Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Van Gogh

  • 7th street, 150 mts North from Parque Morazan, Barrio Amon, San Jose Downtown, San Jose, Kostaryka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 318 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 318 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
Hostel Van Gogh Located at 7th street, 150 mts North from Parque Morazan, Barrio Amon, San Jose Downtown, San Jose.
Hostel Van Gogh
Costa Rica
San Jose San José 7th street, 150 mts North from Parque Morazan, Barrio Amon, San Jose Downtown
86% 318
9.9370851 -84.0748500
Hostel Van Gogh
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Wrz 2016
9.4

El Van Gogh es genial. Es un hostel diferente, con mucha personalidad. Más que un hostel es un lugar de encuentro con otros viajeros. Está muy limpio, es muy acogedor y céntrico, y la decoración está fenomenal. Solo pasé una noche porque estaba de paso pero me hubiese quedado más días. Su propietario, David, me atendió increíble desde el primer momento, es genial. Además un gran viajero que comparte sus experiencias con el resto de huéspedes, te hace sentir como en casa. ¡Recomendable 200 %!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Sie 2016
6.3

The place it can be very noisy as the rooms are not completely separated from the common area, there are kind of grills open all the times so you can heard everything. The place is very clean. The worst, the breakfast. Don't even bother to wait for it if you can go out earlier and get something better instead of bread and butter.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
9.7

Un lugar muy recomendable por la ubicacion del hostel pero sobretodo por el trato amable y atento del dueño. Me ayudo en todo lo relacionado con mi viaje, tanto en san jose como en costa rica! Gracias David. P.D. soy el doble d tu tia Nuri ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.4

Really nice hostel! The main rooms are very open and spacious. The guy that runs it was really nice and accommodating.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2016
8.0

Good hostel in a great location near the markets downtown. Staff was extremely helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
9.7

This place was pretty cool and the staff were very helpful. I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2016
9.4

Awesome! David the owner was a great host. He gave me a rundown of everything I needed to know regarding tours and getting around. The room was clean and comfy. The bathroom was o.k. Thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
9.1

I had a great stay at Van Gogh Hostel! David is really amazing. He knows a lot about the city and the surroundings. He gives excellent advices on the activities to do during the stay. The hostel has a great location and it is pretty calm! I would recommend it, Thank you David!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lip 2016
10.0

Great hostel. Interior is gorgeous more like a boutique hotel! Loads of facilities including hairdryer. Very sweet staff happy to help. Near to a nice restaurant called Cafe Rojo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Lip 2016
9.7

Super Hostel!!!!! centrico con un buenisimo ambiente, cocina y un patio super grande en donde desayunar y disfrutar. Lo recomiendo mucho. Personal muy amable y disponible. El precio incluye desayuno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.