Hostelworld.com

Hostel Sylvabelle

Ceny
mapa
Recenzje
5.9
Ocena 346 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 6.1
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 5.1
ZAREZERWUJ
5.9
Ocena 346 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 6.1
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 5.1
Hostel Sylvabelle Located at 63 Rue Sylvabelle, , Marseille.
Hostel Sylvabelle
France
Marseille 13006 63 Rue Sylvabelle
59% 346
43.2888946 5.3776075
Hostel Sylvabelle
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
4.9

there are sleeping buds in the bed, which bit my legs.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Kwi 2016
4.3

I was supposed to be in a 12 female bedroom with private bathroom, but we had to use the toilets located in the male bedroom – reserved for girls. Toilets were smelly, didn’t have windows, and one of the days the lights were broken – which meant either having a lamp or being in the dark. The staff – with the exception of the cleaning ladies, all very nice and helpful – was highly unhelpful, and the overall feeling was more to be treated like someone they wanted money from instead of a person.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Kwi 2016
4.0

What a waste of money. The staff weren't friendly. Had difficulty checking in, apparently we had no booking and it took her ages too finally find it and with no apology. Rooms basic and not that nice, no proper shower either just the shower head that you have to manually hold with no shower screen so water goes everywhere. Wouldn't go back

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
2.9

they should have change everything if you want an improve,specialy he staff!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
8.6

Good Time! Room comfortable and warm. Great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2016
4.3

Accueil peu chaleureux, pas de salle commune pour pouvoir se poser, lumière à capteur de mouvement dans le dortoir (donc qui s'allume dès que quelqu'un entre ou sort de la chambre), cuisine dans le dortoir (donc avec le bruit que cela engendre).... De très loin la pire auberge de jeunesse que je n'ai jamais faite ! je déconseille fortement !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
5 Mar 2016
5.4

Hostel "hecho" Hostel. Si queres dormir solamente es el lugar "perfecto". Tiene locker dentro de las habitaciones. NO hay cocina nitampoco una habitacion en comun como para poder conversar con alguien. Vayan con la hoja de la reserva impresa sino el de la recepcion les va a querer cobrar de mas. A pocas cuadras del puerto. Nada mas que decir. No esperes ni pienses que este Hotel va a mejorar. Por el precio que pague CREO que vale la pena para pasar la noche.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Mar 2016
5.1

Es ist nicht möglich von 1-7 Uhr morgens in das Hostel zu kommen (sofern man ein Bett im Schlafsaal hat), da man keine Schlüssel hat und die Tür über Nacht verschlossen ist und keine Mitarbeiter da sind. Schlafsaalgäste sind Gäste zweiter Klasse und haben keinen Aufenthaltsraum. Nur im Flur zum Eingang gibt es 3 Sofas. Es gibt keine Küche und die Hochbetten sind teilweise kaputt und dreckig. Meine Decke war voll mit Haaren jeglicher Körperpartie. Die Lage ist sehr gut!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Lut 2016
4.9
Przetłumaczone przez Google

To jest 10 minut od Starego Portu, ale ulica nie jest bardzo miłe. Ma wi-fi. Jeśli chodzi o mój pokój nie ma klucza, każdy może wejść. Niektóre łóżka mają wyloty i teoretycznie mają lampy ale tylko kilka prac. Tak samo dla pól, które są świetne, ale najbardziej w złym stanie. Toalety i prysznice są na zewnątrz pomieszczenia, ale nie były bardzo czyste. Personel nie jest przyjazny. Nie piec lub kuchenkę mikrofalową. Nie recomiendaría.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Sty 2016
7.4

Buen para pasar la noche y darse un baño. Mucho ruido de la calle y la calefacción muy mala aunque hay buen wifi

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.