Hostelworld.com

Hostel Pangea

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1,488 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1,488 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.4
Hostel Pangea Located at Barrio Amon Ave 7 st.3-3bis, Barrio Amon Ave.11 st 3bis, San Jose.
Hostel Pangea
Costa Rica
San Jose 6824-1000 Barrio Amon Ave 7 st.3-3bis, Barrio Amon Ave.11 st 3bis
76% 1488
9.9372779 -84.0775027
Hostel Pangea
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Maj 2016
6.9

So you get what you pay for. Not bad. You would never know its there from the looks of it and the way they have it on lock down. My only real complaint was the staffing except for one young lady, she was friendly. The other gentlemen the man at the front desk and the bar were just stand off rude. Like I get it you might not like your job and that's fine do something else. Its nice to have friendly people to greet you after traveling around.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • benherzog1758
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
6.0

If you value your sleep I would consider somewhere else. I had a private a you can hear everything that is going on the floor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
9.1

Nice pool, nice common area, but mostly: nice and very helpfull staff!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2016
10.0

I would recommend this place! We felt very safe, and the staff was very friendly. It doesn't look like much from outside, but its very spacious and nice inside. There is a rooftop bar with a pool table, restaurant, tv's and lounging areas. There's also a nice pool were you can relax and have a beer. When you ring the doorbell they open the peephole and ask you for the password to get in; your response should be to jump on one leg three times while tapping your head.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
7.4

Hotel très grand !! Semble bizarre de l'exterieure, mais charmant a l'interieure. Ne prends pas la carte pour payer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
4.0

Personnel pas aimable Chambres miniscules et pas très propres Pas d'ambiance mais musique à fond toute la journée

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • bendandan5
  • Chiny, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Maj 2016
8.6

还行吧,服务人员包括餐厅都冷冰冰的,有啥不开心的吗?其它都还好

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2016
7.1

The room is VERY hot. The hostel is not cheap compared to others and still there is no AC or a fan. There aren't windows to the outside as weel, just one to the hallway

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • hughdaunt
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
7.7

Decent facilities. Most of the staff are friendly. Some of them however gave out a few aggressive looks. Pool is a great place to hang out. Food is overpriced but it's the same anywhere in San Jose. San Jose however didn't do much for us and we were more than happy to leave the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2016
8.0

Endroit a proximité de la ville, très prêt pour aller visiter le centre ville a pied! Prêt de plusieurs restaurant!. La piscine est très douteuse, l'eau est brouillé, personne n'est vraiment allé à l'intérieur. Il servent de la nourriture de bonne qualité pour environ 7-8$ US. Nous avons été manger a l'exterieur de l'auberge pour environ 6-12$ US très bon! Tout est propre. Le "rooftop" est très agréable ! Je le conseil pour une nuitée afin de visiter la ville mais pas beaucoup da

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.