Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Sylvabelle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.2
Dobry 411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 5.1
ZAREZERWUJ
6.2
Dobry 411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 5.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Lut 2017
6.9

C'etait pas si mal, mais il n'y avait pas de cuisinette pour se faire a manger, la connection internet ne fonctionnais jamais dans le dortoir donc toujours pris a etre dans le lobby (qui fait du bruit pour les autres chambres), je ne pouvais pas apporter de vin, et j'ai mis moins bon pour le personnel parce que lorsque j'ai realiser que ma carte de credit avait ete bloquer, le mec qui travaillait ne voulait pas me laisser utiliser le telephone de l'hotel pour appeller (un numero sans frais!)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Lut 2017
6.6

Just one of the staff were polite and kind.. the night receptionist was really rude, all the time that we have to ask something to him, he did a bad face.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
6.0

Se tiraba el agua del wc, no servía bien el wifi y nos cobraron 10 euros por guardarnos un rato las maletas. No lo recomendaría, aunque es viable si quieres algo céntrico y barato.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Sty 2017
8.3

The reception women was VERY nice and helped me a lot! Since I was on my won! Very very good! The Wifi was good too! The only thing is if you are looking for a hostel with a lot of backpackers there is not the place. All the rest was very good. Good location too!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
5.4

This hostel is near to city centre but: the wifi didn't work, the tv neither, in our bedroom there was really cold so we told him and he gave us 6 muslin. The photo is different to the reality.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
4.6

Its a strange place, even my luggage was robbed there... So, be careful with that hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • cajoline1257938
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
6 Sty 2017
5.7

Accueil froid, dortoir non lumineux, pas de chauffage.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Sty 2017
5.7

- kein Gemeinschaftsraum (z.B. zum Essen) vorhanden - Parkplätze nur SEHR schwierig zu bekommen (man hat keine Garantie auf öffentliche Parkplätze) - im Männerschlafsaal keine Spinde vorhanden - VIEL zu kalter Raum zum Schlafen im Winter (Fenster schlecht Wärme- und Lärmisoliert)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
5.7

Sicuramente una sistemazione a poco prezzo e situata in un'ottima posizione...tuttavia la pulizia ha lasciato piuttosto a desiderare, senza contare la temperatura infelice nella nostra stanza (faceva freddo!) che ci ha costretto a svegliarci più volte nel corso della notte.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Gru 2016
7.4

Very close to the old port but in a bit of an unsafe area. Staff were fine but not pleasant or friendly, just did the bare minimum.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.