Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Slotania

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 2959 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 2959 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
6.9

Insegesamt ist das Hotel in Ordnung, ordentlich eingerichtet und sauber. Die Lage ist zwar zentral, also innenstadtnah( ca. 20 min Fahrt mit Bus oder Bahn), jedoch befindet sich das Hotel in einem sehr orientalisch geprägten Viertel von Amsterdam, mit vielen Sozialbauten in unmittelbarer Nähe. Hinzu kommt, dass das Hotel keine eigenen Parkplätze hat und man sein Auto dementsprechend in weniger überwachten Bereichen parken muss. ABer für ein Wochenende völlig in Ordnung.LG

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tunezja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Mar 2017
5.1

The rooms are not clean and the staff aren't helpfull

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Mar 2017
5.7

Me and 2 other girls trying to go cheap during spring break. The hostel itself is right in front of the tram and next to a bus stop, so it gets a A+ for public transport. There is also a central M a 5-10 minute walk up the street along the trams where you can buy 1-5 day tram/bus passes. Center takes about 15-20 minutes. The stop for the hostel is Plein 40-45 for bus and tram. Hostel was dirty but rooms were okay. Bathrooms better than the rooms but you go to a hostel to sleep. No lockers.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
7.4

Really good hostel! Had to pay in cash at front desk but ATM was not too far away. Wifi, shower with towels, comfortable bed and tv provided in the room. The only problem was that the hostel was a 1.5 hour walk to city center or an expensive 20 minute taxi ride.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Mar 2017
6.6

Expensive for what it is, no lockers in the room, but good temperature and nice bathrooms even if everything else is a bit shabby.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
4.3

Ça semble être un ancient hotel converti en une sorte d’auberge de jeunesse. Les chambres ressemblent à une auberge de jeunesse, mais il manque plusieurs caractéristiques d’une bonne auberge de jeunesse (bons espaces partagés, personnel accueillant, cuisine d’invités…) L’ambiance est très triste. Il y avait aussi des problèmes dans la chambre : on sentait les ressorts dans les matelas et plusieurs lits grinçaient. Je ne le recommanderais pas à quelqu’un qui cherche une auberge de jeunesse.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
10.0

I really enjoyed my stay at Hotel Slotania! I don't know how it only had around 6 stars, because my stay was amazing. I got a towel without having to rent it and the room felt more like a hotel than a hostel in that the bathroom was actually big enough to get ready in. Check in and out was super simple and they already had my room ready at 8am. The decore was outdated but the customer service was supreme to any other hostel experience I've had.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
6.3

Hallamos chinches sobre nuestras camas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Lut 2017
8.6

Esse hostel está mais para um Hotel. Hostel bem grande. Os quartos e banheiros são extremamente limpos. Fronhas lençóis bem limpos também. Adorei ter hospedado aqui. Pena ser bem longe do centro...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
7.7

Buen lugar, cómodo, limpio, lo único que estaba alejado del centro de Amsterdam, aunque tiene locomoción afuera del hospedaje, que de demora aproximadamente entre 20 a 30 minutos.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.