Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel San Marino

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.0
Hostel San Marino Located at Via 28 Luglio,224, Borgo Maggiore, San Marino.
Hostel San Marino
San Marino
San Marino 47893 Via 28 Luglio,224, Borgo Maggiore
69% 152
43.9462600 12.4569440
Hostel San Marino
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
5.7

- Sehr spärliches Frühstück - Kalte Zimmer / keine Heizung - Einrichtung ist etwas runtergekommen - Sehr laut durch Konzertsaal unter dem Zimmertrackt (bevorzugt Heavy Metall Bands am spielen)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
8.3

Frühstück IST kein richtiges vorhanden

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lis 2016
7.4

We had a decent stay in this hostel. Very far from the city center unless you have a car. Former hospital with terrible showers you are sharing the shower with 2 others and no curtains. Other than that nice free breakfast and staff was very friendly and helpful. Was a bit hard to enter the hostel as door was locked and no bell to ring. After shouting and waiting for 15 minutes staff from the pub under the hostel let us in. Free parking!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Paź 2016
8.9

Overall good, but prepare extra 3eur for linen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2016
5.1

Eu cancelei a minha reserva neste Hostel 3 dias antes. Avisei o Hostel. Avisei o website. E o Hostel quer debitar-me a noite. Enviei 3 emails. Nunca responderam. Responderam no dia a seguir à data da reserva para dizer que me iam debitar. Foi uma atitude de má fé.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Wrz 2016
8.3

Ohne Auto ist die Lage ungünstig. Abgesehen davon: schönes, sauberes Hostel mit toller bar und fairem Preis. Etwas mehr öffentliche Bäder/Toiletten wären gut...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
2.0

Vážení, mé hodnocení je absolutně negativní co do postoje vaší společnosti, když jsem pobyt potřeboval stornovat. Zavčas jsem vám poslal stornovací mail a z vaší strany nic, takže se asi budeme soudit o to, kdo zaplatí můj stornovaný pobyt. Jsem s vaším jednáním hluboce nespokojen a nikomu známému vaší společnost určitě nedoporučím, spíše je budu před vámi varovat!!! Antonín Vacek.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
2 Wrz 2016
8.9

깔끔하고 좋은데 위치가 산마리노 좀 못가서 있어가지고 케이블카를 타시던지 아니면 걸어가셔야될겁니다 그리고 숙소가 넒고 좋은데 사람이 좀 없어서 한적한거 좋아하시는분은 좋겠고 아침도 괜찮게 나옵니다 건물아랫층에 바하고 뒷편으로는 대형마트있구요 제일 아쉬운게 샤워물잋좀 약하더라구요 ㅎㅎ 그것만빼면 좋습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Sie 2016
7.1

There are 10 rooms in this hostel - and only one shower and one toilet. I can't fathom how anyone thinks that's a good idea. Nonetheless, the place was decent and clean and San Marino is truly a beautiful country. The hostel is about a one hour walk to the top - very highly recommended, the views are stunning. The owner speaks very little English, but nice and pleasant people. There were no young people staying in my 8 person room - everyone was over 40, so look to party elsewhere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 64 Recenzje
21 Lip 2016
8.6

Schade, dass dieses angenehme Hostel nicht mehr Gäste hat. Eine freundliche, gut ausgestattete Bleibe in Borgo Maggiore, immer noch in Laufdistanz der Altstadt. Ich fühlte mich wohl.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.