Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Pisa Tower

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,108 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,108 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
Hostel Pisa Tower Located at Via Piave 4, , Pisa.
Hostel Pisa Tower
Italy
Pisa 56123 Via Piave 4
90% 1108
43.7243897 10.3975080
Hostel Pisa Tower
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Wrz 2016
7.1

We receive a noisy room with the view at the street. The window didn't close correctly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Wrz 2016
7.1

Buena atención del personal y excelentemente ubicado. No posee atmósfera ya que Pisa parece una ciudad de paso.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Wrz 2016
9.7

The staff/owners of this hostel are so kind! The hostel itself has all the basics and cute decor. The location is superb!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Wrz 2016
8.3

Good hostel, nice aymodphete

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Wrz 2016
10.0

the gentleness and sympathy makes the difference! thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
9.7

Excellent hostel! I am so happy that I stayed here! From the minute I got there the staff were friendly and helpful. Great lounge and kitchen area. SO close to the leaning tower of Pisa, about a 3 minute walk. Wifi reception is excellent. I was in the all girl dorm across the garden and it was lovely: big, clean and had an excellent bathroom. Security lockers not big enough for rucksack but fine to keep valuables in. Each bed had its own reading light and plug socket. All round excellent hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
5.4

My sister and I were awake throughout the night as a result of bed bugs. Our room was also very hot and the beds were very uncomfortable. Apart from its location to the leaning tower of Pisa, this hostel was not nice at all

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Wrz 2016
8.6

L'auberge est tres bien située Le personnel est tres sympa Il n'y a pas de tapis de bain par contre donc.. Piscine !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Wrz 2016
10.0

We had a wonderful stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
28 Sie 2016
10.0

This place is Awesome!!!!! Its really clean and the staff are super nice and helpful They had these quirky little signs put up all over the hostel that were funny yet practical And it's only a few minutes walk from the leaning tower If you're staying in Pisa I would highly recommend staying at this place :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.