Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Q

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 95 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 95 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Gru 2016
8.6

Stayed in a single room for one night, layover before catching the bus home to Hiroshima, good location near Mido-suji and Amerikamura. Was a little hard to find but the APA Hotel is the best landmark (directly across the street). Not really any other guests around, but there is so much to do outside the hostel, so it is simply a place for rest. Facilities good, friendly staff, security alright, overall good value for the money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
10.0

한국인 직원도 있어서 의사소통문제도 없고 편안했어요 새벽에 침대에서 바깥으로 본 강가의 주황색 가로등불빛 분위기가 예뻐서 기억에 남습니다 다시가고싶네요 ㅎㅎ 위치도 난바역근처에 있어서 좋고 추천합니다~>

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2016
7.7

Not super social, but the staff have good recommendations. If you are traveling in a group, it is fine. Would not recommend for solo travelers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
9.4

잘때너무추운거빼곤 다조아요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
6.9

직원분들도 너무나 친절하셨고 위치는 매우 좋습니다. 하지만 번화가라 너무 시끄럽고 방음이 거의 안되며 이불이나 방이 청결한 편은 아닙니다. 예민하신 분은 피하시는게 좋을 것 같아요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • jaredrobinettekgle37578
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
21 Wrz 2016
8.6

Only stayed 2 nights, but, decent place. Staff was very nice and location is great. The room was really basic, some people in a private room opened and closed/slammed their door about 50 times in 20 minutes one night. I thought I was going to have to go nail the door shut. I don't understand some people that stay in hostels...no consideration. Not the hostel's fault....I wonder if they could install a foam strip or something along the door jam to quiet the noise...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
9.7

난바역이랑가까워서좋구요 한국인직원분도있어서좋아효 도미토리썼는데같이쓴분들이잘해주시고 잠자는데불편함도없었어요 가격도싸구요 다음여행도여기서묵을거에요:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

very nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

it was really nice. goood location especially.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.