Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Van Gogh

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 4,146 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 4,146 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
Hostel Van Gogh Located at Van de Veldestraat 5, , Amsterdam.
Hostel Van Gogh
Netherlands
Amsterdam 1071 CW Van de Veldestraat 5
82% 4146
52.3590644 4.8800110
Hostel Van Gogh
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2017
8.9

Great location and facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
9.4

Very clean, very good showers, right next to museums (which is what I wanted to see), quiet, nice 5 euro breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
9.7

Foi tudo perfeito, 0 único ponto negativo foi o comportamento grosseiro de um funcionário de origem asiática ao dirigir-se a minha companheira de quarto para resolver um problema. Lamentávelmente entrou no quarto sem pedir permissão antecipada falando num tom alterado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
7.7

The place was great, ended up having a really great group in my room and didn't spend much time at the hostel. But it was clean and the staff were lovely! Only complaint was that the room's individual safes were mostly broken so our room had to share one, but luckily everyone was so nice it wasn't a problem! Would definitely come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
8.9

Estuve en habitacion privada y si bie pequeña sumamente practica. Eccelente todo!!@ volveria sin dudar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Trynidad i Tobago, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
9.7

I stayed at two hostels for my Brussels-Amsterdam trip and on every front Hotel Van Gogh was better than the hostel in Brussels. Towels were free, adapters could be rented, staff was lovely and breakfast was amazing. All in all I would highly recommend this hostel (and I don't recommend lightly) to anybody holidaying in Amsterdam especially since it's near to two museums and has a cheap taxi to the airport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Sty 2017
9.1

Close to rijksmuseum. Friendly staff. There is a bit more noise in daytime because it is close to kindergarten. Anyway, kids are lovely. Rich buffet breakfast for 5 euro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
8.6

반고흐 미술관과 국립박물관을 구경하기에 너무나 좋은 곳에 위해서 만족했어요~ 그리고 친절한 스태프들과 수건도 무료제공이라는것도 너무 좋았어요!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sty 2017
10.0

Uau! Esse hostel me surpreendeu! Pelas fotos parecia lindo,fiquei com pé atrás, mas pessoalmente é mais lindo ainda! Amei tudo! Tudo limpo, chuveiro quentinho, boa localização e atendimento!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
8.3

Hola: El hostal está muy bien ubicado, es lindo y bastante limpio. El desayuno aunque lo cobran aparte, es muy bueno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.