Hostelworld.com

Hostel Temza

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 493 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 493 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
Hostel Temza Located at Augusta Šenoe 24, , Zagreb.
Hostel Temza
Croatia
Zagreb Croatia 10000 Augusta Šenoe 24
90% 493
45.8064567 15.9825325
Hostel Temza
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
8.6

One of the cleanest hostels I've been to. Staff are kind but the only issue was that it's slightly more pricey considering zagreb pricing and if payment by card there's further charges too

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ljgutierrez
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Maj 2016
9.4

Muy lindo hostel. Cómodo, chiquito, poca gente, tranquilo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Maj 2016
9.4

Very cool hostel with perfect location (10 minute walk from the city centre). We had our own kitchen in our room which was really nice. Free lockers were provided and the hostel also offered possibility of renting a bike.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
8.9

Great location, room was clean. Bathrooms were cleaned daily but sometimes they were a bit iffy (obviously, since there were so many people using them). Bathrooms could have paper or towels for drying one's hands but many hostels don't seem to have those, so can't really count the lack of those as a minus. Staff members were nice, tho there was some confusion with reservations upon our arrival. Great value for your money, also good for making friends and meeting new people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
9.1

We stopped here for one night to break up the trip from Split to Budapest. It was just what we needed!! Beds and pillows were so comfy! Check in staff was very helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • JoacoEstravis
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
11 Maj 2016
10.0

Lo mejor, para mi, es la ubicación! A solo 3 cuadras de la estación de trenes y 7 de la de colectivos. Lastima que no incluye desayuno, pero lo demas todo excelente. Personal amable, muchos baños, ambiente super super tranquilo (si queres ir a descansar, es tu lugar), habitaciones amplias, buenos lockers y todo muy ordenado siempre. Gracias por todo !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • MaxLahore
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Maj 2016
9.1

Really nice hostel with friendly and welcoming staff. The location could not be better. I had a problem concerning my reservation but they were able to find an alternative very quick. Definitely a vert good hostel to stay in Zagreb.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
8.6

We were only at the hostel for one night, but it was perfect for our purposes. Good location, clean, nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2016
9.4

Amazing hostel! Comfortable bed, hot shower, fully equipped kitchen. Large lockers in the dorms. Definitely great value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
2 Maj 2016
7.7

Very small and not much of a vibe, not great atmosphere. Staff not very kind. Very cheap, very clean and good location though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.