Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Palermo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,685 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,685 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
Hostel Suites Palermo Located at Charcas 4752, Charcas 4760, Buenos Aires.
Hostel Suites Palermo
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires 1425 Charcas 4752, Charcas 4760
83% 1685
-34.5812137 -58.4266662
Hostel Suites Palermo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Lis 2016
8.0

El lugar está ok, como para pasar una o dos noches. La localización es el punto fuerte. En mi caso la estadía fue tranquila.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lis 2016
7.1

The staff was great however the toulets both inside the dorms and outside were quite dirty. The wind would go through the door of the dorm making an incessant sound during the night and there was only 1 key for 4 strangers in a dorm which made it very inconvenient to go in and out without having to bother / wake up others.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Lis 2016
7.1

Great location to explore this part of the city (palermo (especially night life), retiro, recoleta) but a bit far to down town. The room was nice and clean. The common areas weren't particularly nice for hanging out, there is not really an atmosphere, very quite. Breakfast is simple but good enough. Generally this place is a bit overrated and too expensive for what they offer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Lis 2016
9.1

Muy bien ubicado con acceso a transporte publico en la cercania. Los dormitorios eran comodos con una caja para poner las cosas personales. La cama no estaba en muy buen estado, tienen la particularidad de tener baños privados por habitacion. El desayuno se sirve de 8 a 10 hs, muy limitado los fin de semana. El lugar es bastante limpio y se cuida la limpieza. Faltan toma corrrientes en lugares mas accesibles para cargar los aparatos electricos. El staff es ok, pero les falta simpatia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lis 2016
9.1

Buen hostel, ubicacion excelente y desayuno completo. Recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • morrisku
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
25 Paź 2016
9.1

Staff are so helpful and they even invite me to have lunch with them, i just love it. The room is very tidy and clean as they do the cleaning everyday. The location is very close to the metro and bus station, and the neighborhood is very safe too. The wifi is not working in my room, but i think it always happen in hostels so I cant complain too much. Overall it is a good stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Paź 2016
8.3

Ėtablissement bien situé proche du métro palermo, chambre propre et lieu sympa. petit bémol pour une partie des douches et toilettes qui marchent très mal. Acueil sympa mais ressentiment d'impatience si vous n'etes pas bilingue..(si vous ne comprenez pas tout) Sinon r.a.s ,je conseille!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
7.7

En general mi estancia en el hostel estuvo bien. Las habitaciones eran adecuadas y tenían lo necesario. El personal es muy amable y sus recomendaciones son excelentes. Sin embargo, el hostel en general está descuidado y un poco sucio, sobretodo los espacios comunes como baño y cocina. Por lo demás creo que hay una buena correlación precio/calidad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Paź 2016
9.4

Estuvo incre y el staff muy amable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Paź 2016
9.4

Hostel très sympa dans un quartier plaisant. Bon petit dej. Personnel sympa et aidant !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.