Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Republica

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 111 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 111 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lut 2017
6.9

Zu beachten: Wir waren während des Karnevals in Rio de Janeiro. Als wir nachmittags im Hostel ankamen, waren viele Gäste bereits betrunken. Die Ausstattung der Zimmer sowie die Sauberkeit lies zu wünschen übrig. Wir schliefen auf Matratzen und Kissen aus Kunstleder, im Schlafsaal für 10 Personen gab es nur 3 Steckdosen. Die Badezimmer waren sehr dreckig, häufig fehlte das Klopapier. Das Personal war dagegen sehr freundlich und hilfsbereit. Das Frühstück war ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
9.4

Excelente, boa localização, café da manha top e atendimento ao cliente de primeira..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lut 2017
8.6

This hostel has a nice location and everything was very well put together. I went during the summer and they didn't have air conditioning so that was the worst part. There was also no hot water but because they didn't have air conditioning, I didn't mind too much. Security was great and the staff was very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • felix1998
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Lut 2017
8.0

No air conditioning in the room we had so it was way too hot. Otherwise the security was great and the facility's too.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2017
10.0

Muy buen lugar, alejado del barullo de las playas centrales. Cerca de muchos puntos de interés como Largo de Machado(de donde se va para el cristo) y también cerca del centro. El desayuno espectacular, los baños super limpios y la cocina muy bonita. Very good place,far from the noise from the main beaches. Close to many interest points like Largo de Machado (from where you go to the Christ), laso close to the city center. Breakfast is wonderful, bathrooms very clean and very nice kitchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2017
8.9

El personal es un amor! Muy amables, el hostel muy completo. Pero en la habitacion grande mixta en Enero es casi imposible dormir del calor que hace. 2 ventiladores no son suficientes y los colchones son muy duros. Aun así, mi experiencia fue positiva.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sty 2017
8.6

The pricing is ok, the rooms and beds are clean but I wouldn't recommend to stay for a longer time, the atmosphere is cold and they don't had ac just fans.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sty 2017
8.3

Recomiendo el hostel para la gente que esté de pasada en Rio, ya que su ubicación te limita un poco. Si bien podes moverte con el subte que se encuentra en la esquina, las playas más importantes están en Copacabana o ipanema. Aún así hay una playa a dos cuadras del hostel. Los cuartos son medianos, con lockers para usar con candado, baños limpios, y un salón para pasar el rato con un pool una pc una tele y cómodos sillones. El personal muy atento y amable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • emanuel938
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
8.9

Buen lugar, tranquilo. No esta en zona turística pero es zona tranquila segura y en metro llegas a Copa planes o barra en poco tiempo y barato. Recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Gru 2016
9.7

Eu adorei ficar nesse hostel! Todos os staffs são maravilhosos, dos recepcionistas a gerente! Todos estão de parabéns! Gostei de quase tudo no hostel, o que faltou mesmo para tudo ser perfeito foi um ar condicionado no meu quarto ( quarto para 10 pessoas), ou um ventilador melhor, o ventilador que lá estava não funcionava propriamente, ele girava mas não aliviava em nada o calor. Essa é o único ponto negativo do hostel. A respeito do resto, só me resta elogiar tudo! Obrigada!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.