Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Republica

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.3
Hostel Republica Located at Rua Silveira Martins,139, , Rio de Janeiro.
Hostel Republica
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22221000 Rua Silveira Martins,139
85% 92
-22.9259468 -43.1774925
Hostel Republica
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Lis 2016
9.7

Good and sufficient facilities, never had to wait for anything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
4.3

Desorganização no checkin. Se abre a porta para qualquer pessoa. Quarto de casal com camas de solteiro de tamanho diferente e colchões de diferentes tamanhos. Quarto sujo, empoeirado, cobertores extremamente velhos e empoeirados. Banheiro com exaustor estragado e com canos e fios aparecendo. As camas pareciam uma escola de samba quando se sentava, deitava ou se mexia. Parecia que a qualquer momento iria quebrar. Café da manhã muito ruim. Única coisa boa e a localização.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
9.4

No banheiro somente 2 de 5 chuveiros esquentavam! De resto tudo otimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
10.0

I had an amazing stay at this Hostel! I'm definitely coming back! I was in a party of 6 to go to Ultra Music Festival Brazil, so I emailed the staff to know if we all could stay together in a single room. Ligia helped me and made everything she could to make sure me and my friends had an incredible stay. The staff there is effective and friendly, the bathroom was extremely clean (so was the entire Hostel), the beds are comfortable and they offer a simple but great breakfast. I recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Sie 2016
6.9

O local é muito bom, bem localizado, limpo mas os funcionários do hostel não deixaram guardar as malas no dia que estava partindo para que pudesse pegar no final da tarde... queriam cobrar meia diária só para que deixasse as malas no hostel e isso acabou causando um certo transtorno pra mim que tive de buscar outro lugar para guardar as malas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sie 2016
8.0

The staff is very nice except for the tall guy, who was rude and didn't show interest for the clients. Nevertheless, the cookers, Rafael, alicia and the red hair girl (sorry I didn't remember her name 😞) are remarkable people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
15 Sie 2016
9.1

The place was in a great location next to catete metro station and the staff at the front desk were always very nice and friendly. I enjoyed my stay here and I would stay again if I came back to rio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.6

O Hostel está localizado no Catete, bem próximo da estação do Metrô Catete. A rua do Hostel é bem tranquila e possui na esquina em frente ao Palácio do Carete, um lanchonete 24 horas. O atendimento dos funcionários é boa e gentil. As instalações são razoáveis, assim como a higiene do local. O café da manhã é acima da média nacional. Dica: evite chegar com malas muito pesadas, pois o local não possui elevador e existem vários andares de escada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2016
9.1

Great location, great staff, very good breakfast en good free wifi. Was a pleasure to stay here 11 nights during the Olympics

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
10.0

todos que trabalham lá são muito gente boa e responsáveis. Infra estrutura excelente, quase um hotel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.