Hostelworld.com

Hostel Veronique

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 766 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.3
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 766 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.3
Hostel Veronique Located at Via Porta Rossa 6, , Florence.
Hostel Veronique
Italy
Florence Florence 50122 Via Porta Rossa 6
65% 766
43.7703965 11.2540984
Hostel Veronique
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
5.4

Horrible... le patron de hostel Veronique m'a demandé payer de taxe en plus ( montant 18,00euros) et je dois le payer pour rentrer. Mais dans le facture de la reservation, c'est note que le prix toutes taxes comprises. Cordialement,

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
3.7

Great location was the only upside to this hostel. No staff to be seen- unlocked doors- no toilet paper or towels, horrible facilities- dirty (very!) sheets..... Only given one set of keys and had someone locked into the room accidently and was not able to get out... No shower curtain and would not have used the shower even with one. Would not recommend to a friend

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Mar 2016
4.9

The only good thing is the location, really on the center of the city. Attention was really bad, we spend 2 hours trying to contact the guy to do checkin. And after check-in we never saw him again. There is no breakfast and The rooms are just big rooms with white paint and a big bed it felt kind of a prison/ hospital. I am sure you can find better places for the money you pay.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Mar 2016
8.0

La dirección que aparece en la pagina no está bien, si es sobre esa calle pero no es el numero que dice, guarden el teléfono para cuando estén cerca llamen a recepción y vayan por ustedes. Esta super bien ubicado pero no es un hostal, solo es un cuarto que rentan; compartes baño, no hay cocina solo un refri y no hay recepción 24h Pero esta a lado de la piazza de la signoria, tiene muy buena ubicación

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lut 2016
5.4
Przetłumaczone przez Google

Nasz hostel znajduje się w samym centrum miasta, lokalizacja jest doskonała, ale jest to jedyna korzyść z hostelu. Pokoje mają bardzo wysokie sufity, jest dość zimno w środku, jest tylko jeden grzejnik dla takiego dużego pokoju. Poziom hałasu jest bardzo wysoka! Można usłyszeć każdy świat powiedział w korytarzu. Drzwi są tak głośno, co czas ludzie przychodzą i wyjść można go usłyszeć! Jest tylko jedna łazienka dla wszystkich użytkowników. To dobra opcja dla 1 nocy i tylko wtedy, gdy jesteś bardzo zmęczony i zasnąć immidiately

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sty 2016
4.6
Przetłumaczone przez Google

Miałem trudności ze znalezieniem nieruchomości, ponieważ numeracja ulicy zatrzymał. To nie był czyszczony, zanim został umieszczony w pokoju. Słabe meble.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Sty 2016
5.1
Przetłumaczone przez Google

Więc po prostu znaleźć zbyt himdeum

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2016
9.4

Excellent location and really strong wifi for a hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sty 2016
4.3

Na verdade NÃO É UM HOSTEL. Funciona como um contrato de aluguel de quartos, sem nenhum serviço normal de hostel como recepção, que não tem staff normalmente. Alem de tudo o recepcionista foi muito estupido na nossa entrada pois não queria explicar um valor a mais que ele estava nos cobrando para entrar no quarto.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Gru 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Świetna lokalizacja - bardzo ważne !!!. Hall stare miasto jest blisko ciebie. Personel był smily i przyjazny. Jasne i wygodne miejsce.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.