Hostelworld.com

Hostel Shappy

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 290 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 290 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
Hostel Shappy Located at Varsavska 8, , Zagreb.
Hostel Shappy
Croatia
Zagreb 10000 Varsavska 8
90% 290
45.8119534 15.9728121
Hostel Shappy
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Kwi 2016
8.9

Perfect location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Mar 2016
9.1

La localizacíon y el trato personal fantástico. Si tengo que poner un pero es que los baños son un poco pequeños.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2016
9.4

上下铺间距太短 想要坐直很困难 但hostel地理位置很好找 员工超nice 商业街必逛 推荐的早餐店也赞

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2016
9.7

Second time I've stayed here, and it's consistently good. The only thing I could complain about is the limited number of showers compared to guests, but otherwise nearly perfect! The staff are knowledgeable, the location can't be beat, and I would recommend this to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
27 Sty 2016
9.1

전체적인 시설은 대박 좋음. 보안도 좋고 굉장히 깔끔하고 직원도 친절함. 하지만 방에서 와이파이가 안 됨. 방에서 계속 끊겨서 리셉션에서 하는데 리셉션이 방에서 멀고 작아서 오래 머물긴 불편함.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Gru 2015
8.9

Great location. Spotlessly clean room and shared bathroom. Tiny rooms though; we almost couldn't even fit our backpacks in the double room. So trying to get dressed etc was sort of difficult.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
8 Lis 2015
7.1

Great location, big hostel!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Lis 2015
8.9

Fantastic location, large rooms, spotlessly clean, great security features. I think this would be a better hostel in the summer than in the fall when I stayed. Their meeting area/patio was unusable because it was too cold so the ability to meet others (which as a solo traveller is important to me) was limited. I can see that the patio, in warmer weather would be great. Coffee was nice but it would have been great if a simple breakfast was included.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.