Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Palermo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,654 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,654 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.7
Hostel Suites Palermo Located at Charcas 4752, Charcas 4760, Buenos Aires.
Hostel Suites Palermo
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires 1425 Charcas 4752, Charcas 4760
83% 1654
-34.5812137 -58.4266662
Hostel Suites Palermo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Sie 2016
6.6

Our room at the hostel was nice and clean, but two of the walls were doors with glass panes and the hostel was extremely loud at night, making it nearly impossible to sleep. The common areas weren't particularly nice for hanging out, so it wasn't one of my favorite hostels I've stayed in. Staff were nice and helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Sie 2016
9.4

Estuve sólo dos días pero 100% recomendable el hostel. En mi caso lo mejor fue la ubicación, ya que está a dos cuadras de la embajada para sacar la visa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • daniroperto
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Sie 2016
9.1

Excelente ubicación en Palermo, a metros del Subte, la Av. Santa Fe y a unas pocas cuadras de la plaza Serrano. Destaco el generoso tamaño de los lockers individuales, permite guardar una mochila de viaje grande. La atención ha sido muy buena y el desayuno cumple bien, sin llegar ser excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
10.0

excelente la atencion y la comodidad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • suziedm171392
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Lip 2016
8.9

Great hostel in a great location near to tube. Nick at reception was great Rooms where ok even with wobbly and too few charging points. Rooms along main corridors very noise!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2016
7.7

Fiquei um quarto para duas pessoas a cama era ´´otima, mas passamos muito frio no quarto e o banheiro era bem apertado e ruim, pois não tinha divisória e o banheiro todo molhava durante o banho. Só tem wifi na área da recepção.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
10.0

Buen finde de distracción y descanso. Gracias por recibirnos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Mervaros
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
1 Lip 2016
4.6

La ubicación es muy buena en la zona de Palermo, pero el hostel esta muy mal mantenido. Las mantas son viejas y sucias.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
10.0

Lugar muy cómodo y con la mejor onda. El desayuno es bastante completo y la ubicación ideal ya que está cerca del tren y del subte. Volveré en mi próxima estadía.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2016
10.0

Great hostel, location and history of the building. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.