Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Santa Monaca

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 2,432 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 2,432 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3
Hostel Santa Monaca Located at Via Santa Monaca 6, , Florence.
Hostel Santa Monaca
Italy
Florence 50124 Via Santa Monaca 6
80% 2432
43.7680567 11.2451291
Hostel Santa Monaca
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
10.0

Todo muy bueno. Lo único para destacar es que no funcionaba muy bien la señal wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • BrendaPasson
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
20 Lip 2016
8.3

The hostel is quite good and it was a very nice stay, but I can't lie: the room was in fact very hot. As it was a room for 22 people, maybe more fans are needed (even though the ideal would be an air conditioner). Besides that, it's a very nice place, very good located!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
6.3

El Hostel Santa Monaca se encuentra bien ubicado, cerca de los sitios turísticos de la hermosa ciudad de Florencia, sin embargo su personal podría ser un poco mas amable con los huéspedes y un poco más aseados los baños.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Lip 2016
9.1

Good location, easy walking to all the main points. No security other than the room key. It was very hot at night as there is no A/C but I expected that. The bathrooms are a little dirty with shower curtains that don't touch the floor so the water sprays out. Good stay. The kitchen is not the best.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
10.0

Really close to the old part of the city, just 5 minutes from galleria Uffizi, good restaurants nearby, helpful staff. Lockers... bring your own padlock xD

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
6.9

Wifi sucks and the common room wasn't convenient, but everything else was good. And there's a closing time at 3 am which isn't mentioned in the website, so if you want clubbing, you either come back before 3 or wait until 6 am

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
7.4

+ la ubicación es buena, queda cerca de la estación de trenes y está en el centro histórico. Cuenta con cocina equipada y un gran comedor - no entregan toalla ni dan desayuno. Las duchas son estilo camarín, y los baños suelen estar sucios (el wc tenía manchas de orina). Tampoco hay jabón líquido en el baño. Los enchufes de encuentran solo en la entrada de la habitación y solo cuenta con iluminación central. Para refrescar el aire solo tenían un ventilador portátil y uno en el techo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
16 Lip 2016
6.9

Stayed in the 22 bed. No air conditioning, fan made the light flicker annoyingly and it was hard to concentrate. Staff moved my stuff without notifying me to another bed in the room,because they needed me to change beds. Tax not included and to be payed in cash. Next door to a grocery store. Computers with Internet access for free use.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lip 2016
4.9

Everything was very dirty, toilets and showers disgusting with things all over the floor. And it extremely hot onside the room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

Great hostel with great people for great holidays!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.