Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel San Marino

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
8.3

Mi sono trovato bene...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
14 Sie 2017
7.4

Location is not excellent especially if you are without a car, however bus stop is in front of the hostel. Nice breakfast, not english, but good enough. There are three showers that shares the same room without separators, so it happens that a single guy will lock the door by preventing other people to use the remaining two showers: I only suggest to put a minimal separator between them, to provide more privacy and a better utilization of the showers... And the hostel owner is very friendly!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Obieżyświat
  • 87 Recenzje
9 Sie 2017
7.1

The only hostel of the country for as much as I know and therefore also the best one for consecutive years, there not being much competition. If you travel by car it's not so difficult to get there and they gave us a "Tuttosanmarino Card 2017" which makes the stay worthwhile if you want to visit the country: you get half price off for parking, entrance to museums, etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • itzmewolfman
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 70 Recenzje
25 Lip 2017
7.4

Nice hostel, but not the best, factor in extra money for sheets and the bus. Big supermarket right next door though with a decent kitchen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Lip 2017
6.0

This place is fine to sleep a day at but it's rather large and I think there was only one other guy there. Very odd, don't expect to meet friends or hang out. Great for the price especially since there's nothing closer to the city center of San Marino. Free breakfast which was good though and staff was friendly. Nothing negative about this place necessarily, just very average. If you want to visit San Marino, try staying in Rimini and take a day trip in, that area was nice with lots to do!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Lip 2017
8.0

Bit away from center, you need take a bus. Nice view from the kitchen. Shower room was not comfi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
9.4

Sanmarino hostel is really a nice place. Quite simple but cozy at the same time, and the guy who runs the place, Maurizio, is really friendly and helpful, which makes it easy to enjoy your stay even more :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
2 Cze 2017
7.4

This is your only hostel option in San Marino, and it does the job. You can walk a short distance to the cable car to get into the old town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2017
8.0

Insgesamt bin ich zufrieden gewesen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 39 Recenzje
21 Maj 2017
9.1

J'y ai séjourné deux nuits. Propre, calme, petit dej ok. Personnel super sympathique! Seul petit bemol la douche. Je recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.