Hostelworld.com

Hostel Van Gogh

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 3,655 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 3,655 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
Hostel Van Gogh Located at Van de Veldestraat 5, , Amsterdam.
Hostel Van Gogh
Netherlands
Amsterdam 1071 CW Van de Veldestraat 5
82% 3655
52.3590644 4.8800110
Hostel Van Gogh
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Cze 2016
10.0

Very good hostel and excellent breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
8.6

. Friendly as much as you have to be. Great location. Solidarity in the working class. Lift was down the first night. Well, tighten your straps and climb on. Room for two was what I imagined. Roomy, clean shower, toilet and sink in room. AC and espresso/coffee maker. Luggage was held and stored in room. Location walking distance from museums. I Can't complain. Thanks for having us. Tot ziens. We'd stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
24 Cze 2016
9.7

A hotel actually. Hotel facility, hotel staff and hotel everything. Superb location for museumplein and leidsplein.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2016
8.6

Great little spot to stay with an incredible location, staff were not world class welcoming but were helpful! Private rooms are well sized. Hotel / hostel has some really cool decor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2016
8.9

We walked from the train station, it was a bit far but do-able! Tram station right outside which took us everywhere we wanted to go. Very clean and modern rooms + bathroom. Each bed with safety deposit box, light and socket. Very close to some sights. We rented bikes from the hostel and the vondlepark was very close!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
8.0

중앙역애서 트램타고 한번에 가서 편했구요 반고흐뮤지엄 근처라서 찾기도 편했습니다. 침대나 시설 관리도 잘 되어있었네요. 체크인 전 짐 맡기는 서비스도 좋았습니다. :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Cze 2016
8.9

Muy recomendable para aquellos que disfrutan del arte; muy buena ubicacion. El desayuno es muy bueno y completo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Cze 2016
8.0

Todo muy bien pero una persona de recepcion no nos atendio muy bien al llegar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Cze 2016
8.9

Great location, right by the Van Gogh museum, the Rijksmuseum and one of the famous I Amsterdam signs. It was comfortable and clean, reception was very friendly and helpful. - we were given a good map of the city and also a lot of discounts on things e.g. bike hire. Breakfast was also good value at €5 for unlimited buffet. It felt more like a hotel than a typical hostel, so if you are looking for a hostel with a community feel and lots of backpackers, somewhere else may be better for you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2016
7.4

Everything is mediocre. Nothing stands out. Roof overhead!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.