Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Strowis

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 872 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 872 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

Hôtel vraiment parfait . Tres sympas ,convivial ,et très facile d'accès . Je vous le recommande .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
7.1

Great location with a helpful staff in a nice old buillding, but unfortunately, dorms, bathrooms, showers, etc. were pretty worn off.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • professorfutura8515
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
10.0

Stuff extremely friendly! :) Simple GREAT!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
11 Lut 2017
9.4

We only stayed at Strowis for a night yet immediately felt at home! It has a very special atmosphere with super chill yet competent staff and social roommates. We'll be back here for sure!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
8.6

I really enjoyed my stay here. On arrival the host was finishing his meal so he gave us a free pot of tea which I really appreciated! The vibe here is relaxing and feels as though you're staying at your Aunty or Uncles house so it's really chill. Location is great and the kitchen was handy. The downside was the showers as I hate the press button showers, but that's just me. Its a cool and quirky hostel and if you have good roommates like I did, you'll have a great time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Lut 2017
7.7

Hostel was okay, no lockers in the room but lockers downstairs in the basement. Showers were clean, rooms were clean. No issues.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
29 Sty 2017
9.1

Security storage lockers were in the basement, so you couldn't really easily get to it from your top or second floor if needed. Had small push button showers, which was frustrating as hell to shower with, sometimes the water would go impossibly hot for a minute or two before it cooled down again. Staff were great and friendly and also helpful. Nice facilities, besides there only being one toilet each floor. Nice garden terrace to smoke on. Quite nice during the low season.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
10.0

Das Hostel hat uns sehr gut gefallen, da die Mitarbeiter sehr freundlich und hilfsbereit waren, sowie auch die anderen Besucher dort. Für den vergleichsweise geringen Preis gab es ausgesprochen guten Service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
4 Sty 2017
8.0

Very nice hostel!!!Go for it!!! Good stuff: - fine showers; - nice wifi; - friendly staff; - good space in the rooms; - well located. Weak points: - small toillet; - no free breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2016
10.0

The Strowis is a great and cosy Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.