Hostelworld.com

Hostel Prague Tyn

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,876 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,876 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
Hostel Prague Tyn Located at Tynska 19, Old Town, Prague.
Hostel Prague Tyn
Czech Republic
Prague Prague 1, Old Town 11000 Tynska 19, Old Town
88% 1876
50.0887557 14.4237181
Hostel Prague Tyn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2016
9.7

Everything was perfect! Location, facilities, staff, the rooms. It was all very clean and the hostel felt very safe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.7

Het is een fantastische plek om te overnachten. Middenin het centrum, we hebben het heerlijk gehad. Kamer perfect, ontbijt prima. Olga uit Nederland

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
6.6

The location of the hostel is perfect. In the rooms you find personal lockers. We had to share a toilet and bathroom with a male room and it was really unhygienic. The beds are really hard and uncomfortable. The sound isolation is terrible. The kitchen has no atmosphere. So nice hostel if you are with a group, just want to party and eat outside the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Kwi 2016
6.6

Solo hay un baño para muchas personas que llegamos, las instalaciones visualmente no son agradables y el desayuno es muy malo, es muy evidente que usan la comida más barata. Lo que si debo reconocer es que el staff es muy amable y servicial y que está ubicado en una excelente zona, creo que si mejorarán algunas cosas podría ser muy bueno.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Best location ever.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
7.1

They dont acept credit cards, and I was out of cash, when I told them that they do not say anywhere that they do not accept credit cards, they said they didn't say they do accept them.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2016
10.0

Great location And staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.7

Very nice, clean and well located hostel. Good price and friendly stuff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Kwi 2016
9.4

Muy buena atención, lugar muy limpio y perfectamente hubicado, sólo queda por mejorar el desayuno y aceptar tarjetas. El resto de los servicios están perfecto: loungue, computadoras a disposición, cocina, el WiFi funciona perfecto, todo muy limpio y cómodo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
8.3

The location was amazing which and is enough for me to recommend this place to anyone! Some staff were great, very friendly, and gave great suggestions but some were not interested in helping out at all. No bathrooms/showers directly in your room but as a girl there was a private shower on each floor which was a nice perk however my boyfriend said the other showers both had very little privacy and were quite cramped! Found it harder to meet people at this hostel compared to others!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.