Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Urbano

  • San Pedro in front of Kennedy Park, adjacent to Municipalidad Montes de Oca, San Jose, Kostaryka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 752 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 752 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
Hostel Urbano Located at San Pedro in front of Kennedy Park, adjacent to Municipalidad Montes de Oca, San Jose.
Hostel Urbano
Costa Rica
San Jose San Pedro, Montes de Oca 195-2050 San Pedro in front of Kennedy Park, adjacent to Municipalidad Montes de Oca
91% 752
9.9331221 -84.0527701
Hostel Urbano
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Wrz 2016
9.7

Perfekt für die letzte Nacht in Costa Rica

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
9.4

Staff are awesome. Chill spot, clean safe,, decent beds. Nice courtyard. Free breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Wrz 2016
7.7

Ganz schönes Hostel Leute an der Rezeption stehen bei fragen zur Verfügung und helfen wirklich gut und sind sehr freundlich Leider ein bisschen zu laufen bis man in der Innenstadt ist aber erreicht man auch in 20 Minuten

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
1 Wrz 2016
9.1

Great hostel in a cute neighborhood. Everything was clean, the pancakes were fabulous, and there was a nice yoga studio within walking distance :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2016
8.6

Fantásico y sencillo hostel en la zona universitaria de San José. Las instalaciones comunes están muy bien equipadas: cocina completa, salón TV, billar, ordenadores internet, etc. El personal ha sido muy amable y atento. Una pena no haber podido estar más días.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
10.0

I absolutely loved this place and there wasn't any flaws. It felt like home

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
8.6

Great rooms, comfy beds, very nice staff. I only stayed in San Jose to kill time before my flight and I thought the hostel was perfect for this. They have a great TV corner :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2016
8.0

Cool place to stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.4

Muy tranquilo, buena atención , muy seguro !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2016
8.3

The place was very well maintained, though a little bit old. The staff was absolutely awesome, helping us arrange tours and giving us good tips.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.