Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel New Ipanema

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 330 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 330 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.4
Hostel New Ipanema Located at Rua: Baro da Torre, 175 casa 1, Ipanema, Rio de Janeiro.
Hostel New Ipanema
Brazil
Rio de Janeiro 22411001 Rua: Bar�o da Torre, 175 casa 1, Ipanema
82% 330
-22.9834836 -43.2016754
Hostel New Ipanema
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Cze 2016
6.9

Très bien situé mais sinon il n'y a pas grand chose à faire dans l'auberge, aucune "vie de voyageurs" , réception et parties communes froides. Mais pour visiter Rio avec des amis c'est parfait !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Maj 2016
8.9

Bem localizada e funcionários simpáticos. Sugestão: renovar as louças da cozinha e lixeiras e ganchos de toalha para os banheiros. De resto, tudo certo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2016
8.9

El trato del personal excelente, muy acogedor y muy amables. El sitio gran ubicación tranquilo y seguro, hay comercios, bares, restaurantes por los alrededores. Cercano a la playa, metro y paradas de autobuses Una experiencia fantástifca

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • haylie_j
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Kwi 2016
6.9

이파네마 해변에서 걸어서 3분. 가장 기본적인 것만을 기대한다면 나쁘지 않은 선택. 금액 대비를 생각한다면 시설에 비해 비싸다는 생각은 든다. 영어로 대화가 안돼도 매우 적극적이고 친절한 직원이 인상적이었다.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Mar 2016
6.3

Security is good, lockers available. Location is 5min to Ipanema, 15min to Copacabana. The staff is never in the building, they are in the house in front. Even when new people arrive, the staff isn't there. Lots of times we had to say that they are 'hiding' in the house in front. The atmosphere isn't great, the staff doesn't organize anything at all in the hostel. They have some flyers at the living room where you can book some activities outside of the hostel. They dont speak english.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Lut 2016
7.7

Great location. If you want to stay at Ipanema for a good price this is it. But, extremly hot in the common areas during the day. The staff is not so helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Lut 2016
8.3

Good spot, but aside from the room, the common spaces don't really invite to chill and interact much.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2016
9.1

I stayed at Hostel New Ipanema for Carnival 2016. The hostel is in prime location super close to food, shops, and most importantly the beach. The staff are great but of all the one staff named Franklin made my stay at Ipanema amazing. He is always so lively and is there for any questions. Even though I made it difficult by changing booking information/ dates and even had a package delivered and sent from the hostel. All these things are just some sign of how cooperative this hostel was for me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2016
8.3

falta tomadas para carregar celular por exemplo! no meu quarto isso era uma briga de quem chega primeiro!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.