Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Temza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 826 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 826 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Maj 2017
8.9

Place is easy to find, reception was helpful and friendly and everything was clean. Fine little place for a quick stay in Zagreb

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
20 Maj 2017
7.7

Location is really good: just 10/15 minutes walking to bus station or city Center. Kitchen was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Maj 2017
10.0

Absolut nichts zu meckern. Das Zimmer war im Prinzip eine eigene Wohnung mit Bad und Küche. DiebZimmer hatten eigene Schließfächer und in das Haus ist man nur mit eigenem Schlüssel gekommen. Die Zimmer waren sehr gepflegt und sauber.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
10.0

Great stay. Everything was clean and comfortable. Very friendly stuff allways willing to help. I would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
10.0

We had a great time in Zagreb. Hostel is spotlessly clean. Staff is very friendly, help you a lot with great tips. Plitvice lakes is a must see :) The location is perfect, walking distance from the train and bus station and located in the strict city center. I would recommend them to anyone....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Barbados, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
10.0

Good hostel! Close to the bus and train station and not so far to walk to the downtown. (Zagreb is small so you can walk everywhere) Don't be scared by the building around it, the inside is renovated. Very clean, with a good shower and fully equipped kitchen. WiFi ok. Staff very friendly and always cleaning. Recommended and see you next year !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
7.1

El hostel muy bueno, las personas que nos todo en la habitación insoportables!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Maj 2017
9.1

방음이 너무 안되는거 말고는 다 좋음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
10.0

Ich verbrachte eine Nacht im Studio Appartement mit Garten Zugang.Für mich wars ganz perfekt und ich wäre gerne länger geblieben, wenn die Weiterreise nicht schon geplant gewesen wäre.Das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • felipehw
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
1 Maj 2017
8.9

Good hostel! Close to the bus and train station and not so far to walk to the downtown. Very clean, with a good shower and fully equipped kitchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.