Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Split Garden

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 340 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 340 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.7
Hostel Split Garden Located at Poljana Tina Ujevica 3, , Split.
Hostel Split Garden
Croatia
Split Croatia 21000 Poljana Tina Ujevica 3
78% 340
43.5110699 16.4363478
Hostel Split Garden
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • karolharumi
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Wrz 2016
7.1

Razoável, camas ok, boa localização. Nos deram mapas e explicaram sobre os pontos da cidade. A internet as vezes não funciona bem, no quarto não tinha locker e nos dias que estive lá não vi ninguém limpando nada. O banheiro tinha cheiro de xixi e estava nojento. O hostel tem uma micro cozinha grudada com a recepção, dá pra fazer algo simples. Tem umas mesas para comer do lado de fora, mas como choveu ficou todo mundo comendo dentro dos quartos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Wrz 2016
7.1

Place is in a good location as only a short walk into the main area. Really close to a supermarket and restaurants. Staff were really helpful and it was cheap. Downside, the beds weren't comfortable as it was like there were no springs left in the matress and the bathroom wasn't that clean. But nothing I couldn't unbear. If these are issues for you then I suggest somewhere else.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Wrz 2016
10.0

🦄🦄🦄👍🏾👍🏾👍🏾

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Wrz 2016
7.7

The hostel is super well localized and it was quite cheap compared to other hostels . Staff was helpful and friendly . The bad side was the lack of a common space inside, the bathrooms needed a bit more intensive cleaning and the kitchen is quite limited Though for one night I would recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Sie 2016
9.4

I was really happy about my stay here! The staff was super friendly and VERY helpful I loved to see their smiling faces every day!! In a perfect location, 5 minutes from the palace; clean rooms with wifi. Thank you guys for making my stay so warm!! I asked the girl with red hair (sorry I forgot your name) about advice for hitchiking and I really appreciate her help so thank so much :) :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Sie 2016
9.1

Lovely little hostel. The lady working there was super friendly and so helpful! Printed our bus and festival tickets for now extra cost. She socialised with the tourists too, you could tell she liked meeting new people. Dorms have an ensuite. Outdoor area where people drink/socialise. A 10 min walk to the bus station, and 5 mins to the main boulevard along the water. Kitchen is ridiculously tiny though. Went to a great vege/vegan restaurant near there too. Makrovega it was called:-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sie 2016
7.1

Emplacement parfait, au coeur de la vieille ville, personnel adorable, terrasse très agréable. Par contre, la propreté de mon dortoir laissait VRAIMENT à désirer. Il manque aussi des casiers individuels dans les chambres, et une connexion Wi-Fi plus performante.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • saramestre
  • Chile, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Sie 2016
9.4

Me gusto mucho la pieza. Tiene todo lo necesario para estar cómodo y el ambiente dentro del hostel es muy bueno también.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Sie 2016
9.7

Really nice place!! nice personal and perfect location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
6.3

Die Leute waren extrem gut drauf und wir hatten einen super Abend,obwohl wir die Terasse respektive das Wohnzimmer des Hostels gegen 23.00 Uhr verlassen mussten,wegen der Anwohner. Allerdings hat die Bar im Erdgeschoss sicher mehr Lärm gemacht.Das Hostel liegt in der Nähe der Innenstadt. Die Küche ist extrem klein und der Aufenthaltsraum ist die ebenfalls winzige Terasse. Alle Zimmer haben Aircondioner,... Für 1 Nacht voll okey!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.