Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Florida

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 5,170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 5,170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
Hostel Suites Florida Located at Florida 328, , Buenos Aires.
Hostel Suites Florida
Argentina
Buenos Aires C1005AAH Florida 328
85% 5170
-34.6040358 -58.3752965
Hostel Suites Florida
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jpvidela
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
5.1

Por llegar exactamente 2 minutos tarde al desayuno, habían cerrado la puerta con llave, y no me dejaron tomar siquiera un vaso de jugo. Se supone que es un lugar donde la gente es buena onda y bien predispuesta, sin embargo nadie quiso tomar ninguna decisión a mi favor. Pese a que lo primero que uno hace al llegar es PAGAR TODO. Tuve que pedir además un cambio de habitación porque en la primera que me asignaron había muy feo olor y sensación de suciedad. No vuelvo más. Pésimo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2016
10.0

Ótima localização, no centro da cidade, possui tudo perto, baladas, mercado, pontos turísticos e etc. a estrutura é excelente, tudo muito bem cuidado e limpo, como nad fotos. Os funcionários são prestarivos e muito educados, voltarei em breve com toda certeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Sie 2016
9.7

Muy bueno como siempre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sie 2016
8.0

Excelente localização, funcionários solícitos e excelente café da manhã. A torneira do banheiro estava quebrada, após a reclamação foi enviado um técnico que não fez nada de efetivo e a torneira continuou vazando. Alguns lençóis estavam um pouco rasgados.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lip 2016
7.7

Podrían mejorar y variar un poco el desayuno, todos los días sirven lo mismo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Lip 2016
9.7

Staff ótimo. Ótima localização. Muito organizado. Limpo. O bar é muito legal. Um único problema que aconteceu foi uma das vezes que me hospedei, infelizmente, não tinha toalha para alugar. Acho um item básico para um Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lip 2016
10.0

Excellente localizacao, perto de quase todos os pontos turisticos. Alem disso conta com funcionarios bastante solicitos e flexiveis para fazer com que os hospedes se sintam bem. Edgardo foi um otimo atendente e nos ajudou com muitas coisas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
16 Lip 2016
6.3

I booked a private room but after returning from an excursion the Manager left a note in my door that I had to move into a dorm room for my last night. I explained to him that my understanding was I had the room for 2 nights. He told me I had to move because a guest was waiting for the room. I discovered later that night NO was waiting. There are 2 things that concerned me. When I intially asked to speak with him he (Manager) was busy but he did later come to my room because I refused to move.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

Great Place ! The staff is extremely helpful ! And because it is a hostel, met a lot of people from different parts of the world ! If I ever visit Argentina again, I would stay again in that same place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2016
9.4

Great hostel and staff! Minor nuisances... Beds creek terribly, mattresses are worn out and wifi is particularly finikie. On/ off on /off. Difficult to load pics. P.s. Don't try to bribe people for a good rating. The truth will set you free.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.