Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Nucapacha

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.2
Hostel Nucapacha Located at Balsamos Sur 308, Urdesa Central., Guayaquil.
Hostel Nucapacha
Ecuador
Guayaquil Guayas Balsamos Sur 308, Urdesa Central.
82% 288
-2.1742130 -79.9085962
Hostel Nucapacha
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
8.6

Recomendado. Buena ubicación y tranquilo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Gru 2016
8.0

Great hostel with great friendly helpful staff. I would recommend here. And it's so muggy hot we didn't mind that there was not hot tap on the shower.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
9 Lis 2016
8.6

Nice hostel with lovely pool area and helpful staff and good breakfast. Only slight issue we had was got a little noisy at night when it got windy with a nearby tree banging off the side of the building but otherwise an enjoyable stay in the nicest area of guayaquil that we came across.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
9.4

Muy buen servicio, seguro, limpio. Acogedoras zonas sociales para compartir. Sugerencias: 1) cambiar el ventilador de la habitación 4, tiene un ruido que no deja dormir. 2) Mejorar el serivico de internet. Por lo demás, PERFECTO

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Wrz 2016
10.0

Felicito a Nucapacha por mantener un buen servicio luego de haberles visitado desde hace 3 o 4 años

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
9.4

Nice place, nice pool. Decent breakfast and really nice staff. Dorm rooms are ok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
2 Wrz 2016
6.3

Staff weren't overly friendly or useful. I thought they had organised for me the walking tour but when it came to it they hadn't at all. Breakfast was pretty good, pool area is nice and refreshing after a hot day in Guayaquil. Overall experience in Guayaquil was pretty negative, ended up leaving a day early.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Sie 2016
9.1

Felt like a hotel with the pool which is huge. Breakfast was very nice with eggs and fresh water melon juice! Staff were very nice and quick to help. Bedroom floor could have done with a mop but bathroom was very clean. Didn't stay too long and didn't go out in Quayquil but was happy with the accommodation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Sie 2016
6.9

Security was fine with a gate. Private rooms were basic. Staff was friendly. I was there a short period of time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.