Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Split Garden

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 327 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 327 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.7
Hostel Split Garden Located at Poljana Tina Ujevica 3, , Split.
Hostel Split Garden
Croatia
Split Croatia 21000 Poljana Tina Ujevica 3
78% 327
43.5110699 16.4363478
Hostel Split Garden
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • saramestre
  • Chile, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Sie 2016
9.4

Me gusto mucho la pieza. Tiene todo lo necesario para estar cómodo y el ambiente dentro del hostel es muy bueno también.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Sie 2016
9.7

Really nice place!! nice personal and perfect location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
6.3

Die Leute waren extrem gut drauf und wir hatten einen super Abend,obwohl wir die Terasse respektive das Wohnzimmer des Hostels gegen 23.00 Uhr verlassen mussten,wegen der Anwohner. Allerdings hat die Bar im Erdgeschoss sicher mehr Lärm gemacht.Das Hostel liegt in der Nähe der Innenstadt. Die Küche ist extrem klein und der Aufenthaltsraum ist die ebenfalls winzige Terasse. Alle Zimmer haben Aircondioner,... Für 1 Nacht voll okey!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
6.0

Perfect location, friendly staff. But bathroom was dirty and there was no hot water when I wanted to take a shower!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Sie 2016
10.0

My stay at Split Garden was very good! Clean hostel, great location and overall good standards. The staff was AMAZING! Especially the redheaded girl in reception. I got sick during my stay and she was so helpful, she even brought me in her car to the nearest pharmacy! Im forever grateful. I highly recommend this hostel and mostly because of her.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

My beautiful blondie!!! You are even more than AMAZING!!! Thank you for beautiful words...big kiss from redhair girl and check out guy!!!

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
10.0

One of the best hostels I've ever stayed in. Couldn't fault anything about the place and the staff was so friendly. Highly recommend this place to anyone who is traveling to Split.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Sie 2016
9.1

すぐ近くにスーパーやいろんな食べ物屋が多く便利な場所にあります。スタッフも親切で、入口のレセプションに24時間待機しているので、セキュリティも万全です。キッチンや共用スペースが狭く、夜から早朝が使えないのがやや不便でした。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
8.3

Amazing location, and very friendly staff, the only problem was that the social area outside was too small to let everyone sit down. We were a big group of 7 girls and had a great time, thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Beautiful girls, thank you so much for being great guests!!!! :::)))

4 Sie 2016
8.6

O hostel é muito bem localizado e os staffs são ótimos. Porém, quando cheguei descobri que não havia lockers no meu quarto, o que foi muito desagradável. Ficaria lá novamente e indico pelo custo benefício. Mas como não há aviso no app sobre algum quarto não ter lockers, aconselho enviar um email solicitando ser alocado em um que possua.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Happylives
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
2 Sie 2016
7.7

Nice staff, located near the boulevard and some minutes walking from sightseeing stuff. Bathroom was rather dirty and smelled, meaning that our whole room smelled the same.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.