Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Pisa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 3671 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 3671 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Mar 2017
9.4

Hostel très bien situé! À 25 minutes de marche de la tour de Pise! Très propre, les chambres sont grandes, le petit restaurant offre beaucoup de choix. À noter : le buffet "all you can eat" est 8 euros et non 7, comme mentionné sur leur site. Il n'y a pas de cuisine. Donc on ne peut pas se faire de la bouffe. Et il n'y a pas d'activités organisées par le Hostel non plus, donc plus difficile de rencontrer des gens!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
10.0

Le lieu est très agréable et bien situé. proximité avec l'aéroport est idéal. le personnel jeune et très compétent, serviable, gentil . Le point négatif s'est le bruit, pas de respect. nous prenions notre avion, tôt le matin et plusieurs fois dans la nuit, des jeunes sont montés dans les étages en criant, en courant. Nous avons été réveillé de 1h à 2h du matin alors que la salle du bas était très bien insonorise. il faudrait mettre au dernier étage et coté rue les personnes qui souhaitent dormir

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Mar 2017
9.1

L'unica pecca un po' troppi rumori

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2017
9.4

スタッフはみな明るく親切 一回のレストランの雰囲気もいい ドミトリー室内も広くきれい。ベッドは小さいが、マットレスの感触も悪くない。 各部屋にある水回りはまずまずといった程度だが、値段を考えると十分に許容範囲内 駅からの道もわかりやすい 強いて難点を言えば、フロントでもらえる地図に斜塔まで徒歩20分とあるが、男が多少 早めに歩いても30分はかかるかなあ、ということくらい

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Sandrinez
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Mar 2017
7.4

Ottimo ostello. Bisogna rifare i bagni e mettere degli attaccapanni nelle camere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Mar 2017
9.4

Stayed here for a night with a friend. The staff was amazing and so friendly and helpful. I've been to a lot of hostels, and this one has the best staff by far. The common room was very clean and had a really good vibe with friendly faces, a restaurant/cafe, and an outdoor garden. Will stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Mar 2017
9.4

Very good environment and the staff are very nice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
9.1

Camera da 4 letti privata. Larga e comoda. Arredamento un po' spartano (magari aggiungere una sedia, un appendiabiti). Rapporto qualità-prezzo DEVASTANTE.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Mar 2017
6.3

Hostel ok, mas não tinha cozinha e achei um absurdo não poder levar uma garrafa de vinho para beber dentro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2017
10.0

If you are staying here for the airport it's is a great location! It's a easy 10-15 min walk and a 5-10 minute walk from the central train station. I'll definitely be back again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.