Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Nucapacha

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • AlejandraAltube
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
6.3

Omiten decir que NO CUENTAN CON AGUA CALIENTE en las duchas. Luego de haber pagado la reserva, a las horas, me quiero ir a duchar y me encuentro con la sorpresa! Pido cancelar la reserva y q me devuelvan la plata, asi me puedo ir a otro lugar. No quisieron cancelar la reserva conpleta, despues de mucha discucion y haber tenido q llamar a la policia, porq no me querian devolver mi plata, me devolvieron 3 de los 4 dias de reserva. El hostel parece lindo, con un patio muy lindo y ambiente agradab

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Wrz 2017
9.1

Llegamos a guayaquil un domingo, y era el único sitio en la ciudad donde nos vendieron cerveza, la atención muy buena, los argentinos que atienden son muy cheveres, esta en una zona tranquila, y la piscina genial, 100% recomendado. Lo único malo fue que no nos quisieron vender cerveza a partir de las 12pm ( pequeño detalle jaja)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por tomarse el tiempo para compartir tus experiencias con nosotros. Estoy muy contento de saber que nuestro personal hizo que tu estancia fue agradable. Que pena que no te quisieron vender cerveza por mas tiempo, pero te cuento que hicieron una excepción bien grande pues incluso 12 de la noche es mas de lo permitido; pero que bueno que hayan disfrutado, es lo importante.

2 Wrz 2017
9.7

Solo estuve una noche, llegue un poco antes de la hora prevista y tuve que quedaré en el hall mientras tanto. La muchacha que nos atendió fue muy amable, la habitación y el baño limpios. El desayuno delicioso,la gente que nos atendió muy servicial,volvería a ir....tienen un perro encantador, 🐶NACHO el mejor!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por tomarte el tiempo de dejar un comentario sobre nuestro hostel. Nos hace sentir orgullosos que se atiendan a las necesidades de nuestros clientes de la mejor manera que podemos. Esperamos que el algún momento los caminos te traigan de regreso por acá para que puedas darle mas cariño a Nacho, quien esperamos tambien este un poquito mas tranquilo ;)

  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Wrz 2017
9.1

Super Hostel! Wir hatten einen wundervollen Aufenthalt dort :) es gibt einen wunderschönen Pool mit Sprungbrett und slackline und die Atmosphäre war auch super :) dieses Hostel können wir nur weiterempfehlen :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sehr geehrter Kunde. Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Ich bin so froh zu hören, dass unsere Mitarbeiter Ihren Aufenthalt angenehm gemacht haben.

21 Sie 2017
9.4

Excelente estadía, volvería definitivamente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por tu comentario y por haber elegido nuestro hostel. Estamos felices de que hayas disfrutado de tu estancia y esperamos tenerte de nuevo por aca en algun momento.

19 Sie 2017
8.3

We had problems with water because there was none in some moments. Apart from that everything was quite nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for taking the time to write us a comment, we were not aware of this situation, i wish you could have let us known while you were here with us to find a solution for you. I will definitely look into that, thanks for bringing it to our attention.

13 Sie 2017
9.1

Sehr freundliches familiengeführtes Hotel mit großem Pool, Frühstück inklusive. Die Zimmer sind etwas eng, aber in Ordnung. Das Hostel liegt nicht in Zentrumsnähe, aber Banken und (Fast Foof) Rerstaurants sind fußläufig zu erreichen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2017
8.3

Prior to arrival, we switched from a private room to a dorm room but we were not told that the deposit does not transfer if you change room types. The staff was very friendly. At one point the shared bathroom was filthy due to someone tracking mud in but they quickly cleaned it. The breakfast was simple but satisfying. The beds are hard but fine for a couple nights. Their dorm lockers are big enough to hold a large suitcase. The location is walking distance from grocery store and dining.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • david_di876239
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Sie 2017
8.0

Nice staff, good room for its price, a little far from the center, you have to take a bus, but cool neighborhoud.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your comment. True, we are 5.5km away from what is call 'center' of the city, but we do have free tours there everyday upon registration, so is not a bad a deal.

29 Lip 2017
8.9

Hostel Nucapacha has a very nice patio with a swimming pool that is nice for relaxing. The place was clean, and the staff was helpful. Downtown is a few kilometers away, but the hostel is in a nice neighborhood of Guayaquil. My one complaint is that the owner's dog would take people's shoes and play catch me if you can with them.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review and for choosing us during your stay in Guayaquil. We are glad you enjoy most of your stay and we apologize for our dog's behavior, he is still a puppy and wants to play with everyone all the time, he is still under training. Hopefully he will calm down a little bit in a couple of months.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×