Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel New York

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 881 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 881 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.1
Hostel New York Located at C/ d'en GIGNAS 6, 08002, Barcelona.
Hostel New York
Spain
Barcelona 08002 C/ d'en GIGNAS 6, 08002
70% 881
41.3805796 2.1795799
Hostel New York
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
7.7

Pas déçu sur mes attentes, je recommanderai s cet hostel , Cela étant un petit bémol sur l accueil du personnels. BIen cordialement, SELMI

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
7.4

The reception gave us the key everytime by only asking for our roomnumber. I guess one easily could get keys for other rooms as well by just guessing some numbers ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
3.4

Pas air clim. Il devait faire 48 dans la chambre.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
26 Lip 2016
8.3

it is a nice hostel, more like a family hostel, definitely not a party one (wich wasnt a problem for me). Rooms were big and clean, but only two (two!!) plugs in a room for 6 people. One of them was used to turn on the only (one!!) fan in the room. I didnt sleep much because of the heat. A little loud at night (stayed in the 3rd floor). Too much hair in the shower. Location is awesome! Breakfast is good but it starts only at 08:30 until 10:30.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
8.9

Kann es nur weiterempfehlen! Wer wenig Geld zur Verfügung hat und nach einer günstigen Herberge im Stadtkern sucht, ist hier optimal aufgehoben. Kein Luxus, einfache Standards aber gut. Das Frühstück ist klassisch südländisch: Baguette, Schokocreme, Butter und Marmelade dazu Saft. Ist also ein üppigereres Frühstück (englisch) erwünscht, sollte man auswärts frühstücken.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Honduras, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
3.7

La habitación estaba sucia y el baño igual, y hasta hoy veo que hay que pagar por las sabanas. He visitado otros albergues, donde jamás me han cobrado por ponerle sabanas a la cama y con mejor precio, porque para lo que he pagado a sido decepcionante. Jamás volvería sinceramente

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
5.4

Small room, a bit dirty and didn't look like the photos

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Lip 2016
3.7

WiFi não funcionava, não tinha tomada no quarto pra carregar o celular, não tem roupa de cama, encanamento barulhento.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
17 Lip 2016
3.4

If I were to design the worst hostel I can imagine, I wouldn't come even close to this place. There is only one shower and bathroom per floor and the sink in the shower is clogged and spewing orange goo. I had made the booking for the wrong night at the hotel, so when I asked to change I was told to "shut up and show him some respect". When I sat down on the sofa to search for another hotel, I was told to get out of the hostel as I had no right to stay inside without a reservation. Rudest ever.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
6.9

Buena ubicación y trato del personal del hotel. Lo peor el tener que pagar por las sábanas (esto debería estar prohibido) y el baño compartido es bastante mejorable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.