Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Stara Polana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 599 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 599 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
Hostel Stara Polana Located at Nowotarska 59 Street, , Zakopane.
Hostel Stara Polana
Poland
Zakopane 34-500 Nowotarska 59 Street
85% 599
49.3027542 19.9576306
Hostel Stara Polana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Lis 2016
8.3

El hostal está muy bien en general, es barato, limpio y alberga gente muy interesante. El desayuno que se sirve por las mañanas es completo y está genial. El único "pero" que añadiría es que cualquiera puede entrar desde la calle hasta las habitaciones, ya que éstas no tienen llave. La única llave que se da es la de la taquilla dentro de la habitación.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Lis 2016
8.9

Great hostel, only minor issue was they could do with a few more bathrooms as in the mornings there was always a bit of a queue despite the hostel not being full. Would definitely stay here again though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Lis 2016
8.3

I loved the cozy atmosphere. The location is great, too. About 10-15 mins from the main bus station in Zakopane. The only downside is that there are only 3 bathrooms shared by 3 dorm rooms with 10-12 travelers each.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
9.4

La casa es antigua, pero tiene todo lo necesario y la cocina y comedor son geniales... Buen desayuno gratis :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Lis 2016
9.4

산장같은 분위기가 맘에 들고 최신 시설은 아니고 낡았지만 편안하고 직원도 친절하고 특유의 이 숙소 분위기가 너무 좋아서 하루 더 연장했었어요 자코파네에 다시 온다면 이곳에 다시 오겠습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Lis 2016
7.4

It's like 10-15 mins walk from the city center (where the Main Street is) and is in an ok location. No wifi in the room so you need to go to the reception for internet. Some Receptionists were nice and some weren't. Rooms are really nice for the price but my bed made unbelievably loud squeaking sounds whenever I tried to move on it and was a bit awkward.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Paź 2016
3.7

Sfeerloos hostel. Geen goede common room. Keuken ongezellig in de kelder. Slechte receptie, vaak onbemand.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Paź 2016
7.1

I stayed here for one night only. It was very quiet, clean and a nice place to stay. Very close to the bus station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • patrickhatfield5611
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Paź 2016
8.6

Stara Polana is a cozy hostel that is centrally located - a 15-minute walk to the bus station and a 10-minute walk to the city center. The staff is very friendly. The facilities are a little dated but well-maintained. I had no problem with wi-fi and the free breakfast was better than most. I would stay here again! Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Paź 2016
9.4

The atmosphere in the hostel was amazing, warm and the staff very helpfull :) I totally recommend! Małgośka

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.