Hostelworld.com

Hostel Veronique

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 771 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 5.7
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.3
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 771 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 5.7
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.3
Hostel Veronique Located at Via Porta Rossa 6, , Florence.
Hostel Veronique
Italy
Florence Florence 50122 Via Porta Rossa 6
64% 771
43.7703965 11.2540984
Hostel Veronique
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Maj 2016
8.3

Muy buena ubicación y cómodas las habitaciones. Puertas muy antiguas y difíciles de abrir, se podría mejorar ese detalle. También se podría retirar la basura del baño y habitaciones más seguido, junto a reponer el papel higiénico y evitar que falte.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
4.3

I accidentally booked a single room instead of a double so when I arrived with two people the owner told me that I would have to pay for an extra person which was fine even though we offered to both stay in the single room. What wasn't fine was that he charged me for 2 single rooms or double the cost that I had originally budgeted for not the 60 euro he lists online. We ended up spending 80 euro a night for a smelly room with a shared bathroom with 10 other people. Bad customer service.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
4.0

Das einzig Gute an diesem Hostel ist die Lage. Das Hostel ist sehr schwer zu finden. Als wir es endlich fanden, machte niemand auf. Angestellte höchst unprofessionell und unaufmerksam/unfreundlich. Das Bad und Zimmer eine Katastrophe!!!!!! ALLES kaputt, das Bad extrem muffig und schmutzig!!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
7.4

Good location but only one bathroom for 4 bedrooms with 4 people in each. Had to wait to use the bathroom for at least 45 minutes before t was free.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Kwi 2016
5.7

No staffs at all. We were left alone in the whole place. Owner just came to give the keys and to take the money. Card payment was not possible too.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
5.4

Horrible... le patron de hostel Veronique m'a demandé payer de taxe en plus ( montant 18,00euros) et je dois le payer pour rentrer. Mais dans le facture de la reservation, c'est note que le prix toutes taxes comprises. Cordialement,

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
3.7

Great location was the only upside to this hostel. No staff to be seen- unlocked doors- no toilet paper or towels, horrible facilities- dirty (very!) sheets..... Only given one set of keys and had someone locked into the room accidently and was not able to get out... No shower curtain and would not have used the shower even with one. Would not recommend to a friend

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Mar 2016
4.9

The only good thing is the location, really on the center of the city. Attention was really bad, we spend 2 hours trying to contact the guy to do checkin. And after check-in we never saw him again. There is no breakfast and The rooms are just big rooms with white paint and a big bed it felt kind of a prison/ hospital. I am sure you can find better places for the money you pay.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Mar 2016
8.0

La dirección que aparece en la pagina no está bien, si es sobre esa calle pero no es el numero que dice, guarden el teléfono para cuando estén cerca llamen a recepción y vayan por ustedes. Esta super bien ubicado pero no es un hostal, solo es un cuarto que rentan; compartes baño, no hay cocina solo un refri y no hay recepción 24h Pero esta a lado de la piazza de la signoria, tiene muy buena ubicación

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lut 2016
5.4
Przetłumaczone przez Google

Nasz hostel znajduje się w samym centrum miasta, lokalizacja jest doskonała, ale jest to jedyna korzyść z hostelu. Pokoje mają bardzo wysokie sufity, jest dość zimno w środku, jest tylko jeden grzejnik dla takiego dużego pokoju. Poziom hałasu jest bardzo wysoka! Można usłyszeć każdy świat powiedział w korytarzu. Drzwi są tak głośno, co czas ludzie przychodzą i wyjść można go usłyszeć! Jest tylko jedna łazienka dla wszystkich użytkowników. To dobra opcja dla 1 nocy i tylko wtedy, gdy jesteś bardzo zmęczony i zasnąć immidiately

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.