Hostelworld.com

Hostel Suites Palermo

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,620 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,620 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
Hostel Suites Palermo Located at Charcas 4752, Charcas 4760, Buenos Aires.
Hostel Suites Palermo
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires 1425 Charcas 4752, Charcas 4760
83% 1620
-34.5812137 -58.4266662
Hostel Suites Palermo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Kwi 2016
7.1

Great location & friendly staff, but the couples' room was probably not worth it. We had a "shower/toilet" that was a lot less comfortable than the shared bathrooms for the bunks, and in general the room was a bit dingy. But we weren't looking for a fancy place to stay--just an affordable spot in a good location--and that's what we got! So it was worth it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
10.0

Muy lindo lugar, staff muy agradable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
10.0

Todo joya!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
7.4

In a good location in Palermo--close to public transit, hip restaurants/bars/milongas and the Palermo parks. Staff are friendly. Kitchen is small and poorly equipped. Overall a bit grimy, but otherwise fine. Wifi works well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
10.0

Great hostel. Great staff. Great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Kwi 2016
6.9

Ok hostel, friendly staff. The toilets were quite disgusting and hot water didn't work which was disappointing. Beds were comfortable and the towel provided in the private room was appreciated. Good location, close to supermarket, restaurants etc and only a couple of blocks from avenida Santa few. A tour of the hostel would have been appreciated, didn't know where the kitchen was and had to find our own room. No lift. Terrace was loud at night even though it was supposed to be closed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • maratonista42
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Obieżyświat
  • 54 Recenzje
1 Kwi 2016
9.7

Excelente atención por parte del staff. Muy buen desayuno y cocina para uso del huesped. El agua de los baños es muy caliente, siempre hay papel higienico y están limpios.....En este hostel te hacen la cama!Los lockers,debajo de las camas son grandes y comodos!Siempre vuelvo a este hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Mar 2016
9.4

Brilliant location, the staff were very helpful. The other guests were for the most part young people and loved to party. Wear earplugs if you prefer to sleep!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
8.9

Staff were TIPTOP and so helpful and pleasant. It was a great place to stay and I would do it again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
8.3

Nice hostel, has everything it has to have. Kinda expensive the towel rental.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.