Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Rynek 7

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 374 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 374 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Lip 2017
7.1

Mooie kamer op een perfecte locatie! Minpuntje was dat de toiletten en douches erg vies waren meestal en dat het toiletpapier bijna altijd op was.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Lip 2017
6.3

Kaputte Schließfächer, Personal nicht sehr hilfsbereit (muss auch teilweise 12 Stunden am Stück arbeiten), mangelnde Hygiene im Zimmer und im Bad sind hier zu finden. Dafür ist die Lage (direkt am Hauptplatz der Altstadt) sehr gut, auch wenn es dadurch nachts schon mal laut werden kann.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • irinibiezeveld8417
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
7.4

Er zat geen slot op de deur, voor de rest een prima hostel op een hele centrale locatie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • baranbiricik
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
7.4

Wi-Fi is so slow and couldnt have access from my room. The receptionist girl is not friendly and didn't inform me about anything. Otherwise breakfast was really awesome and rooms are fresh. It deserves more than its money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Lip 2017
2.9

It was awfull!!!! I will never recomend to anybody to live here, we booked the whole room, but administrator said that they didn' t see our booking and thay can give our money back, or we must live with these woman....the room was very-very small, these woman was very untidy and she made a great noise at the very early morning. We didn't received blankets, coverblankets at all... These hostel damaged our weekend!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
9.1

I was impressed by the location. Its practically in the main square. The staff were super polite and helpful, plus the included breakfast is a relief. The only thing that is not perfect is that the toilettes are completely separate from the rooms, so you have to take the keys anytime you go.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lip 2017
9.1

Nice and clean hostel with really kind and helpfull staff. The location is perfect en from our window we had a beautiful view over the Rynek.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lip 2017
5.7

Despite loving Krakow, this place not as good as I hoped. No security - no locks on doors so people can just walk in and out, lockers aren't great, my towel of all things got stolen from here. Being in the heart of the city centre ended up making it near impossible to sleep cos there was always noise going on outside. However the breakfast included was good but you have to get there early or else everything goes quick. So many people coming in and out of here, was impossible to make any friend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • caragou9043
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 44 Recenzje
7 Lip 2017
7.7

Très bon emplacement mais chambre pour 4 très petite. Bien même.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2017
7.7

Très bonne auberge en plein centre de Cracovie. On ne peut être plus au centre de tout! Salles de bains très propres et facilités accommodantes. Le petit déjeuner inclus est un plus aussi! Je recommanderais sans hésiter.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.