Hostelworld.com

Hostel New York

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 830 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 830 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.1
Hostel New York Located at C/ d'en GIGNAS 6, 08002, Barcelona.
Hostel New York
Spain
Barcelona 08002 C/ d'en GIGNAS 6, 08002
77% 830
41.3805796 2.1795799
Hostel New York
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
5.7

Bon emplacement le reste moyen !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
6.3

the hostel is situated right in the heart of the city which is great for people who want to be out all day sightseeing, as you can get around really easily on foot. shared showers and toilets were always clean when I used them, the rooms are standard with bunk beds and lockers, except you can't lock the lockers properly so will need to take care of your valuables if you're sharing a room with strangers. overall a cheap stay in a charming city.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Mar 2016
9.1

Hostel bien ubicado y tranquilo. El desayuno bien. Lo mejor del hostel: el recepcionista del turno noche, un crack! Muy simpatico y atento.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
10.0

Best hostel I ever stayed in! Was in a pretty neat location near the beach. The showers were a no though, you have to continue pressing a button to keep it running while you are in there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
2.6

Staff were very rude and unhelpful

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
8.6

Lo recomiendo. Básico pero económico. Sitio perfecto en el barrio histórico y cerca de la playa. Desayuno más que correcto. Duchas caprichosas. Toallas pequeñas. Je le recommande. Basique mais économique. Situation parfaite dans le quartier historique et proche de la plage. Petit déjeuner plus que correct. Douches capricieuses. Serviettes un peu petites. I recommend it. Basic but cheap. Perfect situation near the beach. Breakfast more than acceptable. Capricious showers. Too little towels.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Lut 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

Uwielbiam tę lokalizację wewnątrz Dzielnicy Gotyckiej, 10min spacerem od st zakupy, plaża, palmy, wysokie st st, Mirador de Colom, Casa Bassegoda, Casa Mila. Ale należy pamiętać, że to miejsce jest labirynt bec Dzielnicy Gotyckiej ma wiele wąską ulicę, dużo placów, różnych w ciągu dnia i nocy. Dostajemy regularnie stracił w tym miejscu. Mieszkaliśmy w pokoju dwuosobowym, ale to przychodzi z łóżkiem piętrowym, jest darmowe śniadanie, ale chodzi tylko z masła dżem czekoladę n chleba, zawsze można dostać szynkę obok

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
6.6

Géographiquement bien placé mais confort spartiate.Sanitaires non chauffés et couloir en courant d'air. Du bruit jusqu'à 3h du matin lors de notre première nuit. Espace collectif insuffisant et mal situé. Petit-déjeuner de qualité moyenne.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Lut 2016
10.0

Personale cordiale e posizione ottima per girare la città

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Gru 2015
7.1

Great bare-bones hostel. Wouldn't recommend for multiple nights stay, but for the cost, we couldn't find a better value (especially since we were there for New Years). Breakfast was a nice touch, although don't expect too much besides coffee and pastries. Location is great, but we had trouble finding it and almost got our stuff stolen on the way (but that goes with anything in the Gothic Quarter). Don't let that keep you from considering it though, it served our needs well for our time in BCN.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.