Hostelworld.com

Hostel Patua do Pelourinho

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 49 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 49 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.6
Hostel Patua do Pelourinho Located at Rua do Passo, 5, Pelourinho, Salvador.
Hostel Patua do Pelourinho
Brazil
Salvador Bahia 40301408 Rua do Passo, 5, Pelourinho
81% 49
-12.9704960 -38.5083454
Hostel Patua do Pelourinho
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Słowacja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
9.7

Amazing staff, warm and friendly atmosphere in the hostel, great location! Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lut 2016
9.7

Nothing but Wonderful! Patua has a great location, daily cleaning, and a great spot to hang out. But beyond that, the owners and staff are wonderful to be around. Multiple employees, as well as one of the owners, speak multiple languages, and really give the place an atmosphere of family. I spent 2 weeks here, and loved every day. After Salvador, Rio, and a dozen spots in between, this was one of my top hostels to be in while in Brasil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 48 Recenzje
9 Lut 2016
8.3

A really good hostel located in an awesome part of Salvador. Friendly and helpful staff, fairly good facilities, and comfy beds. Can get pretty warm in the rooms though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lut 2016
8.6

I was here for Carnaval and have mixed feelings. They had lost/forgot about my reservation, but they quickly found another hostel for me to spend a night at. The other hostel was nicer (it had AC - this hostel does not) and they covered the difference in price. I thought that they did a good job handling this, ESPECIALLY given that it was Carnaval. This hostel has good breakfast. Wifi isn't that great. The staff is nice, but not very helpful; they didn't know the answer to a number of questions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2015
4.0

El hostel habia pasado por alto la reserva que teniamos hecho, por lo cual, el dia que llegamos (un 31/12) no teniamos lugar para dormir. Además perdimos el dinero de la reserva y tuvimos que pagar el alojamiento 3 veces mas caro del precio al cual habiamos reservado. La verdad es un error muy grave. No recomendamos este hostel

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Gru 2015
9.1

Adorei o ambiente familiar e agradável. Quartos espaçosos . Equipe anteciosa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2015
8.3

Very friendly and helpful staff. Even if the reservation got lost, they honestly tried to find a solution. The ventilators couldn't fight against the heat, so windows were open and cause of the central location it was quite noisy. Besides that and the strong chemical smell in the bathrooms, we had a short but very nice stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
4 Lis 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Magiczne miejsce pomocny personel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.