Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Santa Monaca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 3128 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 3128 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Kwi 2017
9.1

Location is good, staff is nice, the city is belle, the price is normal What more a backpacker can wants; -)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2017
9.7

Atendimemto excelente!! Pode ir sem medo... Localizacao Otima e muito organizado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2017
9.1

Me quedé en un cuarto con 10 camas, son demasiadas, había un señor como de 60 años y se la pasó roncando toda la noche, por lo demás muy bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2017
9.4

No geral o hostel e muito bom o que merece destaque e que não tem tomada individuais perto das camas, o quarto tinha 10 tomadas para 20 pessoas. Mas muito bom hostel e recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
9.7

I was skeptical about hostels before staying here. Loved it! Clean and close to the city center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • idid1219
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Kwi 2017
7.4

완전 기숙사 분위기 ㅋㅋ샤워실이 너무 작음. 콘센트가 두군데밖에엊ㅅ아서 불편함

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Kwi 2017
10.0

Me gustó mucho. Muy cerca de la esación de tren, llegué caminando fácil; limpio, ordenado, buena señal de wifi, el personal siempre está atento, servicio de lavandería y cocina.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • roma1983
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Kwi 2017
5.4

A mí particularmente no me gusto. Las camas son muy feas y muy incómodas, los baños son muy sucios y huelen mal. Hay un solo baño en común para todos y eso es terrible. La zona es buena, no la más apropiada porque era del otro lado del canal donde se desarrolla Florencia en si pero no está mal. La señora que me atendió en el chek in me pareció muy ordinaria me contesto mal una vez no le pregunte más nada. No lo recomiendo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Kwi 2017
9.1

The Hostel was fine, it has big and clean rooms, the staff was friendly, the location is perfect 15 min walking to the center, in a no touristic zone (try to get advantage of this since you can find non-touristic trattorias and coffee places). We enjoy our stay and would recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Kwi 2017
9.4

Really nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.