Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel New York

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 904 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 904 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 6.1
Hostel New York Located at C/ d'en GIGNAS 6, 08002, Barcelona.
Hostel New York
Spain
Barcelona 08002 C/ d'en GIGNAS 6, 08002
70% 904
41.3805796 2.1795799
Hostel New York
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
9.4

Todo son super amables

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
6.3

Great location in the Gothic Quarter, and pretty good value for money considering that. However, there are lots of small things the hostel could do to improve itself vastly. I would improve the lighting, security, staff friendliness and fix those of the showers that are broken.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Lis 2016
9.1

Absolutely amazing location! Dorm type rooms are decent, with big lockers (lock for rent though). The use of hostel computers is limited and breakfast may run out if you come in the last half an hour. Overall pleased, would stay here again. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Paź 2016
5.4

The staff was rude. The luggage store section was very random and vague. The breakfast sucked.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Paź 2016
8.0

El personal muy agradable y la limpieza correcta, pero la cama era un poco incómoda, el colchón es muy fino y hacía calor en la habitación, al abrir la ventana se escucha mucho ruido del ascensor y los otros huéspedes. Por las mañana mucha gente para un solo baño, aunque hay dos duchas separadas y para la ducha no había cola. El desayuno fue bueno y disponen de ordenadores con internet y una habitación para guardar las maletas durante el día de salida.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Wrz 2016
9.7

Very nice hostel in Barcelona! Located right near las ramblas, it is a great location. Very clean, free wifi, and a decent free breakfast. Staff were friendly except I was yelled at (in Spanish and I don't speak Spanish at all) by the woman running the breakfast. I guess you are not supposed to go in the kitchen even though the coffee and juice were set up in there. They serve you and the food is self-serve.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Wrz 2016
10.0

Sauberes, gut ausgestattetes Hostel im Zentrum der Stadt. Viele Sehenswürdigkeiten sind gut zu Fuß erreichbar. Das Personal ist sehr nett und hilfsbereit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Wrz 2016
5.7

Very unorganised. There was always a lot of people waiting in the tiny foyer. So you had to wait awhile before getting in. Dirty rooms. No linen included. No signs saying respect your room mates. We had people smoking and drinking in the room so you had to breathe that in while sleeping. Had two ladies in the room drinking and one of them spilt beer all over the floor. Lockers were very squeaky and made a lot of noise. Staff weren't very attentive but not a big deal for me. A no for me.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Jenshasselwander
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Wrz 2016
7.4

The Hostel was well located, and the staff was friendly, i would come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sie 2016
6.3

The room was tiny and stuffy. One of the worst hotels I have stayed in. Breakfast was simple and the breakfast lady was rude. However, the location was excellent.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.