Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Pisa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 3,624 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 3,624 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
Hostel Pisa Located at Via Corridoni 29, , Pisa.
Hostel Pisa
Italy
Pisa 56126 Via Corridoni 29
87% 3624
43.7069988 10.4043197
Hostel Pisa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
31 Paź 2016
6.3

Overall the hostel was fine and clean but the fact they charge €20 is ridiculous. The staff was nice and there is a good common area but Everything costs extra and the beds are terrible. I would move my head and the whole bunk would shake. I Literally could hear someone pop a soda can in the room next door. I could hear music from the ground floor 2 floors up.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Paź 2016
8.3

El hostel queda cerca de la estación central, cosa q es muy buena, pero queda lejos de la torre y otras atracciones turísticas. En cuanto al servicio bien, tienen cosas baratas en el menú. Los chicos de la recepción muy atentos y amables. Volvería.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
27 Paź 2016
8.3

O hostel fica próximo a estação e é possível fazer tudo a pé. Hostel organizado e limpo. A internet é péssima nos quartos, mas funciona bem na área comum.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
9.1

Super auberge! Restaurant avec une très bonne carte et à petit prix! Le buffet est bon mais toujours froid. Les employées sont géniale et toujours la pour aider! Les chambres sont propres et il y a des casiers. Toujours de l'eau chaude dans la douche! Par contre pour la porte c'est une clé, ce quo est plutot embêtant à trainer partout.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Paź 2016
9.1

I stayed here for 1 night. The location was good, 5 minutes walk from the train station, 20 mins walk from the airport and half an hour to the Leaning Tower. Facilities were good and the buffet dinner is good value. The only con was the 3 euro charge for a towel, I though that was a bit steep. Most hostels in Europe include a towel, or maybe charge 1 or 2 euros.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
25 Paź 2016
7.7

Lo mejor:el personal. Lo peor: muy mala señal de wifi en las habitaciones

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Paź 2016
6.6

部屋でWi-Fiが使えない。というか、Wi-Fi自体に問題があり、繋がりは切れを繰り返す。ドミトリーにいた全員が繋がらなかったので、Wi-Fiに問題があるのだと思う。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Paź 2016
9.1

Cheerful atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
9.4

This place was great!! Everything was better than expected :) would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Paź 2016
9.7

This was a wonderful hostel, close to the bus station but not really near anything else. Which was nice because it was quiet, although guest were really fun and outgoing! Definitely would return to stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.