Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Urbano

  • San Pedro in front of Kennedy Park, adjacent to Municipalidad Montes de Oca, San Jose, Kostaryka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 828 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 828 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
Hostel Urbano Located at San Pedro in front of Kennedy Park, adjacent to Municipalidad Montes de Oca, San Jose.
Hostel Urbano
Costa Rica
San Jose San Pedro, Montes de Oca 195-2050 San Pedro in front of Kennedy Park, adjacent to Municipalidad Montes de Oca
91% 828
9.9331221 -84.0527701
Hostel Urbano
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Sty 2017
9.4

Good location and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2017
9.7

Wonderful place! Great ambience and art!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 42 Recenzje
7 Sty 2017
10.0

Could not fault it. Comfy and quiet beds, good hang out area. Close to shops Not a party hostel by any stretch but you can definitely have drinks in the back garden until as late as you want. We had an awesome two nights there. Wouldn't stay anywhere else in San Jose

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
6.6

Me gustaria comentar que algo tan importante como el wifi para poder estar conectada con gente que realmente era imporrante era pesima y no me gusto nada que al llegar no tenian un mapa de la ciudad...no puede ser....no debe ser.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
7.7

Thin walls, cold showers but the pancakes for breakfast made up for it!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.7

Excelente lugar, gente amable y a un muy buen precio. Yo le recomendaria qye hicieran actividades en el hostel para introducir a los huespedes entre ellos. Pero recomendable 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Gru 2016
9.4

Great place to stay if you have to be in San Jose for little while. The free breakfast is great and the staff were extremely helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2016
9.1

Very secure building. Located in a university area, about 15 minutes from San Jose center. Very friendly and helpful staff. Not a very fun atmosphere, but the TV in the common area was a nice touch. The large, airy room was clean, bathroom was a bit dated and could have been cleaner. Good value for money. Good facilities - kitchen for cooking meals, books for reading, common room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ciarakelleher495741
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
23 Gru 2016
9.7

Just stayed one night but it was perfect, nice spacious dorms with clean bathroom. Nice kitchen and lounge area and staff were really helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Gru 2016
9.7

Awesome staff. Very impressive overall cleanliness. Peaceful and relaxing place. I recommend it 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.