Hostelworld.com

Hostel Prague Tyn

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,929 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,929 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2
Hostel Prague Tyn Located at Tynska 19, Old Town, Prague.
Hostel Prague Tyn
Czech Republic
Prague Prague 1, Old Town 11000 Tynska 19, Old Town
89% 1929
50.0887557 14.4237181
Hostel Prague Tyn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2016
8.6

malheureusement, seulement 1 toilette et douche pour fille par etage ( pour environ 4 chambres de 4-8pers) , mais c'est tres propre!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
9.1

This is such a great hostel! The location is perfect, walking distance to everything, All the facilities were clean and in a REALY good condition. Some of the staff- like sarah were super nice and super helpful, but aome weren't. Only small downside- there isn't much of an atmosphere for meeting other travelers. Overall loved it, would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
8.6

Doesn't look much like the pictures, beds weren't very comfortable but overall a good stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Maj 2016
9.1

Great location, just behind the old square but in a very quiet spot. The staff are very friendly and always available to help you out with your queries. I would definitely return to this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
9.1

The staff is lovely and the accommodations are very clean. The location was very close to all the necessities. The alley seems a little sketchy at first but it seemed pretty safe. The only issues were that the shower was super small (like made for ants small) and there were people being very loud until 4 in the morning on our floor. I should have gotten up and gone downstairs to let them know but I was cozy and lazy so it was mostly my fault.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
8.9

Great value for the money however it is important to note that they only take cash as payment, something that was never mentioned when booking. Didn't bother with the breakfast as its only a sandwich. Location was perfect, 2 minute walk to the old town square.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
9.1

Great hostel if you're looking for something well priced, in a good location and clean. Facilities were amazingly clean and this hostel is accessible to many things. It was very quiet at nice as well which was a bonus. Definitely recommend staying here to anyone whose on a short holiday that is looking to maximize their Prague experience. I would go back to Tyn if I were to be in Prague again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2016
9.1

Good hostel in a great location. Wi-Fi a bit patchy in my room but no real complaints.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Maj 2016
10.0

Perfecto ubicación atención muy recomendable, felicitaciones.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Maj 2016
8.3

Really cool bedroom, large lockers, clean, well located, good breakfast, the only minor setback is one bathroom for the entire floor

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.