
31 Maj 2017
7.4

Located in the city center, without kitchen or living room. I recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2017
3.7

Это самое ужасное пристанище. Дают только одну простынь. Все старое и грязное. Это не хостел. Это ночлежка для бездомных. Ни рекомендую. Единственное, что неплохо, это месторасположение. Все в шаговой доступности.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Mar 2017
8.0

We just needed a place to stay for one night, so this place did the job. The walls are very thin so you hear when other people go and use the bathroom. But the room was nice and the staff were accommodating. Not fancy but clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Mar 2017
4.3

Sometimes there was no toiletpaper and there was no soap. The hot water is limited and the rooms and the facilities were dirty. In general only the area was great.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
6.6

POSIZIONE OTTIMA.Struttura molto semplice.Ci hanno dato una camera con 5 letti nonostante fossimo solo in 3 quindi stavamo larghi,mancava l'armadio ma ci stava un appendi abiti.Negativo il BAGNO: 1)unico piccolo bagno con doccia,water e lavandino,anche solo per lavare i denti bisognava aspettare che un altro ospite uscisse dalla doccia; 2)problema scarico wc. In tutto eravamo 10 e potete ben capire il problema bagno. Reception NO 24H.No possibilità deposito bagagli dopo CheckOut. Per 1 notte ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
7.4

Cool location but not convenient facilities. Good choice if you find anywhere to sleep, bathing and go out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Mar 2017
4.3

I would never stay here again. Shower had no warm water, no heater in the room, wifi was scarce from the back room.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
8.3

Per breve soggiorno era adeguato ,posizione perfetta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Mar 2017
5.7

El personal no es atento. Los baños tenían problemas. La habitación era grande pero no estaba del todo limpia. No contaba con un espacio de estar ni desayuno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.