Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Skadarlija Sunrise

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • yaya1994
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
8.6

Tres satisfait de ce séjour. Bon emplacement, personnel accueillant. Je recommande !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2017
9.7

Very kind and friendly staff. Would stay here again without a doubt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jamajka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Sie 2017
10.0

Ill make this easy for you.. BEST MOTHA*********G HOSTEL EVER!!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sie 2017
9.7

Awesome hostel with perfect location and incredible staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Sie 2017
9.1

Very good location. One of the girls at the reception is super helpful! Recommended some very nice places, and she has a great taste in music. Personally I feel the bathroom is not private enough. You can rent a bike from the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a bunch for the feedback :) It was really great to have you here with us, positive and always smiling. Hopefully we'll have you as a guest again sometimes :)

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
9 Sie 2017
10.0

Hostel Skadarlija Sunrise belongs to the best hostels I've been to. It is located in one of the Most popular street of Belgrad with lots of restaurants and bars. The facilities are clean and modern and it is easy to get to know new people there. What might be the best there is the staff. Karmen and Ranica are not only real serbian beauties but very helpful with recommendations of what to see or what to do in Belgrad. Nothing to complain

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Haha thank you so much for the feedback, both in person and here, on Hostelworld. It's a great pleasure for us as well to have guests like you sharing good vibes :) Hopefully next time, you'll spend less time in trains and more time exploring cool places in Serbia :)

  • Mihap83
  • Słowenia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 38 Recenzje
8 Sie 2017
9.7

Fantastic hostel. Right in the center of old town where you can feel bohemian atmosphere at the evening. Extremely friendly staff. Always there for you with big smile on they face. Very clean. Great, big kitchen and cute common room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for the kind words and feedback. It means a lot to us to know that you had a pleasant experience :) Looking forward to seeing you again :D

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Sie 2017
10.0

Perfectamente ubicado y atencion genial. Todos los trabajadores eran muy atentos y simpaticos. Te ayudan en todo. GENIAL

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
9.4

Amazing place with so many cool people, both staff and guests. Enjoyed my time so much I came back again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the nice words, you were a cool guest yourself which contributed to the overall vibe ;) Oh, and thanks for wok republic :) Have a splendid vacation!

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2017
10.0

Ostello curato e pulito Posizione centralissima Lo staff è veramente accogliente e veramente di aiuto Atmosfera rilassante ottima per fare nuove conoscenze Veramente ottima esperienza!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot for the feedback, it means a lot to us to know you had a pleasant stay with us :) So...see you again sometimes :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.