Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Prague Tyn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 3132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 3132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Sie 2017
8.9

Excellent hostel location and we really felt very comfortable in the hostel. Highly Recommended

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
8.3

The place was great but the beds were super uncomfortable and there wasn't enough bathrooms. Also it was really loud in the courtyard at night which made it hard to sleep. Staff were very friendly and helpful! Great location, you can walk everywhere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2017
6.9

Muy buena ubicación, pero la limpieza deja mucho que desear. Hay pocos baños y por lo mismo ocupados regularmente. Personal amable.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
9.4

Location was amazing!! Close to everything. Super easy check in and comfortable sleeping situation. Great place to see and great value for your money...would definitely recommend!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
8.3

Insgesamt waren wir mit dem Hostel zufrieden. Die bereits im Voraus gelesene Kritik, dass es nur eine Toilette und Dusche pro Etage gibt, kann ich bestätigen. Das ist etwas wenig, gerade morgens, aber für zwei Tage Aufenthalt noch ausreichend. Irreführend war die Angabe, dass es Parkmöglichkeiten gibt. Das ist nicht zutreffend!!! Man bekommt nur Tipps, wo man gut parken kann. Wobei auch das in der Innenstadt ziemlich teuer wird.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dollaraaron1813
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2017
7.7

This hostel is in a great location and very secure, but there is no atmosphere. The staff is helpful. There are too many people that share the facilities, so it is difficult to find a time to use them.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Boliwia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
6.9

Was not as clean as i expected. The location is good. You can walk to visit old town, bridge Charles, the castle, etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
8.6

Great location, nothing special. The breakfast is plain but for the price you pay the Hostel is a great deal!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
9.4

Goede service, vriendelijk, veel duidelijkheid, kamers waren super netjes en een prima ambiance. Alleen het ontbijt was enigzins karig en de gratis broodjes zijn geschikt voor mensen die geen dierlijke producten eten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
8.0

Not a bad hostel in any way! Breakfast was quite generous and the location was amazing. Probably the best thing was seeing cleaners work all day long.. I feel like everything was cleaned so often it was great. The showers for females were spacious and the water pressure was good - males showers were smaller but my boyfriend didn't complain. Beds were passable but so loud when people moved in them and outside was so loud too. Room was also really hot with no fans. Overall a pretty good stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.