Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Oki Doki

  • Plac (Square) Dabrowskiego 3, Corner of Marszalkowska and Swietokrzyska, Warszawa, Polska

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 4623 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 4623 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
10.0

Probably one of the best hostels I've stayed in. The staff is absolutely amazing and all the facilities are there. Just great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
10.0

Es un hostal increíble, y además está situado en una localización inmejorable: en pleno centro, con fácil acceso al transporte público y cercano a las partes más históricas de la ciudad. Los trabajadores son jóvenes y se conocen perfectamente la ciudad, por lo tanto no tendrán ningún problema en aconsejarte y ayudarte con todo aquello que les pidas. Las instalaciones son muy nuevas, se nota que se ha reformado todo hace poco, y por supuesto está todo limpio. Muy recomendable! Volveré sin duda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.4

Had the most fun ever ! Great vibe to the place, easy to meet people and the staff offered some Nice activities . Will defo go Back ! :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lut 2017
8.9

Overall solid stay. A good hostel with everything you need except good wifi. Cant emphasize enough how hard it was to plan things with crapy wifi. Besides that very good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2017
9.7

The staff was really nice and helpful! Also, the shared bathrooms were very clean and comfortable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
8.6

This is a conveniently located hostel with a reservoir of staff that can be hit or miss. Some of the staff are fun and positive, while others aren't as much. The stay is cheap, the food is cheap, the bar is fun to hang out with a couple friends and have some beer. All things considered, it's hard to come here and not enjoy your stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lut 2017
10.0

It was amazing! This hostel is really cool and innovative! And the staff is so friendly and kind. Not forgetting the best Pub Crawl ever with PABLOO!! He made up most of our nights there, he's unbelievably fun to be with!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
10.0

Amazing hostel! Fantastic place to meet people and explore Warsaw, really close to the party street which is a bonus. The staff are brilliant, especially PABLO!!! I didn't really want to leave!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Lut 2017
7.1

La hostal no tiene ascensor, para las grandes maletas hay que subir algunas escaleras. El internet es pesimo, el desayuno está bien y el staff es muy amable. Hay pocas duchas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2017
8.3

A localização é muito boa, mas alguns quartos não tem tomadas o suficiente e a internet é muito ruim...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.