Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Slotania

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 2,772 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 5.8
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 2,772 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 5.8
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.6
Hostel Slotania Located at Slotermeerlaan 131, , Amsterdam.
Hostel Slotania
Netherlands
Amsterdam 1063 JN Slotermeerlaan 131
66% 2772
52.3812185 4.8210024
Hostel Slotania
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Lip 2016
4.6

The hostel was definitely too expensive for the services it offered. We slept there two nights, in an incredibly stinky room, it was hard to get asleep. On the second day I was entirely covered in insect bites. I had to go to the doctor back at home because they got too nasty.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2016
6.0

The hostel overall was quite good for the price you pay. Unfortunately, I found some of the employees to be a bit unwelcoming. The hostel lacks self catering facilities but does provide a breakfast for €5. They did however provide hot water and a microwave so I did get to make some of the food I had brought with me. There was a tram stop directly opposite the hostel which takes you to dam square so although it is a bit far away, transport to the centre is very easy and cheap.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Lip 2016
6.3

Staff were rude when I checked in and seemed annoyed whenever I asked for directions or information. Rooms were clean and the beds were so comfy! The ensuite was nice and clean as well. Downsides are the rooms are very small and have no storage. And the location is 5km, about a 30 minute tram ride from the centre. And the tram doesn't run very late. Ended up switching to a different hostel with a better location. It's a cheap and comfy bed though if that's all you want.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lip 2016
4.9

El personal era muy antipatico, y no tenia intencion de ayudarnos. Las habitaciones eran una sauna por la noche, y costaba mucho dormir. Encuentro que el precio es muy alto considerando lo lejos que esta del centro.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
6.0

Si vas a la estacion de autobuses de Sloterdijk esta muy bien, ya que pilla cerca. El personal muy antipatico, y que no os engañen, si que hay un coffeshop cerca aunque el recepcionista no os lo quiera decir y os ponga cara de asco.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • feravalos
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Lip 2016
5.7

Me recibieron con una carota. No me explicaron nada del hostal. Los baños muy grandes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
3.7

Pésimo personal, me hicieron esperar 3 horas para darme mi habitación. Había un ratón en mi cuarto y el personal no hizo nada para ayudarnos, fueron muy groseros. Una de mis compañeras de cuarto tuvo que poner una toalla en el hoyo de la pared del que salían los ratones y hasta las 4am decidieron darnos nueva habitación. Al día siguiente el encargado nos dijo que el quería darnos desayuno gratis, pero como no nos despertamos a tiempo no podía hacer nada., Aparte de todo lejos del centro.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Lip 2016
2.0

Péssimo em todos os quesitos. Haviam 2 ratos dentro do meu quarto e eles não queriam me mudar. Tive uma enorme dor de cabeça!!!! Não reservem !!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • metehanmete
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Lip 2016
7.4

Tramvaya binerseniz merkeze çok yakın, yürürseniz uzak. Güvenli ve temiz.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tunezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
5.4

There is no security in this hostel, someone stole my mobile phone in my room last week-end, and the staff told me that they could do nothing (not very helpful ! )

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.