Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Florida

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 5,236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 5,236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
Hostel Suites Florida Located at Florida 328, , Buenos Aires.
Hostel Suites Florida
Argentina
Buenos Aires C1005AAH Florida 328
84% 5236
-34.6040358 -58.3752965
Hostel Suites Florida
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
10.0

Hermoso lugar.Cordialidad en la atención.Recomendable 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • angymoon
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Sty 2017
9.4

Excelente hostel muy limpio y muy muy buena ubicación

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
10.0

Excelente lugar para hospedarse

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2017
5.7

I really don't like the cheating skills that they took. Offer you some super-simple meal and made you to buy the expensive drinks. And staffs are not very welcomming, except one or two friendly. Not really a happy experience...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sty 2017
10.0

O melhor Hostel de Buenos Aires. Fiquei hospedada por 4 dias em uma suíte privativa e foi um ótimo custo benefício. O hostel é organizado e a equipe é super prestativa. Além disso, fica numa ótima localização, bem no Centro da cidade.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • moralizado
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sty 2017
9.1

Muito bom

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
7.7

This hostel is very central and within walking distance of restaurants, cafes etc. The rooms are very basic (I stayed in a private room with bathroom) but that's all you need really if you are only going to sleep there. For the price I felt it was worth it. Breakfast is provided again fairly good with cereal, toast, fruit, yogurts and juices tea and coffee, the only thing I would say is that they need to replace the mugs as they are all badly chipped. But overall a good stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sty 2017
8.0

Ganz klar eher ein Partyhostel, aber in der Tat nicht schlecht. Alles recht annonym und nur schade, dass sich das Hostelpersonal selber ganz und gar nicht an die eigenen Regeln in der leider SEHR kleinen Küche hält.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
10.0

Impecable todo...súper recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
30 Gru 2016
5.1

I didn't enjoy my stay at this hostel. Eventhough there are lots of people staying there, the atmosphere wasn't good in the common areas. The kitchen is a joke. It's so tiny for the amount of people there. The rooms were dirty. The hostel bar doesn't have any backpackers in, only locals meeting there friends to predrink, so it wasn't great to socialise. Staff friendly but not helpful. Overall I wouldn't recommend.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.