Hostelworld.com

Hostel Temza

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 455 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 455 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
Hostel Temza Located at Augusta Šenoe 24, , Zagreb.
Hostel Temza
Croatia
Zagreb Croatia 10000 Augusta Šenoe 24
91% 455
45.8064567 15.9825325
Hostel Temza
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Kwi 2016
9.4

Very nice hostel, close to everything in Zagreb. People who works there, was very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
25 Kwi 2016
8.6

위치는 정말 좋았고 화장실이 방에 한개뿐이어서 10명다 지낼경우 불편할 것 같았습니다. 저는 10 도미토리에서 4명밖에 안묶어서 괜찮았습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Kwi 2016
8.6

Need more outlets Curtain idea in bedrooms were a nice touch for privacy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • allen1rugger6713
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Kwi 2016
9.7

Great place. Right near the main Glavni train station and 10 minute walk from city center. We met some great people here as well. Much affordable too. Breakfast would have been nice but no big deal!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Kwi 2016
9.7

Uredno cisto i ljubazno osoblje, nice clean and friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
9.1

A pleasant, clean and comfortable stay. We were in the room downstairs which had its own little living area and kitchen attached. Though small it has everything we needed, was comfortable, very clean and a great price. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
8.9

Bonne auberge

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Alharran
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Kwi 2016
7.4

On arrival, a certain woman was rather unhelpful and have off the impression that she didn't care, then the next person turned up and she couldn't do enough to help them, this rattled my cage and made me feel as though it was personal even though I didn't know her, other than this bint, it was a nice hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Kwi 2016
8.6

Le personnel très agréable, gentil et aimable. C'est facile arriver, et l'hôtel se trouve à 15 minutes marchand de la station de bus principal. Rapidement vous pouvez aller au centre de ville, il y a une grande variété de restauration et vie nocturne. L'hôtel est propre et tranquille

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Kwi 2016
10.0

Very nice. Close to center, clean room&bathroom&kitchen, good shower, staffs are very kind! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello thank you for staying with us, safe travel :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.