Hostelworld.com

Hostel Shakti

  • San Jose Centro, calle 13, avenida 8 -10., It is on the top floor of the restaurant Shakti. F, San Jose, Kostaryka
Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 47 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 47 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
Hostel Shakti Located at San Jose Centro, calle 13, avenida 8 -10., It is on the top floor of the restaurant Shakti. F, San Jose.
Hostel Shakti
Costa Rica
San Jose San Jose 10104 San Jose Centro, calle 13, avenida 8 -10., It is on the top floor of the restaurant Shakti. F
81% 47
9.9302581 -84.0756225
Hostel Shakti
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Mar 2016
9.4

Jacqueline and her crew were great! We needed a place to stay in San Jose that was safe, affordable, and within walking distance of our bus station (backpackers). Shakti definitely fit the bill. A filling breakfast of omelets, fruit, and coffee the next morning was an added bonus. We would be happy to stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2016
8.3

Petite Auberge au personnel très sympatique situé près du centre de San José. Comfort de base, mais propre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2016
9.1

great staff ,excellent restaurant and everything very clean!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
9.1

This place is super cute! The staff were super friendly and willing to help. We were given a map on a arrival and briefly chatted about things to do in San Jose. We are leaving early in the morning and they picked our breakfast (which was delicious) in a bag to go and had our private shuttle ready waiting. It was probably the friendless service we had in Central America. The location is a little out of town and the train is loud but other than that it was awesome!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • richi14097988
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
27 Lis 2015
10.0

Todo muy bien. Todas las empleadas son nicas, y entre ellas, me quedo con Carla. Lo siento,Carla, que no me pudiera despedir en persona, las prisas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2015
2.0

We were very displeased with the service. We booked for 2 nights and only stayed for one. They refused to reimburse us for the second night. There were crumbs in the sheets.. We reserved a private room for 2 and got three twin beds. The hostel was extremely loud and we could not sleep. At around 2 am someone came in and made very loud crashing noise multiple times. Then there was a loud train honking its horn just... We just wanted our money back for the 2nd night we didn't stay...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sorry for the inconvenient.

  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Lis 2015
8.9

Muy amable el personal, rica comida.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por su comentarios, estamos para servirle

  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
26 Lis 2015
8.3

Great place with super nice staff. The very loud train guarantees an early start of the day. The restaurant has excellent food. Would recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your comments, was a pleassure .

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.