Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Prime Guimares Lda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • FLoCap01
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Lip 2017
6.3

Bruit et chaleur

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lip 2017
9.7

L'hostel a Guimaraes était très correct. Notre séjour s'est très bien passé. Il a fait un peu chaud dans la chambre privée qui n'avait pas de clim. Mais sinon c'était OK.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2017
10.0

We couldn't imagine better and warmer welcome than we got at this hostel. All our needs were completely satisfied and our room with the balcony was amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Cze 2017
8.9

Un accueil chaleureux et un personnel très aidant afin de bien planifier mon escapade! L'auberge etait magnifique, très calme durant mon passage, mais cela a été très agréable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Cze 2017
10.0

I am really in love with this place. I was planning to stay for only one day, but i ended up adding 3 more nights. The owners are wonderful people, very friendly. I felt that was with family. Great location, facilites and super clean. The house is 300 years old. I couldn't ask for more! I highly recommend this place. I'll be back for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2017
5.4

O hostel estava bem vazio e colocaram hóspedes no mesmo quarto, certamente, o pior deles, no sótão, minúsculo, com três beliches, muito ruins, local de madeira, extremamente quente, colchão ruim, pouca espessura, dando inclusive para sentir a base que era de metal e xadrez. Quando cheguei pedi o código de acesso do Wi-Fi, disseram que estava na cozinha onde está cheia de pequenos cartazes com informações, menos sobre o Wi-Fi, só conseguiu achar com a ajuda de outro hóspede. Poucos toaletes.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Cze 2017
9.7

Ótimo hostel, situado em uma área muito próximo ao centro histórico e os lugares mais turísticos. A casa tem mais de 300 anos, e por si só já é uma atração. A Célia é bastante atenciosa e hospitaleira. As únicas desvantagens são: (i) pessoas com locomoção dificultada terão problemas, já que é necessário subir no mínimo 4 lances de escada para chegar às acomodações e banheiros, e (ii) seria bem-vinda (na minha opinião) um quintal ou uma a´rea ao ar livre. Mas recomendo, de qualquer maneira!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
8 Cze 2017
9.4

A lovely stay, very central, easy to find, friendly and helpful staff, clean, comfy beds. I was in the 8 bed room (top floor) which overlooks a market square where they started setting up at 6am on fri morn (!) Also you have to walk down a flight of stairs for the bathroom, but honestly nothing to fault with this hostel. The owner made me feel at home straight away, I would definitely stay here again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2017
8.6

Hostel muito bem localizado, com staff muito atencioso. Camas beliche antigas, então fazem barulho. Os lockers são muito pequenos, meu laptop coube somente na diagonal e de forma apertada - não traga muitas coisas de valor que precisem ficar trancadas. Bons chuveiros, apesar de não serem permitidos banhos após as 23h (por causa do barulho). O hostel é bastante calmo e tem bom custo-benefício, ficaria novamente se visitar Guimarães.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lut 2017
10.0

Sofia & Co really helped to make this a great soiree in rainy February. An international family atmosphere, sharing well-cooked food & plenty drink - at least one of the Italians & I did the dishes. Thank you much for the hospitality, folks. Guimaraes is the cradle of Portugal, and this old house on the edge of old town has been lovingly crafted into an atmospheric hostel with modern amenities. Cosy common area with well equipped kitchen, clean toilets & up up up to comfy dorms. Come, come.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.