Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Papaya Getsemani

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lut 2017
9.1

Sehr gute Lage, nettes und hilfsbereites Personal, sauber, gutes Frühstück.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2017
10.0

staff génial et dont une trilingue (fr, eng, esp) Bien situé en face de la plaza Trinidad = beaucoup de vie et street food Espace pour rencontrer des voyageurs Chambre très fraîche Je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
7 Lut 2017
9.1

Lovely stuff, really clean, perfect location, very comfortable beds!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
10.0

Loved this hostel. Accommodating and friendly staff, great location, delicious breakfasts. Norma

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
8.9

One of the more expensive hostels in Cartagena but it was really nice and the staff were super friendly. The receptionist speaks good English and is really helpful. A perfect location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sty 2017
7.7

5 bed dorm was ridiculously small-the way the beds overlap 2 of the beds only have 2ft of space over half the bed! Mediocre hostel that's too expensive for what it is. Breakie had small portions.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sty 2017
9.1

The whole places is very tiny and the rooms have a weird bed layout but it has been done of my best stays. The staff is so nice, it's perfect location to trindad plaza, nightlife but not overly loud. I think it's a nice change of pace for someone looking for fun but not to be in and party hostel. Extememly close walk to walled city. Definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sty 2017
10.0

A friend had recommended it to me,and I haven't been disappointed.Best location,nice free breakfast,very clean and the staff was so helpful and always willing to help you and have a chat with you.Muchas gracias the Papaya Staff!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Sty 2017
10.0

Hermoso Hostel. Estuvo todo muy bien! Está ubicado justo en la Plaza Trinidad de Gsetamaní. El desayuno muy rico. Lo mejor de todo el personal! unas genias totales las chicas, súper amables! Lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
10.0

La ubicación es de las mejores en Getsemani (frente a la plaza) El hostel es lindo, seguro y limpio. Y lo mejor sin duda es el personal que tiene, todos con muy buena onda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.