Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Nucapacha

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Lut 2017
9.4

Super chill hostel located near a grocery store and many cafes and right on the bus lines. The staff were very helpful and friendly. They let me check in early after I took the night bus and provided a lot of maps and advice. Definitely more of a family-friendly atmosphere but you can still enjoy a beer and a conversation with other travellers at the end of the day.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2017
9.4

We arrived at 4am due to our flight being extensively delayed. The staff was very welcoming and accommodating. The room was very clean and provided everything we needed. It can be very warm during the summer season (Jan-Mar) so please note they do not have A/C at this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Obieżyświat
  • 78 Recenzje
6 Lut 2017
8.6

If you need to stop in Guayaquil it's fine for a night. Awesome swimming pool and decent breakfast. Just don't expect much of a party.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
8.3

The staff truly goes far and beyond to make your stay as pleasant as it can be, the pool is kept uberly clean, rooms DO NOT have air conditioning just fans and the neighborhood is most likely the second best asset after the staff. Overall good run for your money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
8.6

Recomendado. Buena ubicación y tranquilo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Gru 2016
8.0

Great hostel with great friendly helpful staff. I would recommend here. And it's so muggy hot we didn't mind that there was not hot tap on the shower.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
9 Lis 2016
8.6

Nice hostel with lovely pool area and helpful staff and good breakfast. Only slight issue we had was got a little noisy at night when it got windy with a nearby tree banging off the side of the building but otherwise an enjoyable stay in the nicest area of guayaquil that we came across.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
9.4

Muy buen servicio, seguro, limpio. Acogedoras zonas sociales para compartir. Sugerencias: 1) cambiar el ventilador de la habitación 4, tiene un ruido que no deja dormir. 2) Mejorar el serivico de internet. Por lo demás, PERFECTO

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Wrz 2016
10.0

Felicito a Nucapacha por mantener un buen servicio luego de haberles visitado desde hace 3 o 4 años

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
9.4

Nice place, nice pool. Decent breakfast and really nice staff. Dorm rooms are ok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.