Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Slotania

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 2,902 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 5.8
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 2,902 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 5.8
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.6
Hostel Slotania Located at Slotermeerlaan 131, , Amsterdam.
Hostel Slotania
Netherlands
Amsterdam 1063 JN Slotermeerlaan 131
65% 2902
52.3812185 4.8210024
Hostel Slotania
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
9.4

A really great place to stay! Much better than I expected and not too far from the centre. The location gives you a chance to see other parts of the city and is a 30 min tram or bus ride from the museum district and the city centre. The staff were very helpful and friendly too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Gru 2016
7.1

We were 4 persons (3 boys 1 girl) visiting Amsterdam for 4 days. Positive: Friendly staff, room was very clean, quiet at night, very comfortable beds, 1 minute walk from bus/tram stop. Negative: Location (30 minutes from city center with bus). Overall: Strongly recomended if you don't mind the distance from city center.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
5.7

The allways smelled nif very strong... in the shower the hot water went away for a while ans then came back. A little far from center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Lis 2016
8.0

Good value for being out of the city although told by locals not safe at night. Right outside public transport which was easy and great. Breakfast was amazing, great value for money. Wifi and facilities for great. Only issue was with staff who were a bit all over the place and could've been more helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lis 2016
6.0

They sell it as a hostel...and it's not at all. You need public transport to move to the center. Rooms were OK, and toilet was clean and in good conditions. Corridors looked quite old. You just get what you pay. As a tourist, probably there are better options if you look with time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
6.0

Would stay again but this time would like a double bed not two singles, otherwise no problems cheap and right next to shops and bus stops which was very convenient

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Lis 2016
7.7

Muy bueno. Recomendable. Pero esta lejos. A unos 20 min en bus de la estación central.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
18 Lis 2016
8.9

It works according to your needs. I stay 1 night, I arrived from the bus station, and worked perfect. It has more of a hotel than a hostel, so remember this. You wil have TV (1 channel) and a nice bathroom for 4 people. I enojyed it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
8.6

Sauberes Zimmer sporadische Ausstattung trotzdem immer gerne wieder

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
4.9

La primera noche encontramos una garrapata en una toalla; examinando la habitación (que ya de por sí estaba sucia, con manchas en las paredes y las sábanas) vimos OTRA garrapata en una cama y un piojo en una almohada. Bajamos a hablar con los de recepción y la atención fue penosa con una actitud indiferente. Nos cambiaron de habitación y volvimos a encontrar otra garrapata en una toalla. Tras esto y muchas quejas nos volvieron a cambiar, nos pagaron la noche más barata y regalaron el desayuno.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.