Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Palermo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,704 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,704 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
Hostel Suites Palermo Located at Charcas 4752, Charcas 4760, Buenos Aires.
Hostel Suites Palermo
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires 1425 Charcas 4752, Charcas 4760
84% 1704
-34.5812137 -58.4266662
Hostel Suites Palermo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sty 2017
10.0

The staff was great! They were extremely helpful, they made you feel like a friend. They were extremely knowledgeable in regards to tourist attraction and the best deals.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
9 Sty 2017
8.0

Nice hostel in a great location. good breakfast! we had a very nice stay here

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
10.0

Todo de 10. La pase genial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
10.0

Super Hostel a recommander absolument ! Si vous voulez profiter du calme, fuyez. Mais si vous etes a la recherche d'un endroit quasi familial ou il fait bon vivre, rencontrer des gens et s'amuser, cet endroit est fait pour vous ! Mention spéciale au super personnel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2016
9.1

Fueron 5 días increíbles. Pedí un cambio de habitación ya que en la que hospedaba no había aire acondicionado, y al cambiarme, no tuve que pagar la diferencia. Los desayunos están geniales, y me gustaría destacar su buena ubicación y la buena onda del personal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Gru 2016
10.0

todo bien, muy amable el chico de recepcion de la mañana.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
7.1

They upgraded my friend and I to a room with our own private bathroom which was cool. When we arrived we asked if they could call us a taxi to the airport in the morning we had a 5 am flight to catch the front desk attendant told us to just ask in the morning. In the morning the attendant told us the phones were down and I offered my phone up but he told us we just needed to walk a few blocks to hail one but I felt really unsafe at 3 am in a strange city doing that especially with all mg bags.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lis 2016
7.7

Nice communal areas. Clean bedding. Dated building, bathroom needed a makeover in the room, but functional.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lis 2016
8.0

El lugar está ok, como para pasar una o dos noches. La localización es el punto fuerte. En mi caso la estadía fue tranquila.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lis 2016
7.1

The staff was great however the toulets both inside the dorms and outside were quite dirty. The wind would go through the door of the dorm making an incessant sound during the night and there was only 1 key for 4 strangers in a dorm which made it very inconvenient to go in and out without having to bother / wake up others.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.