Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Florida

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 5,203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 5,203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
Hostel Suites Florida Located at Florida 328, , Buenos Aires.
Hostel Suites Florida
Argentina
Buenos Aires C1005AAH Florida 328
84% 5203
-34.6040358 -58.3752965
Hostel Suites Florida
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Lis 2016
8.9

La atención de los chicos de Suite Florida fue muy cordial, como también la rapidez de su personal técnico para cualquier disfunción del Hostel. La ubicación, lo mejor del Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Lis 2016
8.6

A localização é bem central, com possibilidade de acesso a muitos pontos turísticos à pé. Café da manhã é simples. O local é bem grande, organizado e planejado, mas não preserva um ambiente familiar. A entrada é controlada por pulseiras o que traz uma sensação de segurança. O ponto negativo é que permitem check in no meio da noite, causando transtornos nos quartos coletivos. O ponto positivo é um bar/ restaurante funciona no porão do prédio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
6.6

Elevador muito antigo, não atende todos os andares, internet falhou num período longo e o Wi-Fi não funciona nos quartos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lis 2016
8.6

Auberge idéalement placé et facile d'accès par les deux aéroports. Personnel très dispo, chambre convenable (lit pas tous confortable) et commodité parfaite. Idéale pour une première fois à Buenos Aires en plein centre ville.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lis 2016
10.0

Super recomendado. Buena atención.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lis 2016
8.9

Todo muy bien,fue solo una noche pero funciono perfecto,sumado al buen desayuno,y buena ubicacion.Recomemdable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
8.3

Todo muy lindo la verdad, lo único que no tenía Wi-fi en mi habitación, cosa que me parece terrible porque me tenia que ir al Lobby para conectarme. Fuera de eso todo bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
10.0

Every things was awesome , the stuff , the location , rooms , I would like to come back again . I really recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
8.0

Gracias, Muy bueno todo, las pc no andan muy bien, podrian mejorarlas, el resto barbaro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
8.3

Hostel muito bom.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.