Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Strowis

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 857 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 857 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
Hostel Strowis Located at Boothstraat 8, , Utrecht.
Hostel Strowis
Netherlands
Utrecht Utrecht 3512 BW Boothstraat 8
88% 857
52.0946686 5.1222091
Hostel Strowis
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
10.0

Das Hostel hat uns sehr gut gefallen, da die Mitarbeiter sehr freundlich und hilfsbereit waren, sowie auch die anderen Besucher dort. Für den vergleichsweise geringen Preis gab es ausgesprochen guten Service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Sty 2017
8.0

Very nice hostel!!!Go for it!!! Good stuff: - fine showers; - nice wifi; - friendly staff; - good space in the rooms; - well located. Weak points: - small toillet; - no free breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2016
10.0

The Strowis is a great and cosy Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
8.0

Für ein Hostel in Ordnung. Toiletten und Duschen könnten modernisiert werden. Zimmer in die Jahre gekommen, aber sauber. Frühstück ist sehr einfach, aber für 6 Euro ok. Die Lage ist unschlagbar, unbedingt die walking route des junge Leute Stadtplans gehen und Tipps annehmen! Insgesamt ein gelungener Aufenthalt

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Gru 2016
5.7

Good location, but being an old building the acoustics weren’t great so a bit of noise at night. Bed extremely uncomfortable, one of the worst I have experienced. Has a common room but quiet due possibly to the time of my stay, Stayed in a 6 bed dorm which had no light per bed or electric socket. Overall, would choose alternative accommodation next time.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Gru 2016
7.4

We were in a 16 beds room. It was large enough but unfortunately there was only one bathroom for the floor. The cleanliness can be improved. The staff was really polite and friendly. We also rent bikes ( 7 € per day).

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Gru 2016
9.4

Strowis hostel is quite central in Utrecht and ca 20min away from the Central Train station. It is quite nice and cozy and the bar in the reception makes you feel welcome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Gru 2016
10.0

I stayed for one night in this loverly hostel in a mixed dorm, it was great! Notice, that I didn't use the kitchen, thus I can't say anything about that. Great value for the money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
10.0

The staff here are great. Offered me free cappuccinos and responded well to questions I had about the city. Would recommend this hostel to anyone staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
8.3

Just a dorm. There's a common room, but not a lot happens there. Beds are awful. Location is quite good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.