Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Santa Monaca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 2,907 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 2,907 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4
Hostel Santa Monaca Located at Via Santa Monaca 6, , Florence.
Hostel Santa Monaca
Italy
Florence 50124 Via Santa Monaca 6
79% 2907
43.7680567 11.2451291
Hostel Santa Monaca
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Sty 2017
9.4

Fui muy bien recibido! Amabilidad y hospitalidad ante todo. El hostel es una edificacion vieja, rara, porque tiene muchos pasillos y rincones para llegar a habitaciones y baños, y es espectacular!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • TomasOchoa
  • Argentyna, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
9.7

Muy buen lugar para quedarse. En una zona muy buena y segura. Cerca de muchos puntos de interés. El lugar seguro y limpio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
8.0

Muy bueno todo menos la conexión, malísima.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sty 2017
7.7

Un hostal algo antiguo, excelente personal siempre muy amable y al servicio del cliente, las habitaciones con lo básico, solo literal para dormir, los baños separados lo cual a mi punto de vista es mejor, la cocina algo sucia pero depende mucho de los demás huéspedes, la recomiendo si solo pasan por ahí para dormir

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • kdy_0102
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sty 2017
5.4

피렌체 길이 울퉁불퉁 캐리어 끌고가기 힘들었어요 두오모 근처에 잡을걸 엘베가없어요... 직원들은 친절합니다 시설이 낙후ㅠㅠ

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
8.3

Location perfect. Less then 20 minutes by foot from S. Maria Novella train station, no need bus, pleasant walking. Receptionist clerk very helpful. The toilets are small. Cleanliness is ok. Bunk beds need a closet, curtain and individual light and electric socket, are a little bit old and noise but matress and pillow are ok, sheets clean, plenty of electric sockets in my room, excellent wifi. I haven't seen kitchen and common room. Locker with free lock in the room, safe box a the reception.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
8.0

For what you pay it is ok. A little gloomy but it is enough clean and good heating in winter. The kitchen and common areas are quite good. It is easy to approach from ponte veccio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Sty 2017
8.6

Definitely value for money. Wifi wasn't awesome all of the time though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • FranciLazza
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
9.1

Abbiamo alloggiato in questo ostello per 3 giorni. Ci siamo trovate molto bene, il personale sempre disponibile e gentile è venuto incontro ad ogni nostra richiesta. Comodissimo e vicino al centro, ci torneremo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Grazie mille per la recensione bellissima. Speriamo di ospitarvi il più presto possibile.

5 Sty 2017
6.9

Nice hostel - average atmosphere (few people due to it being winter).

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.