Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Florida

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 5279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 5279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Cze 2017
9.1

Recomiendo el hostel....totalmente...! Volveria siempre...!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2017
6.3

A very large property with the best location while going to Buenos Aires. The staff could be much better regarding politeness and will to help. Stayed in the 8 bed mixed dorm, and the room was barely fine, but very close to being bad. No heat and worn out heavy blankets for cold weather. Pros: Has a bar downstairs called Fussion with a very good atmosphere and with changing shows/schedules for people coming from abroad. Being at 19 hs at the after office hours on a Friday is a must!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
6.9

Cada vez mais precário em termos de manutwnção. Esse hostel necessita de pintura, substituição de materiais quebrados, elevadores. Faz anos que observo a falta de investimento no prédio. Estive no hostel do Chile e de Barfelona: fantásticos. Buenos Aires merece algo melhor!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
10.0

Hola soy David Simoliunas de la ciudad de Salta y queria agradecer por las atenciones en el hostel todo estuvo magnifico el personal muy amigable y el desayuno muy rico muchas gracias volvere pronto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
8.3

El hostel me gustó mucho. La ubicación es inmejorable. El desayuno es sabroso y abundante, me hubiese gustado que tuviera tostadas también. Lo único negativo es que quisieron cobrar impuestos aparte, aunque en la reserva estaba aclarado que los impuestos estaban incluidos. En general, me parece un lugar para recomendar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Maj 2017
7.1

Muy bien ubicado. Poca atmosfera de hostel para compartir con otras personas. Instalaciones con años de uso. Los Colchones piden cambio ya! Staff atento y servicial.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Maj 2017
4.6

I have been travel for 10 years but it was the worst hostel I have ever stayed in. The bathroom and the room was dirty. I have arrived 10 minutes before check in and still I have to sit and wait this 10 minutes although the room was ready...not flexibility. The reception was playing music over the night till 6am when I was check in out...I could hear it on the 3rd floor....but not people at the reception.....

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Maj 2017
6.0

Los baños estaban sucios. Ni siquiera hay jabon de mano. La manta estaba rota en algunas partes,deberiab cuidar un poco mas la imagen y renovar todas sus frazadas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2017
2.6

me pareció un asco la hab. que alquile, ya al entrar la puerta estaba abierta. olor a excremento mezclado con desodorante en toda la hab; el balcón y el tv que hostelword mostraba no estaban. llegue y me cobraron un impuesto me termino saliendo $950 aprox. esa hab. espantosa que realmente no lo valía yo viaje con mi novia con todas las intenciones de pasarla bien y me tuve que ir no pase la noche decidí perder la reserva y el encargado no me quería devolver mi dinero hasta que accedió.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
9.7

O local é bem acessível, segurança nota 10 e limpeza impecável.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.