Hostelworld.com

Hostel One Paralelo

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 3867 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 3867 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
10.0

Everything about this Hostel was amazing! Great staff who lead awesome activities and provided great food. They were the reason our Barcelona trip was so perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
10.0

It was a perfect stay! it fulfilled all my expectations of a hostel and I definitely would recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.4

Wish I could have stayed longer to spend more time with the hostel gang! Lovely people, perfect location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
10.0

One of the best hostels I've stayed at. Really social, the staff were all super awesome, and had so much fun here, definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
10.0

Beste hostel ooit. je word er als familie ontvangen. Ze helpen met alles dat ze kunnen lekker avondeten (ps: free food). Je geraakt overal van hier zeer gemakkelijk. Ik had het hier zo goed dat ik mijn verblijf heb verlengt. Found my wife here XD

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
10.0

One of the best hostels I've ever stayed at. Very friendly and helpful staff, very clean, perfect if you're traveling alone and want to meet people. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Catalina20
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
9.7

Super buen hostel, ideal para aquellos viajeros que andan solos ya que se realizan muchas actividades entre los huéspedes, el personal es estupendo super simpáticos y te ayudan con todo tipo de dudas que puedas tener incluido si necesitas imprimir algo no dudan en ayudarte rápidamente, a pesar de que las habitaciones son un poco pequeñas su distribución es ideal ya que de todas manera logras un poco de privacidad, no dudaria en recomendarlo y obvio volvería a ir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
10.0

Lo mejor del hostel definitivamente fue la calidez con la que nos recibieron y trataron todos los muchachos/as del personal. Moya es un fenomeno, siempre muy atento y activo como para darte apoyo en cualquier situacion! Si vuelvo a Barcelona definitivamente vuelvo a quedarme en hostel one.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Lut 2017
9.7

Amazing place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Lut 2017
10.0

Extended our stay twice. The entire staff was awesome and made you feel very welcome. The atmosphere and all of the facilities were great too. Jonas went out of his way as well to show me around. I highly recommend Hostel One🙏🏼

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.