Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Sylvabelle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.9
Ocena 446 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 5.2
ZAREZERWUJ
5.9
Ocena 446 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 5.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Sie 2017
3.7

The rooms had too much beds and the cubics with showers had no space for you to get dressed. The roof light was automatic and sometimes it would Turn on without anyone pass by it. The Doors were too heavy and the wi-fi didn't work proporly. I paid 20€ for a night and i have so much regrets About it, never again

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • guryto
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Sie 2017
4.0

el ínterne se caía cada rato, un día vi que limpiaban el piso con la sabana que saco de la cama de un huésped que se retiro, además no habia ni una heladera para guardar algo si se compraba, las habitaciones no tenían ni ventilador.... definitivamente no volvería a ese Hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • CarlTennyson
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Lip 2017
4.3

Vieze badkamer en toilet, amper sfeer in de slaapzaal.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Lip 2017
5.4

Die Mitarbeiter waren durchwegs freundlich, die Betten sauber und bequem. Jedoch gab es weder eine Küche, einen Gemeinschaftsraum oder ein Frühstücksangebot. Unbedingt Toiletten-Papier mitnehmen, das ist dort absolute Mangelware

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
3.1

Al hotel le hace falta una rehabilitación en profundidad. Los sitios pueden ser viejos pero estar cuidados. Este es viejo y absolutamente descuidado, lo que demuestra una falta de cariño por las cosas que se refleja en la atmósfera y el personal del hotel. Lo único bueno que puedo decir del sitio es que estaba "razonablemente" limpio, pero ha sido la peor experiencia en un hotel que recuerdo en muchos años.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
17 Cze 2017
7.1

Local agradable, para unas noches, faltaria mejorar la limpieza general, no dispone de espacios comunes o para preparo de alimentos. Localizacion buena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Cze 2017
5.4

I stayed in the all-female 14 person dorm. I had difficulty sleeping because the doorway has an automatic light so any time someone would enter or exit, the light would turn on. I'm pretty sure the shower had some type of mold in it. You don't use a key to get into the building, you just buzz in, so not necessarily the safest method. No key needed to get into the specific dorm room. The check-in was easy enough and I was able to leave my bag for a bit after check out.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Cze 2017
3.4

It was my worst hostel experience so far. The staff was not interested in providing any ass, he just gave me the number of my bed and one sheet. The profile mentioned parking, but I couldn't find any. The common area is limited to a couch in the staircase. The mattress was stained and I didn't dare to use the shower. They let everyone in who rung the door bell, without any further questions. I had no idea, how I could get a key for the lockers.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
2.0

Muy feo lugar

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Cze 2017
6.9

couvre feu à 01 h du matin si t es pas rentré avant tu dois attendre 05 h du matin que le vigile se réveille ... ....

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.