Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Santa Monaca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 2943 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 2943 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
8.9

Santo Spirito is a great neighbourhood. Have a walk around Piazza Santo Spirito in the evening to find some good restaurants. 10 minutes walk to town and the Odeon original language cinema. The hostel is pretty basic but clean with friendly and helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lut 2017
10.0

Un ostello ricavato da un convento con un fascino che si respira in ogni ambiente. Stanze. Pulizie. Personale tutto perfetto per non dire della cucina attrezzatissima. La posizione è centralissima . Cosa volere di più?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Lut 2017
6.3

위치좋고 저렴해요

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • carasipe1704
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Lut 2017
9.4

El hostal es enorme, tiene buenas zonas comunes donde conoces gente, el personal es muy atento y el servicio. Lo único negativo es el wifi pero se entiende ya que mucha gente está conectada al mismo tiempo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Lut 2017
9.4

Really nice hostel, clean, friendly, good location, not far from main sites or the station. Staff were lovely and accommodating, let us check in early. Excellent cooking facilities and common eating area which is great for socialising, and the supermarket is very close which made the stay very cheap. My only criticisms are that the WiFi was pretty awful and the showers were cold and lacked privacy. Great value for money though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest all Santa Monaca Staff thanks you for your stay. We are always at disposal of everyone to resolve all the situation. Welcome back :)

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Lut 2017
7.4

Atmósfera no hay, el wifi se cortaba y en la habitación no llega. Puedes cocinar y guardar tus cosas en el refrigerador. Limpieza normal. Si quieres comunicarte en español nada más, busca otro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sty 2017
9.7

Ostello davvero carino e il prezzo migliore che si possa avere in centro a Firenze! Lo consiglio vivamente a tutti! Staff simpatico e accogliente! :) Davvero soddisfatta, probabilmete ci tornero'!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sty 2017
6.6

廚房用具太少

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Sty 2017
9.4

Muy bueno todo, creo que deberian da desayuno, despues todo muy bien, quedo muy satisfecho.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thank you dear guest, we hope to see you again Santa Monaca Staff

  • jaydemavrik
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Sty 2017
7.7

Rooms are weirdly large but I guess it was good! Close to everything, staff were a bit annoying though. Don't bother driving because it's illegal to drive into the city without a permit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.