Hostelworld.com

Hostel Pisa Tower

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,018 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,018 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
Hostel Pisa Tower Located at Via Piave 4, , Pisa.
Hostel Pisa Tower
Italy
Pisa 56123 Via Piave 4
83% 1018
43.7243897 10.3975080
Hostel Pisa Tower
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2016
10.0

Very nice place and people !! Very good and peaceful hostel !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Maj 2016
10.0

My only regret is that I didn't stay longer! I loved this place, it was so close to the tower and clean. The staff was more than friendly they went above and beyond at this hostel! Highly recommend staying here if you're ever in Pisa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
9.7

Great, clean hostel in a perfectly located a minute away from the major Pisa attractions. The staff was very friendly and helpful. The only issue was the lack of a dryer to accompany the laundry facilities. However, the hostel provided the means to air dry. I would definitely recommend to others and stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
10.0

Perfecto! un sitio limpio, céntrico, agradable y tranquilo. El personal muy amable! gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.7

I enjoyed my stay. The Hostel is very conveniently situated, very friendly staff, & comfortable beds .Met a lot of interesting people at the Hostel. Stephen Hardwick

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
10.0

Great location, pretty much next to the tower. We booked a private double bed, ensuite room and was very comfortable. Was given a passcode for the door and could come and go as we please. A little noisy in the morning but not something to complain over. Wifi was fast and reliable. Excellent stay!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
9.4

The Pisa Hostel is only few minutes away from the famous tower. However the environment is very touristic... That said it's a small, charming and laid back hostel - a good starting point to explore the city. Facilities are great: There is a garden, kitchen, excellent wifi and the staff was very helpful. If you come by train: the station Pisa S. Rossore is much closer to the hostel than the option to go the main station and than take the bus (which also can be crowded at times).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
28 Mar 2016
8.3

Excelente ubicación, personal muy amable el único pero es que el agua de la regadera salía fría.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Rejack
  • Białoruś, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Mar 2016
5.1

Закрыть глаза, бросить себя в кровать и забыть, что ты там проводил ночь. Больше одной ночи не рекомендую

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • karinesuzuki5803
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
20 Sty 2016
2.0
Przetłumaczone przez Google

Oni odwołane mojej rezerwacji na 15 dni przed moim odprawy, twierdząc, że to z powodu pilnych prac konserwacji, ale to nie był problem. Problem polega na tym, że ja wciąż czekam na odpowiedź o refundacji. Oni powiedzieli: "Musimy zrezygnować z rezerwacji, a my możemy zwrotu kaucji za pomocą PayPal". Wysłałem już do nich 3 e-maile i nie miałem odpowiedź. Tu nie chodzi o pieniądze, ale ze względu na zobowiązania wobec klienta.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.