Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Urbano

  • San Pedro in front of Kennedy Park, adjacent to Municipalidad Montes de Oca, San Jose, Kostaryka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 793 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 793 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
Hostel Urbano Located at San Pedro in front of Kennedy Park, adjacent to Municipalidad Montes de Oca, San Jose.
Hostel Urbano
Costa Rica
San Jose San Pedro, Montes de Oca 195-2050 San Pedro in front of Kennedy Park, adjacent to Municipalidad Montes de Oca
92% 793
9.9331221 -84.0527701
Hostel Urbano
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Lis 2016
9.7

Really friendly staff, good location right on the bus line.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lis 2016
9.4

Everything perfect except the location. Nice clean rooms. Good facilities. A bit far from the downtown.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Lis 2016
8.6

Staff were really good here - so focused on helping. This place has a really mellow vibe - definitely not a party hostel, it feels like home.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lis 2016
8.9

Todo bien y bonito, el recepcionista muy amable y de buena disposición. Lo malo fue que via hostelworld reserve cuarto compartido de 4 camas y me pusieron en uno de 8. Ademas lo primero que veo al entrar fue una cucaracha. Lo demás todo bien!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • markshotter
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lis 2016
9.7

This is a great hostel for many reasons. Clean and comfortable dorm rooms. Exceptionally friendly and knowledgeable staff. (Juan and Claudia) Kitchen and several relaxion areas. The creation of a positive and enjoyable vibe. Would certainly recommend to all travellers. Use uber and the public buses to get around as taxis are expensive. Thanks Hostel Urbano!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lis 2016
9.4

Very nice hostel in San José. Feels really clean and tidy while relaxed and cozy. Many nice common areas and really spatious dorms. All beds have their own huge lockers underneath , which is a really clever idea. The staff is very nice, fun and always really helpful. I recommend this hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
8.6

Excelente lugar para descansar, muy recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
8.3

Muy buen lugar para conocer los bares cercas de San Pedro y la calle de la amargura. Limpio y precio justo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • renatanitschke9000
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lis 2016
9.7

Had a great stay, breakfast was good and all staff were super friendly and helpful- especially Juan

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
9.1

This place was GREAT!! It was my first time out of my country and I was a little nervous. The staff at Hostel Urbano were super friendly, hospitable informative and very very helpful. I immediately felt a good vibe from the whole place. If you have to or are going to stay in San Jose this is a great spot close stores too. Thanks Hostel Urbano!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.