Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Temza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 994 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 994 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Wrz 2017
8.6

Is something like little apartments with its own kitchen (well implemented) and bathroom (clean and good). Quite and nice. The location is really good. You can't really see "the staff". But in the reception they are really nice. Wifi signal on point! I would stay there again =(

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Wrz 2017
8.9

Really good location close to the bus station. I arrived by bus about 8 am and could drop my bags off then wandered round town which was really close. Staff were really helpful and even folded my washing for me!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Wrz 2017
8.9

We had a lovely stay at hostel temza! The staff were so helpful and gave out maps of the must see places. We stayed 3 nights so we also did a trip to Plitvice Lakes through the hostel and it was a must do while there!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
1 Wrz 2017
9.4

장점은 전체적으로 깔끔하고 주방깔끔..와이파이속도 .방청결도 좋아요. 직원친절하고. 위치 걸어서 버스터미널10-15분. 시내중심가도10-15분 추천호스텔입니다. 단점은. 방은 넓은 편인데 침대폭이 남자들은 약간 좁은감이.. 화장실 샤워실이 하나로 되어있음. 10인실에서 하나 이용이니.. 붐비는 시간만 피하시면됨. 그거외에는 아주 좋았음.👍

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Sie 2017
10.0

Excellente auberge, parfaitement située entre la gare et la ville haute de Zagreb. L'équipe était super gentille et très professionnelle.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2017
6.6

Was good facilities wise but this hostel has barely any atmosphere! Is okay for a couple nights just to sleep and wash in.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Sie 2017
9.7

Alot of facilities, wifi worked, felt safe, located in the main city. Not sure if there is a main hangout place, because it seems like every dorm room has its own hangout place, but I met some cool people there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2017
7.1

Zentral gelegen gleich am Hauptbahnhof. Das Hostel ist zweigeteilt - Reception, Zimmer mit Bad und Küche im ersten Stock, weitere Zimmer mit Küche und mit Terrasse im Untergeschoss. Das macht es etwas unpersönlich. Küche ist sehr klein und schlecht ausgestattet. Pro 8-Personen-Zimmer gibt es nur ein WC und eine Dusche.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • bradleymackenzie1998
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
22 Sie 2017
7.7

Nice hostel. Super clean. A/C in our room was good. Close walk to the central station but quite a long one to the city centre. Staff were very friendly and helpful. Good value for money and would definitely come back

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2017
9.4

Nice little hostel a little ways away from the center of old town. Definitely not a party hostel which was ok. Kitchen was small but it worked and there was a couple of grocery stores nearby. Otherwise everything was pretty good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×