Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Slotania

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 2,760 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 5.9
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 2,760 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 5.9
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.6
Hostel Slotania Located at Slotermeerlaan 131, , Amsterdam.
Hostel Slotania
Netherlands
Amsterdam 1063 JN Slotermeerlaan 131
67% 2760
52.3812185 4.8210024
Hostel Slotania
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
3.7

Pésimo personal, me hicieron esperar 3 horas para darme mi habitación. Había un ratón en mi cuarto y el personal no hizo nada para ayudarnos, fueron muy groseros. Una de mis compañeras de cuarto tuvo que poner una toalla en el hoyo de la pared del que salían los ratones y hasta las 4am decidieron darnos nueva habitación. Al día siguiente el encargado nos dijo que el quería darnos desayuno gratis, pero como no nos despertamos a tiempo no podía hacer nada., Aparte de todo lejos del centro.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Lip 2016
2.0

Péssimo em todos os quesitos. Haviam 2 ratos dentro do meu quarto e eles não queriam me mudar. Tive uma enorme dor de cabeça!!!! Não reservem !!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • metehanmete
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Lip 2016
7.4

Tramvaya binerseniz merkeze çok yakın, yürürseniz uzak. Güvenli ve temiz.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tunezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
5.4

There is no security in this hostel, someone stole my mobile phone in my room last week-end, and the staff told me that they could do nothing (not very helpful ! )

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
8.0

Unkomplizierte Buchung und Aufenthalt, Hostel war vollkommen in Ordnung für den Zweck. Preis-Leistungs-Verhältnis war gut.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lip 2016
2.9

El peor hostal de mi viaje interrail. Estaba lejos de la ciudad, lo demás no me lo esperaba. Por ejemplo, los pasillos olían a baño público. Hablando de baños, solo había uno para una habitación de 10. La ducha de vez en cuando dejaba de echar agua y, cuando funcionaba, cambiaba de temperatura sin aviso previo. Lo peor: el desagüe no drenaba y se nos inundó el suelo. El hostal tiene un ambiente malísimo. Parece que la gente va fumada porque nadie habla y siempre hay gente durmiendo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
6.6

Overall it was OK. Like other reviewers I would next time opt for something more central. Some of the staff were also rather unwelcoming. However the price was resonable and there were good safes to lock up valuables in the rooms. Thus it was fair but not that great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lip 2016
6.0

Hatte Wanzen im Bett und musste mich einige Tage später noch mit Wanzen herumschlagen. Werde nicht noch einmal dort übernachten.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Lip 2016
5.4

While it is close to transit it is so far from everything. Transit to the hostel doesn't run late so we paid a fortune getting home one night. Spent the next two nights in a beautiful old hotel right on a canal and walking distance from everywhere for the price of one night and a cab ride to hostel slotania.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
3.1

It was too expensive; the rooms are not very clean.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.