Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Veronique

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 793 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 6.4
  • Atmosfera 5.4
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 4.9
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 793 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 6.4
  • Atmosfera 5.4
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 4.9
Hostel Veronique Located at Via Porta Rossa 6, , Florence.
Hostel Veronique
Italy
Florence Florence 50122 Via Porta Rossa 6
64% 793
43.7702183 11.2540554
Hostel Veronique
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
10.0

Very friendly staff, simple but clean and good quality rooms, in the center but still the rooms are quiet

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lis 2016
4.6

N'Y ALLEZ SURTOUT PAS!!! Cette auberge est une arnaque, rien ne correspond avec la description de l'annonce. Aucune commodité, un hall d'accueil sommaire et vétuste qui dessert les chambres. On dort ds des chambres au murs "blanc" et sales sans aucune déco rien à voir avec les photos. Pas de lit double mais 2 lits simples collés. Pas de chauffage (env 15° ds la chambre), termostat du radiateur enlevé et chaterton sur celui du hall!!! La sdb partagée est salle avec un vulgaire crochet pr ferme

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lis 2016
2.6

If you're thinking about staying here–DONT. This place is a scam of a hostel, it looked nothing like the pictures it was a dump. There was literally a single light bulb in the room and no toilet paper. The longer we sat in the room the more unsafe it felt. We stayed there long enough to search a near by hotel and book it. For a few more dollars a night we stayed in a great hotel down the street. I recommend doing the same. Don't give this place your money!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
5.4

Indah khabar dari rupa

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Paź 2016
10.0

Great place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
4.9

The place was well secured and located in an excellent point but it was sluttish and not pleasant. The bedding was clean but the room was dark, sluttish and not clean. The walls need painting and some decoration. There was no equipment, small kettle and few cups would make this place more friendly for tourists. The whole place needs thorough rennovation, The interior lightining was terrible - reading in the room was not possible. The only lamps in the room were covered with layers of dust.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Paź 2016
5.4

Ottima posizione. Servizio dalle ore 10 fino alle 13-14. Pulizia di bagni in comune una volta al giorno. Doccie (di entrambi bqgni) hanno dei problemi di chiusura e perdono l'acqua (porta mancante e vasca), quindi bagni speso col pavimento bagnato. Un frigo (sporco) a disposizione di tutti.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
6.6

The toilette was not very clean. The lights of my room where connected to those of the neighbour room. Not nice in the middle of the night. Noice fron a very loud generator during the whole night. A nice lady received me and even stayed up for me.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • firataltinbas
  • Turcja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Sie 2016
9.4

Very good staff and perfect location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
6.3

La habitación era del tercer mundo. Y el baño daba miedo utilizar el secado por si te electrocutabas. La pintura despegada del techo. Yo creo que eso está sin pintar desde que inaguraron el edificio.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.