Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Florida

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 5,181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 5,181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
Hostel Suites Florida Located at Florida 328, , Buenos Aires.
Hostel Suites Florida
Argentina
Buenos Aires C1005AAH Florida 328
87% 5181
-34.6040358 -58.3752965
Hostel Suites Florida
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
6.3

Del personal tengo que señalar que habiendo trabajado en varios hostels y hoteles me parece muy poco profesional... que faltando mas de 15 minutos del horario del check out 11:00 am, habiendo tenido el cartel en mi puerta de no molestar, no habiendo reportado siquiera el check out, las chicas del housekeeping hayan ingresado en mi habitación sin ningún tipo de precaución, sin haber golpeado a mi puerta y no me den ninguna explicación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Wrz 2016
10.0

Excelente lugar con una muy buena ubicación para recorrer los lugares principales de Capital.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
10.0

Excelente experiencia, ubicacion muy buena, rico desayuno y personas muy amables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Wrz 2016
7.7

A internet não pegava nos quartos, o que complicou bem a estadia, o resto ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
6.0

No me gustó, estaba lleno de adolescentes parecia un viaje de egresados. Habia mal olor en toda la recepcion, los pasillos. Hiceron ingresar a una persona lisiada en silla de ruedas a una habitacion con cuchetas, no podía subir a la cama y debió dormir en el piso, fue bastante desagradable la situacion.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jpvidela
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
5.1

Por llegar exactamente 2 minutos tarde al desayuno, habían cerrado la puerta con llave, y no me dejaron tomar siquiera un vaso de jugo. Se supone que es un lugar donde la gente es buena onda y bien predispuesta, sin embargo nadie quiso tomar ninguna decisión a mi favor. Pese a que lo primero que uno hace al llegar es PAGAR TODO. Tuve que pedir además un cambio de habitación porque en la primera que me asignaron había muy feo olor y sensación de suciedad. No vuelvo más. Pésimo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2016
10.0

Ótima localização, no centro da cidade, possui tudo perto, baladas, mercado, pontos turísticos e etc. a estrutura é excelente, tudo muito bem cuidado e limpo, como nad fotos. Os funcionários são prestarivos e muito educados, voltarei em breve com toda certeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Sie 2016
9.7

Muy bueno como siempre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sie 2016
8.0

Excelente localização, funcionários solícitos e excelente café da manhã. A torneira do banheiro estava quebrada, após a reclamação foi enviado um técnico que não fez nada de efetivo e a torneira continuou vazando. Alguns lençóis estavam um pouco rasgados.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lip 2016
7.7

Podrían mejorar y variar un poco el desayuno, todos los días sirven lo mismo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.