Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Quetzal

  • CALLE ORQUIDEAS 10, MZA.14, SM 22. , CANCUN, QUINTANA ROO, Cancun, Meksyk

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,794 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,794 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
Hostel Quetzal Located at CALLE ORQUIDEAS 10, MZA.14, SM 22. , CANCUN, QUINTANA ROO, Cancun.
Hostel Quetzal
Mexico
Cancun Quintana Roo 77500 CALLE ORQUIDEAS 10, MZA.14, SM 22. , CANCUN, QUINTANA ROO
79% 1794
21.1599303 -86.8281912
Hostel Quetzal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Wrz 2016
5.7

This was very much a party hostel. there was no locks on the doors and had to walk through the 12 bed room to get to the stairs. The shower was just a cold pipe on the wall. It was fine for a one night stay if you can sleep through the loud music and pool parties

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Wrz 2016
10.0

I was warmly welcomed with a cold drink. The girl at the reception is awesome. The party they offered broughtus to a very nice Location where we could drink and party as much as we wanted. The people are a bit crazy but very helpful and have a big Heart

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
9.7

Auberge super convivial qui invite à la rencontre 😄

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Wrz 2016
9.4

Very cool hostal, just sat at the pool and drunk with the awesome bar staff, so much fun!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
6.6

Okie, location is good, room is ok with fan without air-con (fine for me), met people from the world, but the staff was terrible, their face liked on the sky , didnt see guest withou smile, if you want a cheap-located-place, book now

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Wrz 2016
5.4

The staff was unwelcoming and very cliquey. The free dinner was cold Hawiian pizza for the 3 nights we stayed while the staff would invite all there friends over and have steaks on the BBQ while serving us this cold pizza. We asked were was good to go out and they wouldn't tell us. Seems like they only want you to spend money at there bar in the hostel. They were not helpful with anything we asked them. The location is good though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • junminpark
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
13 Wrz 2016
6.0

새벽 2시까지 소리 지르고 클럽 합니다. 개념없는 년놈들이 왜이리 많은지ㅋㅋㅋㅋㅋ밤 11시가 됬는데 1층에서 2층에다가 친구 이름을 소리쳐 부르네요. 정말 싼값에 아침 저녁 주니까 갔네요. 주변 치안은 괜찮고 와이파이는 엄청 빨라서 카톡 원본 사진 보내도 1초만에 가더라구요. 에어콘도 빵빵하고, 천장 선풍기가 강해서 시원하고 춥습니다. 새벽에는. 샤워 물은 쫄쫄쫄인데 나름 보일러 되서 샤워할만해요. 공항 가기전에 머무르기 좋은 곳!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Wrz 2016
6.0

Lugar bonito y ubicaciòn buena. Es barato considerando que la cena y el desayuno estàn incluidos (aunque el desayuno fue pan y sirope; la cena estuvo bien). El hostal està frecuentado por gente MUY joven. Aunque cuando llegué fue divertido (por la tarde habìa una fiesta en la piscina y me ofrecieron cerveza), por la noche no pude dormir hasta las seis porque todos (incluso los que trabajaban allì) seguìan gritando como locos y poniendo musica demasiado alta. No volverìa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Wrz 2016
6.9

Pretty ordinary atmosphere and staff given the hotel description. No party games when I went. Good place and location though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Wrz 2016
6.6

At 5am still party. People come into the dorm middle in the night, even if they don't sleep there. Dorm is too cold. Breakfast was only nachos with cheese.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.