Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Florida

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 5291 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 5291 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • rodriigovieira
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Sie 2017
9.7

The hostel is incredible good - it's located on the heart of downtown, very near to places like Obelisco and Casa rosada, and there are a lot of places to eat and shop near it. Also, the hostel itself it's really awesome. It has a very beautiful and clean space, and the bathroom is incredible. The staff helped me with everything I needed, including providing informations that I needed. Also, the breakfast was incredible (it was included) - a lot of options available. Overall, it was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Lip 2017
9.1

es la tercerca vez que voy al mismo hostel, por algo es. pero el desayuno sigue siendo pobre, limitado y exigido en el horario, por 4 minutos tardes no me dejaron desayunar tuve que ir a quejarme al entrepiso para que me dejaran desayunar, obviamente quedaba muy poco y estaban levantando todo. me quede encerrado escasos segundo en el ascensor, lo tuve que abrir las puertas automaticas manualmente, cosas que pueden pasar pero no hay q perder vistas. por el resto bien!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
8.9

Muy bueno con detalles.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
7.4

Boa tarde. Hostel excelente localizado. Só achei muito barulhento em relação a hóspedes mesmo e limpeza deixa a desejar. Não trocam toalhas do banheiro, são coisas pequenas que da para ser melhorado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
9.4

Excelente alojamiento al mejor precio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Cze 2017
9.1

Recomiendo el hostel....totalmente...! Volveria siempre...!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2017
6.3

A very large property with the best location while going to Buenos Aires. The staff could be much better regarding politeness and will to help. Stayed in the 8 bed mixed dorm, and the room was barely fine, but very close to being bad. No heat and worn out heavy blankets for cold weather. Pros: Has a bar downstairs called Fussion with a very good atmosphere and with changing shows/schedules for people coming from abroad. Being at 19 hs at the after office hours on a Friday is a must!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
6.9

Cada vez mais precário em termos de manutwnção. Esse hostel necessita de pintura, substituição de materiais quebrados, elevadores. Faz anos que observo a falta de investimento no prédio. Estive no hostel do Chile e de Barfelona: fantásticos. Buenos Aires merece algo melhor!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
10.0

Hola soy David Simoliunas de la ciudad de Salta y queria agradecer por las atenciones en el hostel todo estuvo magnifico el personal muy amigable y el desayuno muy rico muchas gracias volvere pronto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
8.3

El hostel me gustó mucho. La ubicación es inmejorable. El desayuno es sabroso y abundante, me hubiese gustado que tuviera tostadas también. Lo único negativo es que quisieron cobrar impuestos aparte, aunque en la reserva estaba aclarado que los impuestos estaban incluidos. En general, me parece un lugar para recomendar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.