Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Slotania

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 2,810 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 5.8
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 2,810 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 5.8
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.6
Hostel Slotania Located at Slotermeerlaan 131, , Amsterdam.
Hostel Slotania
Netherlands
Amsterdam 1063 JN Slotermeerlaan 131
66% 2810
52.3812185 4.8210024
Hostel Slotania
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
5.7

Las personas de la recepcion no fueron nada amables, el hostal en las zonas comunes es bastante sucio. Sin embargo las camas y toallas estaban limpias. Por ese precio se pudiera conseguir algo mejor.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
4.9

The staff was not very welcoming and the guests in my shared room were very noisy and dirty. I had a terrible night there. I wouldn't recommend this hostel. The location was acceptable, but it was way too distant from the city center.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
7.4

Security: Pretty good. Hotels keycard system helps prevent anyone entering your room unless theyre supposed to be there. Location: The hotel is about 5KM away from the city center, but there is a very close station that makes getting around easy. Staff: Friendly, and immediately resolved my minor issues. Value for money: Pretty good prices considering its Amsterdam. A week stay (6 nights) for 2 people ran me about €350. Overall a positive experience. The beds were very comfy. 8/10

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Sie 2016
8.9

주요지역에서 멀지만 숙소는 좋아요 개인실 기준입니다

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
8.0

The hostel from the outside doesn't look great but inside the rooms are good. For the price you are given a clean and tidy room, the bathroom is clean and looks modern. Some of the staff are friendly, the others look somewhat indifferent at times. The tram to the city center and airport is just outside the hostel. The hostel provides lots of leaflet information on trams, buses, sites and tours which is very helpful. Overall the hostel is good quality at a good price. I would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
6.6

Hostel viejo pero funcional. Cumple con todo lo esperado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sie 2016
6.9

Es un buen lugar pero las chicas de la recepción son un poco frías .. no te puedes quedar más de las 11:30 a m porque te cobran mas .. me gustó mucho el baño en general un buen lugar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
8.9

Hostelli sijaitsee melko kaukana keskustasta mutta vierestä lähtee julkiset kulkuneuvot joilla pääsee keskustaan n. 20 minuutissa. Juna/bussiasema on n. kilometrin päässä, helppo kävellä myös sinne. Vastapäätä on kauppakeskus jossa on ruokakauppa. Henkilöstö on ystävällistä, laukun saa säilöön matkatavarahuoneeseen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sie 2016
6.0

Slitet ställe och för varm eller för kall dusch, det skiftade väldigt mycket, akta dig för att skållas. Läget var ok. Mycket varmt i det billigaste rummet och knapp ventilation. Jag rekommenderar inte hotellet och högljutt från gatan.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sie 2016
6.6

I reserved a bed in a 6 bed room. Looked like they put 3 bunk beds in a regular hotel room. That means the room had it's own bathroom, which in my opinion is a disadvantage because more chances the room is occupied then in a hostel where they have 3 showers and 3 toilets for 30 people. No curtains on beds. Receptionist was pretty rude but her manager was really nice.. Not an interesting area. Overall not bad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.