Hostelworld.com

Hostel Slotania

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 2,723 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 2,723 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.7
Hostel Slotania Located at Slotermeerlaan 131, , Amsterdam.
Hostel Slotania
Netherlands
Amsterdam 1063 JN Slotermeerlaan 131
69% 2723
52.3812185 4.8210024
Hostel Slotania
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Cze 2016
7.7

Hermoso hotel, un poco alejado del centro pero de fácil acceso en transporte publico

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • milziade151280
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Cze 2016
8.0

Buon rapporto qualità prezzo, buona pulizia e livello di servizi. Sono rimasto abbastanza soddisfatto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
5.4

la habitacion olia fatal, las paredes se medio caian, la moqueta del suelo rota, los colchones blandos y de poca calidad. Lo mejor, sin duda, el personal.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
6.9

Voor een vrijdagnacht in Amsterdam was het hotel goedkoop! Het hotel ligt in Slotermeer. Hierdoor is het aan te raden de tram te pakken naar het centrum toe. In principe was dit prima te doen. Verder was de kamer netjes! Het is alleen jammer dat de kamers in het hotel lawaaierig zijn. Aangezien grote groepen hier verblijven, kan dit soms vervelend zijn. Verder kon in de ochtend zomaar een vreemde man onze kamer binnen komen! Dit was toch echt minder!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Cze 2016
7.7

Was a nice hostel/hotel. Would stay there again if I had to, however would prefer to be more central.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
4.3

Bad service No towels I was moved to a different room after checking in. My door key was deactivated and I had to go through an ordeal to get into another room. If you have an option, I would recommend going somewhere else.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Cze 2016
2.6

The surprise was when we came back to the hotel at 3 am and our cards wouldnt open the room. We came back to reception to reactivate the cards and went back up to the room. There was 3 Australian girls and all our stuff was gone. We came back to reception and with out our permmit, they put all our stuff in a storage room because they decided to give our room to another 3 girls. They located us into a really bad room and half of our stuff was missing E.g. rayban glasses (120£) DO NOT BOOK HERE!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Cze 2016
6.6

Quand même un peu loin du centre, mais facilement accessible en transport en commun (plus difficile la nuit par contre). Il faisait extrêmement chaud dans la chambre et ça sentait mauvais. La prochaine fois nous allons choisir une autre place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
8.6

Limpio y aceptable para el precio que pagamos. Solo echamos en falta taquillas en las habitaciones. todos los días te dan toallas limpias y te hacen la cama. Hay gel en el baño. Lejos del centro pero muy bien comunicado, a 15 minutos en tranvía, tienes bus o tranvía a la puerta para ir donde necesites. Recomendable, buena relación calidad precio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Cze 2016
7.7

For Amsterdam prices, this hostel is really cheap. So i was worried that it will be very bad. But it was alot better than the reviews. It is only 7mins from the sloterjik station with bus 69. But about 30mins to the central area with line 14 or 7. Closest station to hostel was Phein 40-45. Had to pay by cash as their card machine was spoilt. They have 4 safety deposit boxes in the room for 8 people. And 1 shared toilet. Have a free luggage storage. And good wifi. Dont take bottom bunk

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.