Hostelworld.com

Hostel Suites Palermo

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1727 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1727 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.4

Estancia genial, el personal super atento dispuesto a ayudarme en todo lo posible. Sin duda volvería.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lut 2017
9.1

Muy buena ubicación, limpieza y hostal. Tienen té y café todo el día :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lut 2017
9.7

L'hostel est très bien placé, à 5 minutes à pied du métro, et d'un supermarché. Le petit déjeuner est correct. Le personnel est adorable et nous a beaucoup aidé. La terrasse sur le toit est aussi très agréable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2017
4.0

Intentan tomar el pelo al cliente. Tenian un precio y al llamar subieron el precio por la web. Luego, los extranjeros no deben pagar IVA segun normativa legal y ellos me hicieron pagarlo todo a la llegada y me dieron largas los 4 dias k estuve para devolverme el importe.Eso si, me hicieron firmar un recibo conforme k lo recibia, pero eso nunca sucedió. Los recepcionistas decian a todo k no lo sabian, así k poco resolutivos. En cuanto a la limpieza de las camas, a mi pareja le salió erupcion piel

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Sty 2017
8.3

Good Hostel, nice staff. Ask for a room with air conditionen otherwise it is too hot in the rooms. Breakfast is good. Huge rooftop terrace where you can have a barbecue. Beds are a bit old and so are the bathrooms. Not only packagers are staying there even whole families which killed a little the atmosphere (in my eyes)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Sty 2017
5.7

Cool space with outdoor area, needs a good cleaning - saw a cockroach in the bathroom, rooms aren't ACed so hot in the summer. Very quiet.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Sty 2017
8.3

It's a great located hostel near pubs, restaurants and the busy night life of Palermo. Rooms need a good refurbishment and can be too hot during summer. All the members of the staff were brilliant and helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Sty 2017
3.7

Don't waste your time. The hostel is terrible, the condition of the bathroom was disgusting and there is zero atmosphere here. As a lone traveller I was keen to meet some people at the hostel but this isn't the place to do it. On the other hand if you're looking for a dead quiet hostel this might be for you, if you don't mind using a broken shower in a disgusting bathroom. Very sub-par

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

The staff was great! They were extremely helpful, they made you feel like a friend. They were extremely knowledgeable in regards to tourist attraction and the best deals.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
9 Sty 2017
8.0

Nice hostel in a great location. good breakfast! we had a very nice stay here

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.