Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Palermo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,665 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,665 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6
Hostel Suites Palermo Located at Charcas 4752, Charcas 4760, Buenos Aires.
Hostel Suites Palermo
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires 1425 Charcas 4752, Charcas 4760
84% 1665
-34.5812137 -58.4266662
Hostel Suites Palermo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Wrz 2016
8.0

gente muy atenta atendiendo un hostel bastante cómodo. podés reservar una pieza privada y estar encerrado o tambien una compartida y rodearte de gente en tu misma sintonia. cerca de subtes para viajar rapido y barato. recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
10.0

Todo excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
7.4

La ubicación del hostel es buena y el personal que atiende también. Tendrían que mejorar la limpieza en general y las instalaciones de los baños.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Wrz 2016
5.1

el perdonale muy bueno pero el hostel es muy viejo! tienes que restructurarlo!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Wrz 2016
9.7

just the shower facilities need to be improved

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Wrz 2016
9.4

El Hostel esta muy bien ubicado en Palermo, tienes la estación de Metro o Subte a dos cuadras muy accesible. En la zona existe muchos restaurantes y sitios para compartir con amigos unas bebidas sin problema para escoger, el fin de semana hacen un mercado por la calle Thames, que puedes llegar caminando unas 5 cuadras. Ademas ves otro lado de la ciudad y compartes mas con el dia a dia de los Argentinos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
6.6

Our room at the hostel was nice and clean, but two of the walls were doors with glass panes and the hostel was extremely loud at night, making it nearly impossible to sleep. The common areas weren't particularly nice for hanging out, so it wasn't one of my favorite hostels I've stayed in. Staff were nice and helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Sie 2016
9.4

Estuve sólo dos días pero 100% recomendable el hostel. En mi caso lo mejor fue la ubicación, ya que está a dos cuadras de la embajada para sacar la visa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
8.3

The staff was great and very friendly, but the shuttle never came to pick me up. Nor did the shuttle pick up my friend later that day, even though I watched the hostel staff call to confirm, which was very disappointing. We also ended up in a very loud room, and the blankets were super ratty. The location is ideal, especially with the metro being so close, but the facilities could use an upgrade.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • daniroperto
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Sie 2016
9.1

Excelente ubicación en Palermo, a metros del Subte, la Av. Santa Fe y a unas pocas cuadras de la plaza Serrano. Destaco el generoso tamaño de los lockers individuales, permite guardar una mochila de viaje grande. La atención ha sido muy buena y el desayuno cumple bien, sin llegar ser excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.