Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Van Gogh

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 4322 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 4322 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Kwi 2017
7.7

Lo mejor de este hostel es la ubicacion. A una cuadra de los tres museos mas importantes de la ciudad y facil acceso a la zona mas centrica y al vondelpark. Tiene ascensor y te dan toallas y tenes jabon y secador. Lo unico malo es el desayuno que te lo cobran aparte 5 euros y el hotel se ve medio anticuado, las camas no son la graaan cosa y es medio oscuro. Pero el resto todo bien!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
9.7

Ottimo posto sia per la localizzazione sia per i servizi offerti. Personale cortese e disponibile, ho soggiornato 3 notti nella camera da sei e una notte in una camera da due,entrambe assolutamente funzionali,pulite...unica pecca nella camera da sei non vi era a disposizione nessun armadio per cui abbiamo dovuto tenere tutto in valigia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mano2311
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
18 Kwi 2017
7.1

보안. 금고있음 위치. 쉣. 반고흐미술관 갈거면 최고의 위치지만, 시내랑은 상당히멀어여. 중앙역까지 도보로 40분, 트램20분 솔직히 너무바가지 요금이었다. 35유로라고 적혀있었는데 남은객실은 45유로... 남은 숙소가 없어 어쩔수없이갔다. 직원좀까칠했음

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
10.0

The stuff is so nice! And the room is clean and comfortable !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
9.4

Wir waren über Ostern dort und hatten eine tolle Zeit. Natürlich war der Preis etwas überteuert , aber es lag wahrscheinlich daran dass Ostern war. Da Hotel lag direkt im Musuemsviertel und konnte die "Hauptaktraktionen fer Stadt" alle zu Fuß abklappern. Wem das zu viel ist , kann auch in nicht mal 2 min Gehweg die Straßenbahn nehmen.Diese fährt auch direkt zum Hauptbahnhof oder wie bei uns zum Busbahnhof. Zimmer war sauber und ordentlich. Personal war gemischt , manche nett und manche nicht.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Kwi 2017
10.0

We stayed for 4 nights in a mixed dorm and loved it. The staff at reception were super friendly and helpful especially the guy in the evenings. The breakfast was great and kept us going all day. Theres bus and trams right outside to all parts of the city even though its only about 30 minute walk to the city center. Not a party hostel but we were friendly with our roommates. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
9.4

Séjour très agréable à l'hotel Van Gogh ; très bien situé dans un quartier calme mais proche du centre (10mn à pieds environ du centre, à 2mn du bus et tram). L'accueil a été très sympathique, la chambre bien équipée (cafetière nespresso et café, sèche-cheveux, savons, serviettes..). Un petit déjeuner à 6 euros est proposé (pas testé). Etablissement simple mais efficace avec une décoration moderne donc un très bon rapport qualité/prix dans une ville où le logement coûte très cher.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
4.6

订了一张女生宿舍的床位,半夜听得一对男女进屋的声音,同屋女生过来对睡在我上铺的这两个人说,这是女生宿舍。还好两个人知趣地离开了,不过我还是觉得这件事情很!恶!心! I reserved a bed in girls' dorm, a couple(normal couple, a man and a woman) came into the room around midnight, sleeping together in the single bed right above me! Luckily, some roomates said to these two guys that it is a girls dorm, then they left. But i still feel quite uncomfortable.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
7.1

Our room was mouldy with an extremely bad smell. The conditions were not safe or hygienic to be sleeping in, especially for asthma sufferers. We had to stay in the room for the first night as we could not find any rooms available anywhere else. We were moved to a different room the second night, which we would have been more than happy with if this was what we were greeted with on arrival the night before. It was far too expensive for the service we received. The €30 compensation was appauling.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

I had a single room and really enjoyed my stay in the Van Gogh Hostel. The staff was very friendly and helpful, and the room was clean. The space in the room was limited but I didn't mind, since I just used it for sleeping anyway. The bathroom was big, almost the same size as the rest of the room, with a nice big shower and a big mirror.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.