Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Pisa Tower

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1267 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1267 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lip 2017
9.7

This hostel is feels like you're at home . Everywhere clean and staff were really kind and helpful. Next time we will come here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sevdanur2032046
  • Turcja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Lip 2017
9.7

We stay in one night Pisa but we had a chance to stay more long we absolutely stay in this hostel. Staff is very kind and helpful . There is a nice kitchen that you can use freely . If you want to make a breakfast is cheap . I staied female dorm ,internet connection is too slow but my boyfriend staied mixed dorm and they have very good connection. Cleanless is perfect shower and toilet smell detergent s :) thanks for everything

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2017
7.7

excellent staff - always very helpful but lacking in bathroom/shower facilities but good location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Lip 2017
8.3

Amazing location right by the tower, staff were incredibly friendly and helpful with directions and even booked us a taxi in the morning! Rooms and everywhere were clean, decor was adorable throughout! enjoyed our stay- highly recommend (we were only here for one night)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2017
10.0

L'ostello si trova a 2 minuti dal centro storico, ambiente molto bello e pulito con una grande terrazza per rilassarsi in tranquillità, personale molto cordiale e disponibile... lo consiglio vivamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dogksw11
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
10.0

직원들이 친절해요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2017
8.6

Solo estuve una noche pero para tal lo recomiendo!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2017
8.3

Great location, within walking distance of the tower also within walking distance of the station. Very cute yard. Not much of an atmosphere though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Cze 2017
9.7

A nice hostel in the center of Pisa, very well situated to visit the city, clean and well organized. People who work there are friendly and helpful. I would suggest to include breakfast in the price, then it would be perfect

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2017
10.0

I really liked this hostel. Toms are super clean and my bathroom was inside the dorm, which was super nice and clean. The location also awesome! Staff super nice and accessible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.