Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Prague Tyn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2815 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2815 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
7.4

Absolutely wonderful location. Right in the middle of Old Town. Not a very social hostel and the lounge and kitchen feel like a dungeon, not to mention don't have wifi. Honestly it wasn't an outstanding hostel, but good enough that it's worth it for the location. A good place to sleep and store your stuff essentially.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
21 Maj 2017
8.6

Great hostel with wonderful location and breakfast, to improve, the wifi connection does not work inside rooms, kitchen and eating areas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
9.4

Great hostel to stay in, very clean, great staff and perfect location. Only issue, SO loud. People staying don't know how to speak quietly when returning "home" and do not know how to close doors with out letting slam shut at 4 in the morning!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ChaseDavidson
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
19 Maj 2017
10.0

We were only able to stay for two nights in Prague since we had a connecting flight over to Paris early in the morning, but the staff were very friendly and gladly helped us get to the airport at 5am. The free breakfast was a treat and the beds were very comfy. The location in Tyn made it ideal for walking around and if you like ice hockey, there is a bar nearby that plays all the games!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Maj 2017
8.9

Buen hostel. Vale la pena recomendarlo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
8.3

Trop bruyant la nuit, les résidents sont bruyants dans la cour et dans l'immeuble. Pour les personnes un peu fatiguées il faut savoir qu'il n'y a pas d'ascenseur et que les étages sont hauts. Le petit déjeuner est bien pour les boissons et céréales mais le sandwich proposé ne peut convenir qu'à certains, on pourrait aussi proposer pain -beurre-confiture.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
9.4

La ubicacion es excelente, no tengo ninguna queja. Volveria a elegirlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
10.0

Great staff members, clean dorms and good location!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Maj 2017
9.7

Una crítica constructiva habia muy pocos enchufes tan solo 2 para 8 personas en mi habitación. Despues todo genial!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
8.0

The hostel is basically next to old town square so the location is awesome. The wifi is pretty good in our rooms. They offer free breakfast alongside a sandwich too. Unfortunately, there's basically one men's and one women's bathroom for the floor. In addition, the beds weren't too comfy as my mattress basically sunk in and the bunk bed frames seemed like it can fall apart with the movement of the other sleeper.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.