Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Rynek 7

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
24 Maj 2017
8.6

Fantastic location right in the middle of the square and a stones throw from all the restaurants. The staff were great and showed us to the room. However the safe in the room did not work and the Wifi connection was awful, we could cope with these though!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Maj 2017
10.0

Best hostel in Krakow!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
8.9

Le séjour s'est très bien passé, le personnel est agréable dans l'ensemble et l'auberge est vraiment très bien située. Juste un manque d'entretien dans les douches, un pommeau cassé et rideau de douche à changer mais tout le reste était bon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2017
3.4

This is the most disgusting accommodation I have ever stayed in! Not only was I not given linen till midnight, my mattress was also covered in hair, dirt & odd stains. The cages for bags was FAR too small and broken - held together with sticky tape. There was also no toilet seats & the bathroom was filthy. This hostel is also very unsafe. There is there no lock stopping people from coming into the hostel & the dorm room that I stayed in had no way of locking it and was right by the public door.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Kwi 2017
6.6

Excellent location, not very social, poor toilets and terrible internet. There.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Kwi 2017
6.6

The hostel has a great location! Right in the center of town. However, there were no locks on the doors into the hostel or into the individual rooms, which made me a little uncomfortable. The bathrooms were also quite messy and the toilet seats were not connected to the toilets in a couple of the stalls. It was a fairly priced hostel, it just wasn't pristine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Mar 2017
10.0

I'm pretty sure it's a nice hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
9.7

My partener and I stayed in one of the twin private rooms and it was better then most hotels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.