Hostelworld.com

Hostel Urbano

  • San Pedro in front of Kennedy Park, adjacent to Municipalidad Montes de Oca, San Jose, Kostaryka
Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 853 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 853 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
14 Lut 2017
9.1

It's really the kind of hostel that's about meeting people from everywhere and fortunately not a party hostel. Also it has a familiar feel and it's like being in a home

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2017
10.0

Great hostel in San Jose, Costa Rica! Just one quick bus ride for 245 Colones to the city across from the hostel. Staff are great, and the beds were comfortable. I plan to stay here again if I come back to Costa Rica! Pancakes and coffee for breakfast were great and filling!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2017
9.7

Nice people, pretty garden, good location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
8.6

Pretty good private room, shower sucked. But it worked, I felt safe and there was a good atmosphere. The staff however were phenomenal. The rooms were basic, but did what you need them to do. Sheets were clean etc. Would stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
10.0

Great location, clean, and there is a great staff. What else can you ask for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
9.1

Ein sehr schönes helles, modernes Frühstück mit großer Küche und sauberen Bädern. Zur Innenstadt braucht man zu Fuß 30-40 Minuten, es fährt aber auch ein Bus. Ich kann das Hostel auf jeden Fall weiterempfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Lut 2017
9.4

Tolles Hostel, hat alles was man braucht. Angenehme Atmosphäre, hilfsbereite und erfahrene Mitarbeiter stehen für alle Fragen zur Verfügung. Sehr bequeme Betten!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
10.0

Staff are very friendly, especially in times of need! Would highly recommend to all back Packers settling in and heading out from San Jose

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2017
9.7

Great hostel. Clean rooms, comfortable beds, large lockers. The staff is extremely nice and friendly and there's a large kitchen that remains super clean. Hot water in the showers. They have a pool table you can use until 10pm and a pancake breakfast is included. Within 20 minutes of most bus stations, only about $3000 uber/ taxi ride. There's good wifi connection throughout and electrical outlets at every bed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
31 Sty 2017
9.4

Only stayed for one night whilst in transit but this was one of the nicer hostels we've come across. Large clean dorms, great lounge & garden areas & access to a fully equipped kitchen. Staff were super helpful & friendly. Location felt relatively safe to walk around in the evening.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.