Hostelworld.com

Hostel Split

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,084 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,084 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
Hostel Split Located at Poljana Kneza Trpmira 1, , Split.
Hostel Split
Croatia
Split Poljana Kneza Trpmira 1
93% 1084
43.5072620 16.4429229
Hostel Split
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2016
8.6

I loved the little apartment we had with a kitchenette. The staff was very nice and helpful, I wish there was a common area but other than that hostel split is a great value for your money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
9.1

Appartement très propre, très spacieux et super bien placé, personnel très accueillant, que du positif je recommande fortement cet établissement !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Kwi 2016
9.4

Great location right next to the old town and friendly helpful staff. I stayed in a group of 5 in one of the apartments. There was plenty of space for us and the beds (even the sofa bed!) were comfy. The only downside is that there was just one bathroom (with the shower & toilet in) to share between us, but it worked out fine and the apartment is a brilliant price! I'd recommend it :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Kwi 2016
10.0

The best hostel I have ever stayed at. Super friendly staff, great location, excellant facilities. Loved every bit of it, would highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
10.0

the best place i lived in so far.we booked private room for 3nights.i was given one with kitchen since i had diet restriction & was gonna cook my own food. best staff ever. Maja at the reception was the best ever, very helpful, extremely informative & guided us well. if in split - book a room here since its at the best possible location. very near to promenade, cathedral, old town- all walking distance. i had best stay in my entire vacation at this place. extremely affordable !! superb place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Mar 2016
10.0

What a wonderful room we stay i the double and it was as nice as a hotel and felt very safe it was the first time we left our backpacks defo recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Mar 2016
10.0

The hostel has the best location, everything is two steps away, still you get to sleep in a quiet back alley. The accommodation was beyond expectations, huge room with TV, excellent Wifi and aircon. Big thanks to the staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

To był bardzo przyjemny pobyt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Gru 2015
8.9

I enjoyed my stay very much and was very impressed with how little it cost for my delux ensuite room. Staff were very accommodating. My two complaints are: should invest in actual blankets for the big bed and the walls are incredibly thin - I could hear people all night long outside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.