Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Sylvabelle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.3
Dobry 402 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.3
ZAREZERWUJ
6.3
Dobry 402 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.3
Hostel Sylvabelle Located at 63 Rue Sylvabelle, , Marseille.
Hostel Sylvabelle
France
Marseille 13006 63 Rue Sylvabelle
63% 402
43.2888946 5.3776075
Hostel Sylvabelle
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
4.6

Its a strange place, even my luggage was robbed there... So, be careful with that hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sty 2017
5.7

- kein Gemeinschaftsraum (z.B. zum Essen) vorhanden - Parkplätze nur SEHR schwierig zu bekommen (man hat keine Garantie auf öffentliche Parkplätze) - im Männerschlafsaal keine Spinde vorhanden - VIEL zu kalter Raum zum Schlafen im Winter (Fenster schlecht Wärme- und Lärmisoliert)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
5.7

Sicuramente una sistemazione a poco prezzo e situata in un'ottima posizione...tuttavia la pulizia ha lasciato piuttosto a desiderare, senza contare la temperatura infelice nella nostra stanza (faceva freddo!) che ci ha costretto a svegliarci più volte nel corso della notte.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Gru 2016
7.4

Very close to the old port but in a bit of an unsafe area. Staff were fine but not pleasant or friendly, just did the bare minimum.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Gru 2016
6.9

Meriterais une petite rénovation et du mobilier en bon état

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Gru 2016
3.4

La poussiere sous les lits et pas de savons aux toilettes ni papier et je n ai pas arreté de gratter

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
6.9

The beds was so noisy The toile didn't have paper The room was cold and smelly

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
5.4

The photos are misleading. The nice dining area shown was off limits for guests at all times except if you were ordering their breakfast. No common area except for two couches in the lobby. Spotty wi-fi. Nice desk staff though. The washrooms were decent but the shower curtain was mouldy. Why don't they just get a new one?!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Lis 2016
7.1

Sehr zentrales Hostel, allerdings ließ die Sauberkeit zu wünschen übrig, so ließ sich die Badzimmertüre beispielsweise nicht schließen in unserem Doppelzimmer. Selbst mit Partner kann das unangenehm werden ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Lis 2016
9.1

It's very well located, the staff is helpful a bit dry but they are good :) I will be happy to stay there again. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.