Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Slotania

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 3031 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 3031 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
21 Cze 2017
8.6

Pretty nice for 1 night, long way out of town

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
2.6

Pésimo servicio por parte de la seńorita que esta en la recepción. La alfombra del hotel esta asquerosa y esta carisimo el hotel para lo que es . No lo recomiendo nada

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Cze 2017
8.3

The facility is great for short and solo stay. It is more like a hotel then a hostel, so the facility, shower, rooms are very great. However, the staffs are not always helpful, I stayed 2 days and nobody mentioned there is breakfast. For the price, I think it is reasonable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
8.9

The staff were really friendly, flexible and helpful during my stay. The only downside was that second floor carpet was messy, the rooms were way way too hot and my key pass would consistently stop working. But the rooms and bathroom were extremely clean and had enough space and the staff were really great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Cze 2017
6.0

I can't really recommend this hostel. In hind sight I would have paid slightly more for nicer place in a better location. On the positive side it is located in a Muslim neighborhood that is pretty interesting to walk around. On the negative side the staff weren't very friendly or helpful and the location was somewhat inconvenient.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • franka5202291
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Cze 2017
4.0

Room was expensive and dirty. Smells odd. Carpet was ripped up in corner.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Cze 2017
6.9

L'hostel ressemble un peu plus un à hôtel. Il y a dans les dortoirs à 4 une douche privée ainsi qu'un sèche cheveux. Nous ne sommes pas restées longtemps c'était plus une nuit de secours.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Cze 2017
2.9

not worth the price

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
7.1

Staff could be better and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2017
4.9

no spot to place backpack for security in room. random roommate added on third night, felt unsafe with our stuff in the room while we were not around. hostel is not that clean, but the bathroom was in surprisingly good condition besides the sink drain backing up every time. actually had working wifi throughout the hostel, which was great! location for easy transit was awesome.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.