Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Riad Marrakech Rouge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 3,931 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 3,931 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
Hostel Riad Marrakech Rouge Located at Riad Zitoune Jdid, Derb Zenka Dika, no. 40, Marrakech.
Hostel Riad Marrakech Rouge
Morocco
Marrakech 40000 Riad Zitoune Jdid,, Derb Zenka Dika, no. 40
93% 3931
31.6253577 -7.9864382
Hostel Riad Marrakech Rouge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Sie 2016
9.7

Very nice staff and loved the breakfast, good to meet people with nice decorations, it had a real Morrocon medina feel, just lacking on fans a little. Thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
10.0

We enjoyed our stay at riad rouge. We even came back for another night. The location is near the big square so you can go by walk easliy and the staff was really helpful and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
10.0

Thanks for the stay, we had an amazing time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Sie 2016
10.0

Couldn't have had a better experience, very helpful staff! Would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2016
10.0

员工很友善 早餐什么的都很棒 然后各项服务都不错 很值这个价

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2016
10.0

I have a problem to buy the bus ticket from marrakech to fes. Since we were out to Sahara, we asked help to the staff to buy the ticket. However, there is problem due to bus ticket at our preferred time not available. The staff here so helpful and kind to finally solve our problem and sort the issue out. I definitely recommend this hostel for stay in marrakech. Thanks guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
10.0

Extremely happy with our stay here. All the staff were helpful and were able to help us out with every possible question we had from getting mobile data to sorting out day trips. We had lovely clean rooms, good showers and facilities and received excellent service we even came back on our return to Marrakesh. Special thanks to Ali for making our first Moroccan experience so enjoyable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
9.7

Sehr gute Lage. Überragende Mitarbeiter und gutes Frühstück. Generell herrscht hier eine sehr gute Atmosphäre und man kann sehr schnell neue coole Leute kennen lernen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
8.0

Nichts besonderes, aber für Low-Budget-Reisende genau das richtige. Nettes staff. Fernseher in der Lobby, wo auch internationaler Fußball übertragen wird. Typischer marokkanischer minztee zur Begrüßung.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

Everyone here is so helpful and accmodating: Ali in particular was great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.