Hostelworld.com

Hostel Slotania

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 2,688 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 6.1
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 2,688 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 6.1
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.7
Hostel Slotania Located at Slotermeerlaan 131, , Amsterdam.
Hostel Slotania
Netherlands
Amsterdam 1063 JN Slotermeerlaan 131
69% 2688
52.3812185 4.8210024
Hostel Slotania
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
4.6

Limpieza?? No hubo,teniamos animales en la habitacion y no domésticos.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Maj 2016
3.1

Hated my stay! I was sleeping and a mouse appeared and ate the food that was inside our luggage!!! The staffs dont give attention and the hostel is really dirty! Dont recommend

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Maj 2016
2.3

Horrible, lejos, caro, sucio.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
15 Maj 2016
8.3

Well, it was a hotel with a hostel wing. The room had TV and safes. Although it was far from the city centre (2h walk), it was close to the tram, restaurants and supermarket.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
6.0

I didn't like this hostel so much! The girl in the reception was not so friendly (and I needed to pay more than I planed). There's no place to lock the bags in the room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
6.0

Not a hostel (without any atmosphere). Easy to get transportation, clean, comfortable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Maj 2016
6.9

버스정류장에서 그나마 가까운 곳으로 고른건데 생각보다 많이 걸어야 해요.. 그리고 8인실 예약했는데 6인실로 줬는데 일반 싱글룸에 2층침대 3개 넣어놓은거라 정말 좁았습니다. 화장실도 딸려있는거 하나였구요..다행히 크게 겹치진 않았지만 불편하긴 했어요.. 11-12시쯤 청소는 하시는 것 같더라구요 나갔다 들어오면 화장실이며 침대며 싹 정리되어 있어서 그 점은 좋았어요. 사물함은 따로 없어서 짐을 거의 바닥에 풀어야해서 캐리어 있으신 분들은 불편하실 것 같아요. 공항가는 버스가 바로 숙소 앞에 있다는 점이랑 주택가 주위라서 시끄럽진 않다는 점이 제일 좋았고, 방이 너무 좁고 에어컨이 없다는 게 불편했어요 그리고 택스라는 명분으로 2.7유로 더 받았는데 아마 수수료를 이거 명분으로 뗀게 아닐까 싶습니다..ㅠㅠ 택스 더 내는 줄 알았으면 그냥 다른데 잡았을 것 같아요. 평점이 낮은데는 그럴만한 이유가 있다는 걸 깨닫게 된 숙소였습니다..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • alejovaz
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
7.1

Un hotel antiguo...en buen estado. Muy buena limpieza. Un poco alejado del centro de Amsterdam pero a 20 minutos de Tram que te deja en la puerta. El Aeropuerto está también a una distancia aceptable en bus ( el nro 69 hace un recorrido circular que pasa por el aeropuerto de Schiphol y por la puerta del hotel)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2016
4.6

Really basic, not unpleasant but bare minimum for a hostel. Weird vibe as its miles from the city and clearly used to be a standard hotel but they just put more beds in it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2016
7.7

I've stayed at the Slotania Hostel for 4 nights with my 18 years old son this Spring for our 1st short break in Amsterdam. Super clean, in a good location with excellent transport links to the Centre it's definitely good value for money. A bit noisy on weekend nights but not a big problem. Overall very positive experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.