Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Strowis

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 841 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 841 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Hostel Strowis Located at Boothstraat 8, , Utrecht.
Hostel Strowis
Netherlands
Utrecht Utrecht 3512 BW Boothstraat 8
88% 841
52.0946686 5.1222091
Hostel Strowis
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lis 2016
8.3

Just a dorm. There's a common room, but not a lot happens there. Beds are awful. Location is quite good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2016
8.0

Esta bien ubicado a 15m caminando de la estación en el centro pero un lugar tranquilo,personal amable sobre todo las chicas de la mañana,los dormitorios grandes,antiguos pero confortables,(no lamparas,y sin muchos enchufes)muy buena area común,lockers gratis,la cocina esta bien,el problema es la gente mal criada que no lava lo que ensucia,señores cuando salen de casa no esta su mama para limpiar su mierda(esto no es para el hostel,es para los jovencitos mal criados)Repetiría

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Lis 2016
8.9

We stayed here for 2 nights in the 14 bed. A pleasant hostel with a nice common area. It's a 17th century building and feels that way. The room was good - though nothing over the top. They have a decent kitchen. Staff was friendly and made me a nice cup of hot chocolate when I got there. The hostel is 15 min walking from Utrecht Centraal Station. We did love Utrecht a lot!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
8.9

Great place to stay, staff was wonderful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
9.7

Zimmer sauber und nett eingerichtet, genügend Duschen und Toiletten. Im Café gibt es leckeres Frühstück für wenig Geld. Die Lage ist genial, alles gut zu Fuß erreichbar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Lis 2016
9.4

Nice city, and there is a hostel such warm and sweet, full of history sense.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Paź 2016
8.3

Nice hostel. The two guys who run the place are fantastic and are so helpful with anything you may need, the woman who works there during the day should take some notes as she was rude a lot of the time. Also a lot of students living there, can be hard to meet ppl if your a solo traveller, however good hostel overall and would stay there again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Paź 2016
8.6

Great hostel very central so street noise is present throughout the night. Beds were not comfortable and top bunks had no railings to prevent falling off. However, the city was amazing and hostel enjoyable minus those complaints. Kitchen was large and easy to cook with others were cooking to.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Paź 2016
4.9

The hostel is in a great location. However, many people LIVE there for extended amounts of time, which makes the atmosphere very strange and clicky. Also makes the rooms so crowded because they all have so much stuff, and its extra stuffy. Doors are never locked, which makes security an issue, walls are paper thin, free earplugs given on site for a reason. 1 light for an 8 person room, 1 power outlet for an 8 person room. Generally, a bad stay. Disappointing

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Paź 2016
8.9

Absolutely lovely place to stay. Perfect location for Utrecht Rooms are beautiful and cost Lovely garden and friendly staff Highly recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.