Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Shappy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 361 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 361 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.7
Hostel Shappy Located at Varsavska 8, , Zagreb.
Hostel Shappy
Croatia
Zagreb 10000 Varsavska 8
92% 361
45.8119534 15.9728121
Hostel Shappy
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
9.7

It is in a great location! Close to plenty of shopping and for a short walk up a hill there are lots of museums close by!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lis 2016
8.0

Had a very comfortable stay at this hostel. Shower, bed, wifi - all good. Staff friendly and helpful. Only drawback is the absence of a kitchen. BTW, taking the tram + airport bus worls perfectly well. No need to shell out for an airport shuttle.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Lis 2016
8.6

Good hostel really! Easy to get to, good central location, nice new place, comfortable clean beds, good showers. My main criticism would be that they have those annoying bunkbeds that you can only really lie down in.... I mean, that's fine most of the time but sometimes it would be nice to be able to sit up without whacking your head on the bed. Maybe other people are more coordinated than me though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Paź 2016
8.6

All good apart from 6 AM airport shuttle the hostel arranged didn't turn up until 6 20 , by which time I had flagged one down for a third cheaper

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Paź 2016
9.7

자그레브 관광 목적은 아니고 플리트비체 당일치기 목적으로 숙소 잡았는데 버스터미널과는 거리가 있어서 조금 아쉬워요!! 시내쪽을 거의 안봤지만 숙소는 번화가에 위치해 있습니다 교통도 크게 불편하지 않고 무엇보다 숙소가 깔끔했어요 (2인실) 전반적으로 아쉬울 점 없습니다~~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Paź 2016
10.0

We really enjoyed our stay at hostel Shappy. Cute rooms, perfect location in Zagreb, great welcoming. Probably one of the nicest hostel we have ever been in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Paź 2016
9.4

Great stay. Clean and nice rooms and showers. Only wish there was better common area. There were a bunch of seats outside but not ideal as the season have started to change.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Paź 2016
10.0

정말 너무 좋았어요. 플리트비체에서 사람들이 너무 불친절해 기분이 안좋았는데 자그레브와서 모든 기분이 좋아졌어요!! 위치도 좋고 직원들이 매우 친절합니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Paź 2016
9.7

Ultra tecnologico! Camere curate e spaziose, bagni comodi e puliti e il tutto nella zona pedonale al centro tra città alta e città bassa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2016
8.3

Beautiful rooms, excelent location. Great place to rest, not so much for meeting people. Would stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.