Hostelworld.com

Hostel Quetzal

  • CALLE ORQUIDEAS 10, MZA.14, SM 22. , CANCUN, QUINTANA ROO, Cancun, Meksyk
Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,696 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,696 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
Hostel Quetzal Located at CALLE ORQUIDEAS 10, MZA.14, SM 22. , CANCUN, QUINTANA ROO, Cancun.
Hostel Quetzal
Mexico
Cancun Quintana Roo 77500 CALLE ORQUIDEAS 10, MZA.14, SM 22. , CANCUN, QUINTANA ROO
81% 1696
21.1599303 -86.8281912
Hostel Quetzal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Polska, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
15 Cze 2016
4.6

I stayed at hostel 2 years ago and it was great big party. Unfortunately now new team is not able to create any atmosphere and mainly interested in them selves. Breakfast/dinner is free but rubbish. They over price significantly for drinks at their bar and no alcohol from outside is allowed. Old music hits like in my parents radio kill even more party mood and eventually they even do not go out to the best club at given night anymore, but to secondary smaller places. Overall very disappointing!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Cze 2016
8.6

Buen ambiente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Cze 2016
8.3

Party hostal, close to nearby local food stalls and markets. Staff are all very friendly and welcoming

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Cze 2016
8.9

Very social hostel and staff and lovely!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Cze 2016
9.4

Great hostel with a fantastic atmosphere. All positive things to say except I will shadow the review below that points out the woman that hosts the reception desk in the evening is a touch sour!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Cze 2016
5.4

EN+FR Sans condescendance aucune, on me demande mon avis alors je le donne : personnellement, je n'ai pas aimé. Mais si tu es un "teufeur" et que ton film préféré c'est Camping alors tu aimeras peut-être. Amis backpackers fuyez pauvre fou ! I'm sorry, I don't want to be mean, but Cancùn is just a silly place who attracts douches. I thought they were all going in resorts to stay together in their golden cage, but no. If you are a backpacker run away !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
1 Cze 2016
6.0

After a hectic 40 hour mission, including 5 planes to arrive into Cancun, my partner and I were so happy to finally feel the beautiful sun on our pasty white skin as we got off the plane. A short shuttle ride and we had reached hostel quetzal, we were so happy, we enter the door and to greet us is this sour rude and totally horrible lady. First impressions always last. We decided then and there to shorten our stay. What a terrible representation of a beautiful place. Find a new job sour lady

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2016
9.1

I love it. I spend two weeks there and I had so much fun. The staff is great and it feels like only cool people go there. I felt like home, like a family!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Maj 2016
8.3

Ottimo vicino alla ado con cena e colazione incluse. Molto spartano ma con tutto. Un ottimo ostello

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
9.7

Didn't really sleep, but liked how they made a group dinner at night :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.