Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Santa Monaca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 2,805 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 2,805 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.3
Hostel Santa Monaca Located at Via Santa Monaca 6, , Florence.
Hostel Santa Monaca
Italy
Florence 50124 Via Santa Monaca 6
80% 2805
43.7680567 11.2451291
Hostel Santa Monaca
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • tucekilicarslan
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2016
7.1

If you're gonna stay for 1 or 2 nights, you can choose this one. Its location is really good, it has wifi. The last time to get in the hostel is 3 am so if you are planning to have a party, think twice. Wasn't so satisfying, but you get what you pay for.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Gru 2016
8.0

Great and easy place to stay for a weekend in Florence. Shared kitchen is wonderful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lis 2016
8.9

Good communal area, 8 bed females dorm perfectly adequate although no personal lights or charging points. Clean and an interesting building.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lis 2016
7.4

Stayed here for one night. It was okay. Weird vibe though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
9.1

Tutto come doveva essere, nessun aspetto negativo. È un ostello e funziona come un ostello.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lis 2016
9.4

Very nice hostel and very charming staff!! Comfortable and well situated.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lis 2016
8.0

I had a good stay at this place. It's in a good location and the staff is friendly. I personally would have liked to have a bit more privacy in the shower, but the bathrooms were clean and had warm water.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lis 2016
6.6

Please at least put hand soap in the bathrooms... otherwise it was a nice place!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Lis 2016
10.0

I really loved this hostel! The staff were nice and I actually loved the location! It's right next to a church that performs operas, it's worth going to watch! The showers were a little annoying because they turn off every minute. But everything was clean and the kitchen was really great! I met a lot of people at this hostel. Would stay again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Lis 2016
9.4

Le personnel est très gentil, tout est à disposition pour que vous passiez un bon séjour. Nous sommes resté deux jours de plus que prévu et n'avons rien regretté!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.