Hostelworld.com

Hostel Nomadas Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 70 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 70 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.5
Hostel Nomadas Backpackers Located at 100 N 125 W from Sabana Scotiabank, , San Jose.
Hostel Nomadas Backpackers
Costa Rica
San Jose San Jose 8831 100 N 125 W from Sabana Scotiabank
82% 70
9.9405513 -84.1098690
Hostel Nomadas Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Kwi 2016
6.3

It was very clean and comfortable but it was literally someone's house so if you're looking for hostel atmosphere this probably isn't the place for you. If you're looking for somewhere with easy access to the airport and a safe and comfortable stay then this would be perfect! The owner is also very nice and helpful with giving advice and directions etc which was a nice bonus.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2016
9.4

We got in on a late flight and caught a taxi to the hostel.. When we arrived the owner came to greet us and gave us a quick tour of the facilities before we went to bed... The next morning was great, the owner explained to us how to get to the bus station and how much each item should cost. I would stay here again a million times 👍🏼

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
4.9

Beds are comfortable, nice garden... but other than that, there is no hostel vibe. Il really feels like you are staying in someone's house and you must not disturb them! Never seen a private sign on the kitchen table before, and you can't even use the kitchen after 8 PM! Can't close the windows in the rooms and there are mosquitoes flying around all night. I do not recommend this place.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Mar 2016
9.4

Sehr nette Familie! Immer wieder gerne

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2016
8.9

Nice hostel. Fairly quiet. There's a curfew at 11pm and no cooking after 8pm. Breakfast is served between 7am-9am. There's also a cute dog roaming around here. They have s few showers; one shower with just cold water and two with warm water. There are a few good food places not too far away as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lut 2016
8.9

Very friendly owners, very helpfull! Its a quite hostel in a save neighberhood! Clean! I booked a dorm but that was full and i got an upgrade (private room) for the same price! I would recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2016
6.9

Helpful staff. Very quiet during night. Nice coffee and warm showers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sty 2016
9.1

El hostel es hermoso. Todo esta limpio y ordenado. El barrio es muy bonito. Hay mucha tranquilidad en el hostel. Los dueños te dan información turística y están p ayudarte. Nos han llevado a la terminal de bus sin cargo. Sin embargo no siempre se cumple con el horario de servicio de desayuno así como tampoco el agua está siempre caliente. No poseen toda la información turística. Mejor dirigiste al ITC del centro, a la vuelta de la catedral.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.