Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Santa Monaca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 2,556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 2,556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2
Hostel Santa Monaca Located at Via Santa Monaca 6, , Florence.
Hostel Santa Monaca
Italy
Florence 50124 Via Santa Monaca 6
79% 2556
43.7680567 11.2451291
Hostel Santa Monaca
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Sie 2016
3.1

Nada buena, uno se siente como refugiado....todo lo cobran, el personal es agresivo, e impersonal. Si la idea es dormir en algún lado está bien, si la idea es buscar un lugar cómodo, no es el lugar

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • fanim
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
21 Sie 2016
7.7

일단 만족할만한 호스텔인거 같아요. 다만 숙소가 너무나 너무나 덥습니다. 분명 밖은 선선한데. 호스텔 안쪽에만 들어가면 너무 더워요 방에 에어컨도 없고, 선풍기 한개로 열을 식히기엔 턱없이 부족하더라구요 11:00-2:00였나 청소시간엔 들어가지도 못하고, 샤워실도 멀리있어요 대신 청소는 확실히 하니 청결합니다. 스텝은 친절합니다. 주방도 이용가능해서 요리하긴 좋습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

Mehr als zufrieden !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
8.9

lovely receptionists & lovely guests (: Wifi connection wasn't the fastest and the shared kitchen could get very very busy, but I'd definitely stay again at Santa Monaca if I'll come back to Firenze!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
5.1

- I chosed to stay in a "Basic 16 Bed Female Dorm" but when I got up in the morning, there is a man inside that dorm. - The room was very very hot because it is on the top floor and they instead of fixing windows to open at night they suggest to open the main door for the whole night. Some fans were prodived but not enough for the whole beds, I could not sleep that day - Bathroom and toilet for women are not so well cleaned with tons of hairs and dirty things sticks together on the basin.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Sie 2016
9.1

Buen hostal, la relación calidad precio está bien, te incluye toalla, tiene una amplia cocina. Las habitaciones hace algo de calor pero no esta mal. Es un laberito por su antigua edificacion, lo cual lo hace interesante.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
8.9

The staff was very nice and helpful, and the hostel is very close to the center. For this price it's perfect. In some rooms it's hot and the ventillation is not too good. But anyway, I can recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sie 2016
9.1

Demasiado calor en las habitaciones, deberían mejorar eso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
9.7

Cerca del centro de Florencia, de la estación de trenes, el personal muy agradable. Camas cómodas, gran área de comedor. Suficientes baños. Wifi bien, puedes dejar tus maletas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
8.0

En las habitaciones hace mucho calor y el wifi funciona muy mal, lo demás muy bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.