Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Pangea

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3
Hostel Pangea Located at Barrio Amon Ave 7 st.3-3bis, Barrio Amon Ave.11 st 3bis, San Jose.
Hostel Pangea
Costa Rica
San Jose 6824-1000 Barrio Amon Ave 7 st.3-3bis, Barrio Amon Ave.11 st 3bis
77% 1614
9.9372779 -84.0775027
Hostel Pangea
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • emmamontesparra5163
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
6.6

Más o menos todo bien excepto la limpieza en mi dormitorio. Las sábanas estaban manchadas con sangre de picadura de mosquito y tan arrugadas que era evidente que no las habían cambiado.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
24 Lis 2016
6.9

Alright for a night but nothing more. There's no kitchen, and the food the hostel does is quite expensive. It's quite loud and the mattress aren't very comfortable. However the view from the bar at the top is pretty good and their airport shuttle is handy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
8.9

Overall the Hostel is good... but... the location is not safe... if you want to walk around at night, forget it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
8.6

Airport shuttle was clutch. hostel is big and is the perfect area close to the bus station and restaurants/shops.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
9.4

Stayed there four nights in total. I kept coming back. The Girl in the reception is so kind and really really helpfull. If you are a Girl ask for room 1, 2 or 3, these are the best.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lis 2016
7.1

Good location, nice staff who were helpful, it's quite loud but nothing some ear plugs won't fix and you should expect it. Food is a bit pricey and nothing special but it does the job. For a one night stopover between bus journeys it serves its purpose well and I'll use it again if I'm in San Jose for just a night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lis 2016
9.7

Great location a few blocks from downtown and the buses stations. From the outside looks like a prison but inside the staff is very welcoming and friendly, the halls feels like a Resident Evils game which I loved it. Nice pool and roof top bar, sadly no open kitchen but they have a restaurant and plenty of options in downtown. Not enough power outlets in the room and small lockers outside the dorm... Nice option for a stop in SJ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Lis 2016
10.0

great hostel, staff are very considerate and helpful. would recommend to anyone who is going to San Jose☺

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
9.4

My stay was really good! I received high quality service and that is the First when you travel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lis 2016
6.0

A very very average hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.