Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Santa Monaca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 2,637 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 2,637 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2
Hostel Santa Monaca Located at Via Santa Monaca 6, , Florence.
Hostel Santa Monaca
Italy
Florence 50124 Via Santa Monaca 6
79% 2637
43.7680567 11.2451291
Hostel Santa Monaca
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Wrz 2016
4.9

WiFi denen şey yok resmen odalar çok karanlık ve basık kendimi hapishanede hissettim adete. Konum olarak iyi ama zaten floransada heryer birbirine yakın. Temizlik konusunda pek memnun kalamadım.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Wrz 2016
7.4

The location was great since it was close to everything. However, we can hear music show until 23 everynight and the bells of the church around 7h in the morning when the window is opened, which is annoying. Otherwise, the hostel has everything we can ask for (kitchen, terasse, clean sheets and towels, etc.)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Wrz 2016
9.4

One of the best hostels I've been.. The atmosphera was pretty nice, eveybody chating and drinking, the cleaneless was so nice as well, even in the kitchen!! I do reccomend this hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.4

No tenemos mucha experiencia en hostel pero la verdad re bien todo. La cocina con todo para usar, el comedor re amplio. A pesar de haber compartido con 16 mujeres, ningún problema. El personal coordial y nos dieron todas las indicaciones a la llegada. Lo mejor es la ubicación. A menos de 10 cuadras de la estación de bus y tren (entre ellas, pasando el puente). Supermercado al lado. Excelente estadía.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
10.0

Great place to meet people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
10.0

Nice place in a good location near the river and train station. Can walk to everything from here. Beautiful building. No problems with cleanliness or security. Showers worked fine and had hot water all the time. Beds in the 4 person mixed dorm were not bunks, so that was nice too. Bring your ear plugs and mozzie spray.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • zoubirzer8607
  • Maroko, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Wrz 2016
8.6

L'ostello e carino personale disponibile e divertente. L'unica pecca era il caldo nella stanza e i due ventilatori erano pochi per la gigantesca stanza ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • angelalabarbera4122
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Wrz 2016
7.1

Ostello abbastanza tranquillo si può dormire bene la cucina e la sala comune

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Wrz 2016
7.7

Great location and is fairly secure. However, it can be a struggle to enjoy it: firstly you have to leave from 10:30-1pm during the day- so if you're sick or jetlagged, look elsewhere to recover. It is also chronically 30+ degrees inside (despite outside being rainy and cold) due to a lack of air con and ventilation, as well a vague jail like feel to the place. And the wifi is horrid (go to the cafe down the street for it instead). However, good place, nice staff, just spend your time outside.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
8.6

Ein schönes Hostel, wenn man sich darüber klar ist,dass es in einem alten Kloster untergebracht ist. Die Zimmer sind groß, aber erstaunlich ruhig (zumindest in unserem Fall). Das Hostel ist ein super Ausgangspunkt für Erkundungstouren durch Florenz, nette Bars sind auch gleich in der Nähe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.