Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Revolution

  • Los Rios N13-11 y Julio Castro, San Blas, Quito, Quito, Ekwador

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 830 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 830 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5
Hostel Revolution Located at Los Rios N13-11 y Julio Castro, San Blas, Quito, , Quito.
Hostel Revolution
Ecuador
Quito Pinchincha Los Rios N13-11 y Julio Castro, San Blas, Quito
93% 830
-0.2162499 -78.5014772
Hostel Revolution
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Wrz 2016
10.0

This is a good option for a nice vacations. when we arrived the staff was very friendly, I definitely recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2016
9.7

Cette auberge est une grande maison. Sandra, la propriétaire et ses volontaires y mettent du cœur. J'étais supposé rester une seule nuit mais j'ai suis rester plusieurs jours. Cette auberge possède la plus belle et propre cuisine que j'ai vu depuis 4 mois de voyage. Il y a dle thé et le café à volonté. Tout est propre. Les lits sont fait chaque soir jours. Ça vaut définitivement le prix affiché!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
9.4

Summary: Very nice owner and a great kitchen! Outstanding: Kitchen (great coffee!), beds, showers, lockers, WiFi (15 mbits down/up allows you everything!). Bad: Beer for $2.50 is restaurant level, but happy hour is 1.50. Location: Good connection to buses, dangerous at night, but there is almost no safe place in Quito and all the hostels are located in dangerous spots. You have to take a taxi at night. My laundry got lost and the owner Sandra bought me new cloths! Incredible nice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
9.7

THE BEST HOSTEL!!! Super clean. Sandra, the owner is so so nice, helpful and lovely. I stayed longer than expected. I Love this place. Book it, you won't regret it. Muchas gracias Sandra. Hvala...pusa!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
9.7

Muy bueno hostal! Los staff son muy amable y bueno! Javier me acompaña ir a buscar el chip de celular, el chef José me comparte su cocina ! Todo fue muy bien! Súper recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Wrz 2016
10.0

Great place to stay! The hostel is very well kept and the staff were friendly and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2016
9.4

Hostel Revolution surprised with a extraordinary briefing where to go, what to do and which streets are safe and which ones not. The rooms were very clean and the facilities too. The kitchen was great and a big plus was the view from the balcony over Quito! There were also two computers to use and hot showers. Sometimes, the streets were noisy at night, but considering that Quito is a big city, you cannot complain about it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
9.1

The beds here are the best I have experienced in South America and the owner/manager is very knowledgeable and will answer any questions. Great place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Sie 2016
9.1

Die gemütlichsten Hostelbetten ever!! Geräumige Zimmer, Dachterasse mit tollem Ausblick.. Nicht weit von der hübschen Altstadt entfernt, riesige und komplett ausgestattete Küche! Perfekter Start für Ecuador!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
9.1

Great place to base yourself. This isn't party central but a good hub for exploring.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.