Hostelworld.com

Hostel Pisa Tower

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,012 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,012 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9
Hostel Pisa Tower Located at Via Piave 4, , Pisa.
Hostel Pisa Tower
Italy
Pisa 56123 Via Piave 4
80% 1012
43.7243897 10.3975080
Hostel Pisa Tower
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Kwi 2016
10.0

Perfecto! un sitio limpio, céntrico, agradable y tranquilo. El personal muy amable! gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.7

I enjoyed my stay. The Hostel is very conveniently situated, very friendly staff, & comfortable beds .Met a lot of interesting people at the Hostel. Stephen Hardwick

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
10.0

Great location, pretty much next to the tower. We booked a private double bed, ensuite room and was very comfortable. Was given a passcode for the door and could come and go as we please. A little noisy in the morning but not something to complain over. Wifi was fast and reliable. Excellent stay!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
9.4

The Pisa Hostel is only few minutes away from the famous tower. However the environment is very touristic... That said it's a small, charming and laid back hostel - a good starting point to explore the city. Facilities are great: There is a garden, kitchen, excellent wifi and the staff was very helpful. If you come by train: the station Pisa S. Rossore is much closer to the hostel than the option to go the main station and than take the bus (which also can be crowded at times).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
28 Mar 2016
8.3

Excelente ubicación, personal muy amable el único pero es que el agua de la regadera salía fría.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Rejack
  • Białoruś, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Mar 2016
5.1

Закрыть глаза, бросить себя в кровать и забыть, что ты там проводил ночь. Больше одной ночи не рекомендую

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • karinesuzuki5803
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
20 Sty 2016
2.0
Przetłumaczone przez Google

Oni odwołane mojej rezerwacji na 15 dni przed moim odprawy, twierdząc, że to z powodu pilnych prac konserwacji, ale to nie był problem. Problem polega na tym, że ja wciąż czekam na odpowiedź o refundacji. Oni powiedzieli: "Musimy zrezygnować z rezerwacji, a my możemy zwrotu kaucji za pomocą PayPal". Wysłałem już do nich 3 e-maile i nie miałem odpowiedź. Tu nie chodzi o pieniądze, ale ze względu na zobowiązania wobec klienta.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Sty 2016
2.0

They canceled my reservation 12 days prior to my arrival and said they would refund my deposit. I sent 5 e-mails and they have not refunded me yet. It has been 30 days. Very unfair staff, no respect for the customer.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Sty 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Należący do starej pary. Naprawdę ładny i obiekty, które nie są świetne, tak jak w domu. Lokalizacja jest najlepszy, zaledwie 2 minuty spacerem do wieży.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lavinias36874
  • Rumunia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
9.7

very nice, I recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.