Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Palermo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1762 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1762 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2017
9.7

Muy bueno todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
7.4

Hola, todos muy atentos, me toco la hab nro 12, y el baño cerca de esas habitaciones en el ultimo piso, muuuyy incomodo, muy pequeño.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Kwi 2017
7.1

El hostel se veía regular, pero la habitación privada era muy fea.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
5.1

Hola, contarles que tuve una mala experiencia en mi estadía. Desperté con todo el cuerpo lleno de picaduras, brazos, piernas, torzo. Al revisar mis sábanas vi que había un bicho en mi cama. Lo agarré y se lo lleve al chico que estaba de turno. Y la respuesta fue "es un acaro de cama " como si fuera algo normal. Me tuve que ir a comprar loratadina porque comenzaron a picar de una manera insoportable. No recomiendo este lugar. No me ofrecieron ninguna solución. Tengo fotos para mostrarles.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Kwi 2017
6.6

As far as hostels go it was alright. As a solo traveller it wasn't the easiest to meet people and as with most hostels the bathrooms could do with an update. Great location, decent cereal and toast breakfast, as well as decent wifi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • anto91
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2017
8.6

Todo bárbaro! Volveria sin dudas!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Mar 2017
7.1

Buen hostel con los servicios básicos. Le falta un poco de mantenimiento general pero zafa para unos días.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • elnegroyerrich
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2017
7.4

Excelente lugar al igual q el personal, solo falto silencio por parte de los huéspedes, el desayuno es muy bueno

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
10.0

Amazing hostel!! Staff were super helpful, especially as I had to fly out early and cut my stay short. They were nothing but accommodating. Will definitely stay here again when I return to Buenos Aires!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Mar 2017
7.1

Someone had been smoking in out room the night before we arrived. The staff were very understanding and offered to transfer us to the other HS location, since there were no other rooms at HS Palermo. We were very grateful for this.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.