Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Ruthensteiner Vienna

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 6,423 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 6,423 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
Hostel Ruthensteiner Vienna Located at Robert Hamerling Gasse 24, 1150 Vienna, Vienna.
Hostel Ruthensteiner Vienna
Austria
Vienna Robert Hamerling Gasse 24, 1150 Vienna
92% 6423
48.1936852 16.3354897
Hostel Ruthensteiner Vienna
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Sie 2016
9.4

We initially got a double bed with shared bathroom but the room was reallyyy small. We asked to be moved to a larger room and with their help we decided to pay extra for a private bathroom that was much larger. - All the shared toilets and showers are really small compared to other hostels I have been to. + The staff are kind and helpful, the atmosphere is awesome and its easy to make friends; breakfast is great; its close to a train station; the garden is huge

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Łotwa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
9.4

Very pleasant and helpful reception, I felt really welcome and cosy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
9.4

个人喜欢旅游,长途或者短途。 也入住过很多青旅。 对比感觉这一家超棒啊Super! 位置好找 离维也纳西车站300米吧,去景点都方便。 推荐华人入住!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sie 2016
9.1

Overall great hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2016
10.0

Pretty sure this is the best hostel in Vienna.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
10.0

A beautiful hostel with a pretty garden, staff were attentive and helpful. Location right by metro station so easy access to the city and the main stations. I would definitely stay here again!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
9.7

Really friendly staff who helped me navigate my way around Vienna. Good breakfast for €3.90, beds were comfortable and bathrooms clean. Great atmosphere, beautiful outside area and awesome bar and drinks. Really great hostel close to the underground to take you to the old town city. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
9.7

Excelente hostal, cerca de todos los servicios

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Sie 2016
9.4

What a hostel, one of the best I've ever stayed at. Do yourself a favour and try it out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
24 Sie 2016
8.0

Ein sehr schönes Hostel, das super eingerichtet ist. Die Atmosphäre ist auch abends gut und in das Stadtzentrum gelangt man schnell. Sehr gutes Hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.