Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Palermo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1772 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1772 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Maj 2017
10.0

Good location, clean , spacious, the building has a lot of character, cheap and most of all quiet. You can get good night /morning sleep after partying . There's a vegetarian place 3 blocks from the hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Maj 2017
2.9

Muy sucio, ni por la basura del baño pasaron, el ambiente horrible y sin nada de internet, no me gusto, se le acuerdo darnos una habitación a la que no les servían los seguros de la puerta del baño y mandarla a arreglar justo a las 9 de la mañana cuando nos bañábamos y otras dormían

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
30 Kwi 2017
6.3

The hostel lacks in atmosphose for sure. Very quite (might be the time of the year thou). It s in the heart of palermo which is good. The staff wasnt very knowledgeble and only gave random information. Good enough to move around but at the same time not exact. The bed is bery basic and not particularly confortable. Breakfast is free and basic too.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2017
8.9

Estuvo excelente. El hostel esta muy bien ubicado, es limpio y la predisposición del personal es muy buena!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • martinr87
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
24 Kwi 2017
8.3

Es un hostel que frecuento, lamentablemente la limpieza de la habitación era muy mala.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Kwi 2017
9.7

Muy bueno todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • maevamartineau9745842
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
8.3

Très pratique pour une nuit, dans une chambre de quatre personnes respectueuses de mon sommeil. Par contre pourquoi les toilettes attenant à la chambre ne sont ouverts qu'à certains moments je n'ai toujours pas compris

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
7.4

Hola, todos muy atentos, me toco la hab nro 12, y el baño cerca de esas habitaciones en el ultimo piso, muuuyy incomodo, muy pequeño.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Kwi 2017
7.1

El hostel se veía regular, pero la habitación privada era muy fea.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
5.1

Hola, contarles que tuve una mala experiencia en mi estadía. Desperté con todo el cuerpo lleno de picaduras, brazos, piernas, torzo. Al revisar mis sábanas vi que había un bicho en mi cama. Lo agarré y se lo lleve al chico que estaba de turno. Y la respuesta fue "es un acaro de cama " como si fuera algo normal. Me tuve que ir a comprar loratadina porque comenzaron a picar de una manera insoportable. No recomiendo este lugar. No me ofrecieron ninguna solución. Tengo fotos para mostrarles.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.