Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Pisa Tower

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1340 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1340 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2017
8.9

Extremely close to the tower, provided sheets and a comforter, and clean enough in both the private and public bathrooms. There was a code to get in the front and key to get in the room. No free breakfast. Good for a quick stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2017
10.0

Excelente lugar!! Muy bien ubicado, absolutamente todo limpio baños áreas comunes habitaciónes camas. La gente de recepción súper atenta simpáticos , enseguida nos explicó todo lo que queríamos saber y más! Muy buen ambiente y las habitaciones amplías y cómodas!! Me encanto iría otra vez

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2017
8.3

Agradable, acogedor y tranquilo, le ha faltado un poco de ambiente pero lo compensa con lo cercano que está de las atracciones principales.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Wrz 2017
3.4

The most boring hostel I've ever stayed in. No cooking facilities. One bathroom between 4 bedrooms and no atmosphere at all. Glad I only stayed 1 night, couldn't wait to leave.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Wrz 2017
9.7

A nice quiet hostel very close to central Pisa. Friendly staff and good facilities. Only stayed for one night but would have been happy to stay for longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2017
9.4

Todo bien hasta que tuve que hacer el check out quise quedarme un rato pero me dijeron que no podia... despues volvi a buscar mi maleta y la señora fue mas amable pero deberian dejar utilizar los servicios sobre todo si es por una noche nada mas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2017
7.7

Die Mitarbeiter sind sehr freundlich zu mir gewesen. Der Check in ging super schnell und das Zimmer war ordentlich und gepflegt. Die Dachterrasse ist nicht nur tagsüber ein schöner Platz und bietet einem die Möglichkeit neue Leute schnell kennen zu lernen. Die Lage ist natürlich sehr zentral. Zum Preis: dafür das es weder eine Küche noch ein Frühstück dazu gibt, finde ich das Hostel dann im Vergleich zu andere Hostels doch zu teuer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2017
10.0

Definitely would stay here again. Staff were very helpful and welcoming. Shower was great. Had a good night sleep 10/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2017
8.9

Die Mitarbeiter*innen sind sehr herzlich und geben gerne Auskunft und Insider-Tipps zur Umgebung (Verkehrsmittel, andere Städte u.v.m.). Einziger Wehrmutstropfen im angenehm sauberen und rücksichtsvollen Sechserzimmer war unsere Position direkt zur Straße hin, wo beinahe zu jeder Tages- und Nachtzeit laute Passanten und Fahrzeuge vorbeikamen. Die Küche hat außer einem Herd und Schneidebrettern das Wichtigste, um sich selbst zu versorgen. Internationale, fröhliche Hostel-Stimmung!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2017
9.4

El hostel es una casona antigua acondicionada. Uno se siente como en una casa realmente. Lo único negativo es que no tiene horno, sólo un microondas. La ubicación es buena siempre y cuando se llegue en bus, porque la estación de tren queda del otro lado de la ciudad, igual no es taaan lejos. Tiene una terraza hermosa que parece propia de un bar. Las instalaciones son buenas y está todo limpio y ordenado. Recomiendo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×