Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Temza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 795 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 795 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
21 Kwi 2017
9.4

I have to say thank you to Ivana who helped me to find my bag left in an overnight bus! It was only with Ivana's help i could go to the national park and really thousands of thanks to the wonderful staff!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2017
10.0

El hostel esta re bueno, estuvimos como un en piso aparte ..era para 10 teníamos cocina para nosotros .. Zagreb es súper chico está todo cerca y caminando.. Cerca de la estación de bus.. Lo recomiendo !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
10.0

Uredno, dobra atmosfera , sve 5

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
10.0

Very central near Bus station and excellent value for money. Recommended and see you next year !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
7.7

Location was good because the train, bus terminal & city centre were within walking distance. The staff, when there, was friendly & helpful. They were not there when I tried to check out at 6:50am. The place was very clean & updated. Security wasn't great. The door to hostel was left open often & the rooms have no locks. There are lockers & keys provided in your room though for free. At 2am a drunk man barged in my room, was accused of stealing a computer & the night ended with cops.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your review. Hostel openes at 7 am, as for security after that event we have put electric locks as a guarantee of uninvited people from outside. We would be happy to accomodate you again as you can see some improvements. Safe travel

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Kwi 2017
9.1

We only stayed one night, but for this purpose it was very good. The train station was easy to reach, just like the city centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Kwi 2017
9.4

Only stayed one night as I was passing through, almost wished I was staying longer because it was very nice! Excellent location for train and bus stations, very friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
9.1

Sehr sauber, gute Lage,fast direkt am Bahnhof, Personal war ebenfalls sehr freundlich und hilfsbereit. Küche ein wenig klein,aber nötigstes vorhanden. Ich würde es weiter empfehlen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2017
9.1

It was close to the city centre and staff was very friendly and always happy to help.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Kwi 2017
4.9

위치 별로에요 터미널에서 걷긴멀고 트램타면 되긴한데 트램타긴 뭔가 또 애매하고 관광중심부랑 거리있어서 걸어다녀야하고 동네가 뭔가 무서워요 그리고 리셉션에 직원이 자리에 잘 없더라구요

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.