Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Q

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
Hostel Q Located at 2-6-9 Nishishinsaibashi, Chuo-ku, Osaka.
Hostel Q
Japan
Osaka 542-0086 2-6-9 Nishishinsaibashi, Chuo-ku
88% 92
34.6692208 135.4986105
Hostel Q
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
10.0

한국인 직원도 있어서 의사소통문제도 없고 편안했어요 새벽에 침대에서 바깥으로 본 강가의 주황색 가로등불빛 분위기가 예뻐서 기억에 남습니다 다시가고싶네요 ㅎㅎ 위치도 난바역근처에 있어서 좋고 추천합니다~>

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
19 Lis 2016
7.7

Not super social, but the staff have good recommendations. If you are traveling in a group, it is fine. Would not recommend for solo travelers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
9.4

잘때너무추운거빼곤 다조아요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
6.9

직원분들도 너무나 친절하셨고 위치는 매우 좋습니다. 하지만 번화가라 너무 시끄럽고 방음이 거의 안되며 이불이나 방이 청결한 편은 아닙니다. 예민하신 분은 피하시는게 좋을 것 같아요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • jaredrobinettekgle37578
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
21 Wrz 2016
8.6

Only stayed 2 nights, but, decent place. Staff was very nice and location is great. The room was really basic, some people in a private room opened and closed/slammed their door about 50 times in 20 minutes one night. I thought I was going to have to go nail the door shut. I don't understand some people that stay in hostels...no consideration. Not the hostel's fault....I wonder if they could install a foam strip or something along the door jam to quiet the noise...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
9.7

난바역이랑가까워서좋구요 한국인직원분도있어서좋아효 도미토리썼는데같이쓴분들이잘해주시고 잠자는데불편함도없었어요 가격도싸구요 다음여행도여기서묵을거에요:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

very nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

it was really nice. goood location especially.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.