Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel One Paralelo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 3,548 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 3,548 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
Hostel One Paralelo Located at Calle Salvá 62, , Barcelona.
Hostel One Paralelo
Spain
Barcelona 08004 Calle Salvá 62
98% 3548
41.3722114 2.1651649
Hostel One Paralelo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
10.0

Great stay, very friendly environment. The staff were welcoming and informative. Shoutout to Ryan for making our stay extra special!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
10.0

Mo Ya, Em and a bunch of the people here are absolute legends. Cheers for completely making my stay yo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
25 Sie 2016
10.0

El personal es excelente Moya, Baptiste y André son muy simpáticos y están siempre dispuestos a dar información de la ciudad. Todos los días se organizan diferentes actividades en el hostel, el primer día que llegue comimos una paella muy buena. En cuanto a las instalaciones están bástate bien el wifi funciona perfectamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2016
10.0

I had one of the best time in Barcelona due to the staff members and room mates I met at Hostel One Paralelo. They organized various day and night activities which were awesome. The staff are really friendly and so helpful, in every way possible. This is the kind of environment you would like to have during your stay in Barcelona. More importantly, as I food lover, they prepare food for you every night which were so delicious. Baptiste je t'aime!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Sie 2016
9.1

Great fun. Social hostel great for people travelling solo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

Had the most amazing and special start to my birthday week when I arrived here in Barcelona. I felt like I had walked into a new family once I walked through these doors. All the staff and travellers were so welcoming and generous with their knowledge, love, expertise. So many family dinners and acitivities! A massive shout out to Mauro, Emily, Ry, Bas and Moya for giving me the best hostel experience I've ever had. Big love for Moya's dads paella and HOSTEL ONE!!! 11/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

Great Hostel with the most friendly staff. A special shoutout to Moya for being a super host! Emily is welcoming and surely knows how to get a party rocking. Alexis, Baptiste, Christina, Ryan, Mauro, Kasia - Cheers Guys and thanks a lot for the lovely time. Great job..keep it up guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

Overall amazing place to stay at. The atmosphere is lively, staff; especially André was very helpful during our entire 3-night stay. Would definitely recommend this place again to anyone visiting and wanting a place to stay at.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Sie 2016
10.0

Excellent hostel, with the most amazing crew I've met!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
10.0

Great hostel. This place had a lovely atmosphere. Staff cooked delicious dinner for guests every night. Great place for solo travelers to make friends. The staff were very engaging and put in a massive effort to be friends with their guests. Big shout out to Emily for going the extra mile!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.