Hostelworld.com

Hostel Pisa

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2,943 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2,943 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Hostel Pisa Located at Via Corridoni 29, , Pisa.
Hostel Pisa
Italy
Pisa 56126 Via Corridoni 29
88% 2943
43.7069988 10.4043197
Hostel Pisa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2016
10.0

Très bonne ambiance

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
8.6

Friendly staff, good bar and all you can eat buffet reasonably priced, cool courtyard to chill out in. Very close to the train station and about 15-20 mins walk to the tower. Only downside was the wifi was terrible, it requires a Facebook/google account to access and it kept dropping/logging out every 5 minutes which was frustrating.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
9.1

Perfect location! So easy to walk to the airport and train station. The staff were so nice and I loved the vibe of the hostel. Wish I wasn't there as a stopover point otherwise I would have joined in on the festivities downstairs. When I come back I will pass through again and join in on the fun! Will be recommending this hostel to everyone I know!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
7.4

Absence de porte coupe feu.... hostel TRES bruyant. Ajouter 10 minutes aux indications données pour rejoindre le centre-ville, l'aéroport etc. Pour le reste, correct.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • osmanbilgee
  • Turcja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.1

What are you thinkin about a hostel, its give all of them

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ghun1031
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Kwi 2016
9.4

음... 다른건 다좋았는데!!! 와이파이가!!! 엄청 잘 안터집니다... 어휴 외국인도 안터진다고 서로 ㅋㅋㅋ 제가 4층을 써서 그런건지는 몰라도 암튼 ㅋㅋ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
8.0

A well-established hostel and really helpful staff. The atmosphere was really pleasant too. Pisa is small enough to be in a good location everywhere. Downsides were the fact that there is no kitchen or self catering facilities so you have to buy food from the hostel which isn't expensive compared to a restaurant but it's not great for someone trying to travel cheap. And their bikes to rent are not worth more than the €5 they cost.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
9.1

Cheerful location that is cheap and close to the train station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
9.7

Super nice, clean and cheap hostel! The staffs are very nice! Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
9.1

Good atmosphere, great location, exactly what you need to explore Pisa and the surrounding cities. Only downside was the bunks in my room were pretty wobbly. Would reccomend for solo and group travel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.