Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Van Gogh

  • 7th street, 150 mts North from Parque Morazan, Barrio Amon, San Jose Downtown, San Jose, Kostaryka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 359 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 359 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
7.4

Très bien et calme. Situation downtown parfaite! Les 2 gars de la réception était super gentils. Confortable en général. Assez bon rapport qualite-prix pour une auberge jeunesse. Déjeuner très de base, pain baguette, biscuits, confiture, céréales et lait, café et fruit (1 matin sur 2). Je le suggère.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Kwi 2017
8.9

Great hostel, lovely comfy dorm rooms, perfect location, only criticism is no lockers or locks on door

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
7.4

Very nice people but felt dirty. Warm showers!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Kwi 2017
7.7

Sorry aber die Küche ist ein absoluter Witz

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2017
9.1

Good hostel good staff nice big space 🙃

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Mar 2017
9.1

If you're looking a quiet place, you've foud the one. If you want to party, choose another one. This hostel is really clean and well located. I've been perfectly welcomed. The price is very low, for $10 you have access to a dorm, a private hot shower (!) and basic breakfast. Totally recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Mar 2017
9.4

Fuimos muy bien recibidos. El Hostel es muy lindo. Los colchones podrían ser mejores

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
9.1

Great location close to the shopping street and walkable to some of the bus terminals. Awesome, spacious and clean shower, good wifi, comfy beds. Breakfast is nice with cereals and bread. Un hostal bien tranquilo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Mar 2017
9.1

Great location, very central and close to everything. Safe area. Hostel owner is awesome. So knowledgeable about Costa Rica; the country, wild life etc. Hostel is clean, there are hot showers and a kitchen. Free breakfast and delicious fresh coffee. Bed was comfortable. Communal areas are good and there are movies if you want. Only criticism is there are no individual lockers in the dorm but there is a safe storage space.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
7.1

La ubicacion y el personal esta super bien Mi litera tenia un colchon super malo y el desayuno es pesimo. No cuesta tanto tener una cafetera, ya que habia un filtro pero estaba super sucio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.