Hostelworld.com

Hostel Urbano

  • San Pedro in front of Kennedy Park, adjacent to Municipalidad Montes de Oca, San Jose, Kostaryka
Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 708 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 708 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
Hostel Urbano Located at San Pedro in front of Kennedy Park, adjacent to Municipalidad Montes de Oca, San Jose.
Hostel Urbano
Costa Rica
San Jose San Pedro, Montes de Oca 195-2050 San Pedro in front of Kennedy Park, adjacent to Municipalidad Montes de Oca
90% 708
9.9331221 -84.0527701
Hostel Urbano
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2016
8.6

This hostel is clean, safe, and located close to a grocery store and to buses to get downtown. The only issue I had was with the Argentine man working at the hostel. He made me feel uncomfortable with his sexist and machismo comments about me. I did not appreciate being told I belonged in the kitchen as I made my lunch. All other staff was awesome and really helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
9.1

Juan, the owner/ manager, was awesome--very funny and helpful. Nice hostel, in terms of atmosphere and style. Walls a little thin at night but it quieted down after 10 and 11. Location is right in the center of the university area and across from a park and only about a 15 minute bus ride to downtown. Felt very safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

Perfecto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
9.1

Solid spot near a vibrant and seemingly safe university area. Only drawback was that I had a flight to catch, and this place is pretty far from the airport so you're looking at their expensive taxi or a string of public buses (hispanohablantes only) to get there

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.1

Cute staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
10.0

Everyone was absolutely amazing, even the other guests. Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
5 Maj 2016
8.0

Good hostel with a nice little garden out the back with a lovely cat :) Close to student bars and supermarkets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Maj 2016
8.6

This hostel has some great common areas & a really nice vibe. The kitchen facilities & free breakfast are great & the staff are very kind/helpful/available. It's located in a nice part of SJ which feels safe & vibrant - in close proximity to the university. Buses into town are frequent & easy to use & cost roughly 50c/ride. Lots of supermarkets close by. Just 2 things - The property would definitely benefit from more bathrooms, and the central private room was loud & stuffy, it needs aircon :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.9

Tuvimos una linda estadía, fue solo una noche pero los recepcionistas nos recibieron muy amablemente, nos han aconsejado mucho sobre que lugares visitar y demás, y nos sentimos muy cómodas! Buena ubicación, cerca de comercios y zona céntrica.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Kwi 2016
9.1

Muy bueno! Solo le faltaría aire o ventiladores. Zona muy divertida por la noche

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.