Hostelworld.com

Hostel Suites Palermo

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,634 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,634 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
Hostel Suites Palermo Located at Charcas 4752, Charcas 4760, Buenos Aires.
Hostel Suites Palermo
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires 1425 Charcas 4752, Charcas 4760
83% 1634
-34.5812137 -58.4266662
Hostel Suites Palermo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
7.1

El lugar tiene muy buena ubicación y es una relación justa entre lo que se paga y la calidad. Los baños son pequeños y no muy buenos. En particular, nosotros reservamos 2 piezas con 2 camas cada una por hostelworld, y cuando llegamos, era una de las piezas para 2 pero con cama particular, aquí no nos ayudaron y nos respondieron diciendo que no tienen nada que ver con hostelworld. Fue pésimo esto último, ya que uno viaja horas, desde otro país, y te dicen " no es mi problema". Lo demás normal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Maj 2016
8.6

staff were the highlight of my stay - super helpful w/ every/anything i needed. they really are quite friendly and kind! i couldnt get hold of anybody for the free airport transfer w/ min. 4 days stay, however when i arrived at the hostel - after 1-2 days confirmation w/ the owner, they gave me a credit for the price i paid w/ tienda leon bus transfer. excellent location - 15 mnts walk to main restaurants/stores in palermo (plaza serrano) , 5 minutes walk to main bus/subte station (plaza italia)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
7.7

Hostel is in a great location, close to all the hustle and bustle of palermo, yet on a pretty quite street. Really liked the 4 bed rooms, and nice common areas. Cleanliness is not the biggest asset of this hostel, especially the en suite bathrooms are pretty nasty with mold all over it. So overall a nice hostel with the cleanliness caveat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Kwi 2016
7.1

Great location & friendly staff, but the couples' room was probably not worth it. We had a "shower/toilet" that was a lot less comfortable than the shared bathrooms for the bunks, and in general the room was a bit dingy. But we weren't looking for a fancy place to stay--just an affordable spot in a good location--and that's what we got! So it was worth it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
10.0

Muy lindo lugar, staff muy agradable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
10.0

Todo joya!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
7.4

In a good location in Palermo--close to public transit, hip restaurants/bars/milongas and the Palermo parks. Staff are friendly. Kitchen is small and poorly equipped. Overall a bit grimy, but otherwise fine. Wifi works well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
10.0

Great hostel. Great staff. Great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Kwi 2016
6.9

Ok hostel, friendly staff. The toilets were quite disgusting and hot water didn't work which was disappointing. Beds were comfortable and the towel provided in the private room was appreciated. Good location, close to supermarket, restaurants etc and only a couple of blocks from avenida Santa few. A tour of the hostel would have been appreciated, didn't know where the kitchen was and had to find our own room. No lift. Terrace was loud at night even though it was supposed to be closed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • maratonista42
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Obieżyświat
  • 54 Recenzje
1 Kwi 2016
9.7

Excelente atención por parte del staff. Muy buen desayuno y cocina para uso del huesped. El agua de los baños es muy caliente, siempre hay papel higienico y están limpios.....En este hostel te hacen la cama!Los lockers,debajo de las camas son grandes y comodos!Siempre vuelvo a este hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.