Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Florida

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 5274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 5274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2017
6.0

Los baños estaban sucios. Ni siquiera hay jabon de mano. La manta estaba rota en algunas partes,deberiab cuidar un poco mas la imagen y renovar todas sus frazadas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2017
2.6

me pareció un asco la hab. que alquile, ya al entrar la puerta estaba abierta. olor a excremento mezclado con desodorante en toda la hab; el balcón y el tv que hostelword mostraba no estaban. llegue y me cobraron un impuesto me termino saliendo $950 aprox. esa hab. espantosa que realmente no lo valía yo viaje con mi novia con todas las intenciones de pasarla bien y me tuve que ir no pase la noche decidí perder la reserva y el encargado no me quería devolver mi dinero hasta que accedió.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
9.7

O local é bem acessível, segurança nota 10 e limpeza impecável.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
8.0

Lo positivo: la cama era cómoda, los lockers bien amplios, el desayuno muy bueno y rico, me gustó que usen una pulserita para identificar el ingreso al hostal- te da cierta seguridad. Lo malo: el baño de la habitación de 6 camas no estaba limpio cuando llegamos- nadie estaba antes que nosotros (tenía algunas manchas secas en el inodoro al igual que el lavatorio), las toallas que alquilan a 40 pesos son para secarse solo la cara- no para un baño, el personal muy serio y poco agradables.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Kwi 2017
5.7

Es un buen lugar para quedarse, bien ubicado y buena atención. Parece mas hotel con pieza compartida que hostal. Tiene 0 onda. No tiene terraza, no se puede entrar con cerveza (hay q comprar a un coveniente precio en el bar). No es lo que yo estaba buscando pero puede ser del gusto de otro viajero

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
14 Kwi 2017
5.1

Staff didn't really seem like they were interested in being there, cooker didn't work in the kitchen and there were hardly any utensils to use - not worth saying they have a kitchen. No atmosphere, place is more like a low budget hotel. Rooms were decent and good shower - probably the best part of the stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Kwi 2017
4.3

No había agua caliente desde hacía tres días y no me avisaron antes de hacer el check in. Cualquier persona entraba al hostel y nunca me pidieron mostrar mi precinto. La habitación muy sucias. El baño lleno de pelos y papeles tirados. Realice el check out dos días antes.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
8.3

Muy buena onda. Habitaciones muy calientes quizás y horarios de desayuno/cena desajustados. Por lo demás todo genial. Aunque recomendaría que tuvieran en cuenta la posibilidad de vender y/o alquilar o integrar adaptadores de enchufe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2017
8.9

The staff was very kind and accommodating and they let us store our bags since we arrived early. The kitchen, however, was very small for the number of people who were staying there and it wasn't exactly a community type of vibe since everyone seemed very caught up in their own experience. Overall the facilities were nice though and it is very central- only a few blocks from the C and B subte lines and walking distance to the San Telmo and Recoleta neighborhoods.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Kwi 2017
9.1

Instalações podem melhorar muito; falta um fogão na cozinha pois os que têm não funcionam e o café da manhã pode e deve melhorar muito; é fraco se consigo. Parado a outros hostels

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.