Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Santa Monaca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 3723 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 3723 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • thecrackgirl
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
9.1

Promosso a pieni voti, il personale è gentilissimo e super disponibile, i bagni e le docce sono abbastanza puliti. Unica pecca, le camere d'estate sono molto, se non troppo, calde, ma sicuramente ritornerò qui quando ripasserò per firenze!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
8.6

The hostel have a good localization, it's organized, clean and security. Gain: equipped kitchen Loss: the bedroon is stuffy with little ventilation (I went on August).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • erinonholidays
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Sie 2017
6.9

A sauna. Like all the other reviews say, don't stay in summer. They have no airconditioning and not enough fans or in good repair... my friend and I did not get a wink of sleep for the three nights we were there. The didn't seem to care either when we complained. The location is great though so if it's a cooler month, totally stay. Cool bars and vintage shops a plenty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
5.7

The hostel was alright, but the lightning in our room was horrible, we felt like living in a prison cell! We also got a cold after our stay there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest, we are very sorry but your comment it is very strange!! You sleep in a big double room and also you are the first person to say that it is cold here (the 3 months warmer than the last 10 years)

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
6.6

Hotstel sympa, avec un personnel sympa mais toute petite fenêtre dans la chambre et 40 degrés la nuit, vous l'aurez compris pas de clim impossible de dormir, le prix est tout de suite moins justifiable, à part cela c'était plutôt bien

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2017
9.1

El hostel es normal, el estilo es como si fuera un convento. Te dan sabanas y toalla gratis. No tiene aire acondicionado y fui en el mes de agosto y casi me Muero del calor, no la pase bien por eso. El resto todo bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Sie 2017
7.4

NEEDS AIRCON!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Sie 2017
6.6

The 22 bed dorm is very hot at night. The plug points are not near some of the beds so it's not really convenient. The bathroom has a weird smell. The rest is fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • erinpryme9359
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Sie 2017
8.6

Not a bad hostel. Great location within walking distance of everything. Very large kitchen and communal space. The wifi is decent but not amazing. It was hot in the rooms but the fans provided made it bearable- its summer so what can you expect. you are locked out of your room daily between 10.30am and 1.30pm for cleaning ... we enjoyed our stay here, thank you

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • esmeware1329
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Sie 2017
9.1

Huge, sociable hostel. Staff were friendly and helpful. Supermarket located next door and laundromat opposite. Everything was great, however we stayed in a 16 bed female dorm so it got rather hot during the night! However would definitely recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.