Hostelworld.com

Hostel San Marino

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
8.3

Walking into the hostel it does not look appealing, however, the interior and the staff are very welcoming and were very helpful in getting around San Marino. There were a pub and a restaurant were in the building, which were both very good and also very convenient. We were the only one's staying at the hostel the weekend we went, which was a little eery but overall we had a great experience. The room, restroom and shower room were all very clean if you can get over the interesting decor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gutocantarelli
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sty 2017
7.7

buono. però la doccia era aperta... un po´' lontano dal centro storico però c'è una fermata di bus vicina.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
6.6

For being the only hostel in San Marino, it could definitely be worse. It could definitely be better too though. The common area was pretty cool, but there was virtually no one staying there the two nights I was at the hostel, and somehow the only three people there were all piled into one room. There was only one security box available, and one of the guys I shared a room with was a drunk scumbag who made a ruckus at 4am. San Marino the country, however, is awesome.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
5.7

- Sehr spärliches Frühstück - Kalte Zimmer / keine Heizung - Einrichtung ist etwas runtergekommen - Sehr laut durch Konzertsaal unter dem Zimmertrackt (bevorzugt Heavy Metall Bands am spielen)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
8.3

Frühstück IST kein richtiges vorhanden

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lis 2016
7.4

We had a decent stay in this hostel. Very far from the city center unless you have a car. Former hospital with terrible showers you are sharing the shower with 2 others and no curtains. Other than that nice free breakfast and staff was very friendly and helpful. Was a bit hard to enter the hostel as door was locked and no bell to ring. After shouting and waiting for 15 minutes staff from the pub under the hostel let us in. Free parking!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Paź 2016
8.9

Overall good, but prepare extra 3eur for linen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2016
5.1

Eu cancelei a minha reserva neste Hostel 3 dias antes. Avisei o Hostel. Avisei o website. E o Hostel quer debitar-me a noite. Enviei 3 emails. Nunca responderam. Responderam no dia a seguir à data da reserva para dizer que me iam debitar. Foi uma atitude de má fé.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Wrz 2016
8.3

Ohne Auto ist die Lage ungünstig. Abgesehen davon: schönes, sauberes Hostel mit toller bar und fairem Preis. Etwas mehr öffentliche Bäder/Toiletten wären gut...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
2.0

Vážení, mé hodnocení je absolutně negativní co do postoje vaší společnosti, když jsem pobyt potřeboval stornovat. Zavčas jsem vám poslal stornovací mail a z vaší strany nic, takže se asi budeme soudit o to, kdo zaplatí můj stornovaný pobyt. Jsem s vaším jednáním hluboce nespokojen a nikomu známému vaší společnost určitě nedoporučím, spíše je budu před vámi varovat!!! Antonín Vacek.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.