Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Suites Palermo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,646 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,646 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.8
Hostel Suites Palermo Located at Charcas 4752, Charcas 4760, Buenos Aires.
Hostel Suites Palermo
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires 1425 Charcas 4752, Charcas 4760
83% 1646
-34.5812137 -58.4266662
Hostel Suites Palermo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
10.0

excelente la atencion y la comodidad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
10.0

Buen finde de distracción y descanso. Gracias por recibirnos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Mervaros
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
1 Lip 2016
4.6

La ubicación es muy buena en la zona de Palermo, pero el hostel esta muy mal mantenido. Las mantas son viejas y sucias.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
10.0

Lugar muy cómodo y con la mejor onda. El desayuno es bastante completo y la ubicación ideal ya que está cerca del tren y del subte. Volveré en mi próxima estadía.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2016
10.0

Great hostel, location and history of the building. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
10.0

Excelente ubicacion!, shopping, super y pubs cerca..!.. staff muy buena predisposicion ! buen desayuno y areas de relax!lugar tranquilo con una atmosfera juvenil y familiar.. :) MUy RECOMENDADO!..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
10.0

Muy bueno el Hostel. Los chicos de recepción muy amables, sobre todo Nicolás. Si vuelvo a Buenos Aires, con gusto volvería.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
7.1

El lugar tiene muy buena ubicación y es una relación justa entre lo que se paga y la calidad. Los baños son pequeños y no muy buenos. En particular, nosotros reservamos 2 piezas con 2 camas cada una por hostelworld, y cuando llegamos, era una de las piezas para 2 pero con cama particular, aquí no nos ayudaron y nos respondieron diciendo que no tienen nada que ver con hostelworld. Fue pésimo esto último, ya que uno viaja horas, desde otro país, y te dicen " no es mi problema". Lo demás normal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Maj 2016
8.6

staff were the highlight of my stay - super helpful w/ every/anything i needed. they really are quite friendly and kind! i couldnt get hold of anybody for the free airport transfer w/ min. 4 days stay, however when i arrived at the hostel - after 1-2 days confirmation w/ the owner, they gave me a credit for the price i paid w/ tienda leon bus transfer. excellent location - 15 mnts walk to main restaurants/stores in palermo (plaza serrano) , 5 minutes walk to main bus/subte station (plaza italia)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Maj 2016
7.7

Hostel is in a great location, close to all the hustle and bustle of palermo, yet on a pretty quite street. Really liked the 4 bed rooms, and nice common areas. Cleanliness is not the biggest asset of this hostel, especially the en suite bathrooms are pretty nasty with mold all over it. So overall a nice hostel with the cleanliness caveat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.