Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Pisa Tower

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1197 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1197 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Kwi 2017
10.0

Only stayed one night but it was very nice. Staff was welcoming and helpful. Rooms were clean and beds were comfortable. Very close to the tower which was nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2017
7.1

The hostel is clean and in a great location, but it's really more a bed and breakfast than a hostel. Very little opportunity to meet people and no events. Overall not bad, but not good for young solo travelers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Mar 2017
9.7

Was a nice and cozy hostel. I only really met one of the persons working there. A small cute blonde girl that was really nice and helpful. Would stay there again if I came back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2017
10.0

ピサの斜塔のすぐそば。ピザセンター駅から30分くらい徒歩でかかりましたが、商店街をずっと歩くので楽しい。 受付のおじさんは凄く優しく丁寧。 女子5人部屋に泊まりましたが、とても雰囲気の良い中庭をはさんだ平屋で静かだった。食堂も可愛いインテリアで飾ってあってとても全体的に可愛いホステル。飲み物とお菓子の自動販売機があり、ポットでお湯を沸かして紅茶が好きに飲めました。 当日の予約で空きがありとても助かりました。 ピサの斜塔はライトアップしてあり、夜も見たかったので夜でかけましたが、本当にすぐなので、怖い思いもせずに帰れました。 ことコストで快適なホステルと言えます。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gary9090
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Mar 2017
8.9

Fanatastic location ! 100 Myra from the tower and you can see it from the door :) staff are very friendly as well. Rooms are spacious and the beds very comfortable. There are only two showers shared between everyone so I'm busy periods it may be hard but the facilities are very clean ! Good hot water too. They have a fridge to keep food in and a lovely terrace in the back yard that is a great chill out spot to drink some wine :) definitely great value for money here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2017
10.0

Great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
9.4

Il personale è veramente cordiale e disponibilissimo. Stanze pulite e ottima posizione. Piazza dei Miracoli è praticamente a 2 minuti dall'ostello. Consigliato!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Mar 2017
9.1

Tiene muy buena ubicación las personas muy amable y aún que Pisa es pequeño me agrado todo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Mar 2017
9.7

Excelente hostel !!! Recomendado 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Sty 2017
9.1

Clean and small hostel. There's a common room

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.