Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Riad Marrakech Rouge

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 3,855 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 3,855 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
Hostel Riad Marrakech Rouge Located at Riad Zitoune Jdid, Derb Zenka Dika, no. 40, Marrakech.
Hostel Riad Marrakech Rouge
Morocco
Marrakech 40000 Riad Zitoune Jdid,, Derb Zenka Dika, no. 40
93% 3855
31.6253577 -7.9864382
Hostel Riad Marrakech Rouge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Lip 2016
10.0

Amazing experience!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
9.4

Nice place, nice breakfast and really helpful people! Only thing I'm missing is the airconditioning during summer...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
10.0

Great hostel. Awesome location, awesome staff. If your staying in Marrakech, stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Lip 2016
10.0

Had an awesome stay at Marrakesh Rouge Hostel. Incredible staff who were happy to help with planning my trip into the desert. Great location and atmosphere as well!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
10.0

Rouge is a Brilliant hostel with happy and helpful staff. Any query or problems that you come across in your travels, Ali and the team are more than happy to take care of. With an excellent louge, terrace and food, you will make most of your time here. Plus the beds are made freshly for you daily 👍👌

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
7.1

Beware of trying to find this hostel. The Hostelworld directions are very confusing, and I had to ask for help from a family in a photocopy shop on the Medina when I first arrived. Also, be aware that this hostel has no air conditioning! This was nearly torturous during the blazing summer weather, so I slept on the roof every night. Facilities could do with some updating and repairs. On the plus side, fellow guests are nice, and the decor adds a cool vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
10.0

Hostel was amazing, breakfast was good and nice and early. They serve tea and Cake when you arrive, and spend plenty of time explaining the best parts of the city. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
10.0

Great hostel. Had an amazing stay, friendly staff, and the tea was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sicknickvs
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
10.0

Great hostel with great staff. Everybody is super friendly and the facilities are great! Definitly worth your money and your time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
10.0

Great hostel! The staff was very kind and everywhere was very clean. Breakfast is an assortment of yummy breads and Moroccan tea/coffee. Nice rooftop area, too! One of our favorite hostels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.