Hostelworld.com

Hostel Natura

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 148 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 148 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
Hostel Natura Located at Avenida das Cataratas KM 12.5, Remanso Grande Neighborhood, Foz do Iguacu.
Hostel Natura
Brazil
Foz do Iguacu 85853-845 Avenida das Cataratas KM 12.5, Remanso Grande Neighborhood
86% 148
-25.6060626 -54.5247387
Hostel Natura
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
23 Lut 2016
8.0

Very chilled out hostel. Good place to relax, read a book and take it easy. Staff is friendly and helpfull. Food and breakfast are good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2016
9.4

Perfect for those that want to stay surrounded by nature and nice and friendly people. Loved the atmosphere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2016
8.9

I loved this place! The atmosphere is so relaxed. You could spend your whole day just at the hostel. They have a huge garden with a lake, a pool and hammocks. Breakfast was great as well. Getting there is a bit harder. Get off bus 120 when you see three big signs on your right about a wax museum and a dinosaur theme park. Breakfast was great as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
31 Sty 2016
6.3

At first really liked this place, lovely receptionist, great chill out area and they did food which is handy as it's in the middle of nowhere. However, when they say six bed dorm they mean six bunk beds, so a twelve bed dorm. We also booked into a female only dorm and woke up to boys having been moved into the room. This was blamed on the tour guide who moved them in, though when we were woken up in the middle of the night it was a staff member who showed them to their beds.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Sty 2016
8.0

Good if you have a car. Too far away from anything otherwise. Friendly staff, beautiful scenery.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2016
10.0

Great hostel! Beautifull location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2016
9.7

This hostel was so lovely. It was off the beaten path, so if you're looking for nightlife, this isn't the most convenient. I was looking for a chill spot to relax while visiting the falls and this was perfect. There's a lake you can swim in/paddle boat in, with a little lakehouse, a pool, hammocks, rocking chairs, and really good food/bar. It was a great place to meet friends and relax in the heat. The grounds were kept beautifully.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Sty 2016
8.0

Bonne auberge, tour proposé pour admirer les chutes du côté argentin, espace commun spacieux, grand jardin et ambiance relax. Un peu de monde quand la chambre est complète mais sans que ça soit un problème. Un peu éloignée du centre, dommage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sty 2016
9.4

I had a really good stay here, nice and calm with good opportunities to see both sides of the falls. I had some trouble finding my way there, but once I was there it was all worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2016
6.6

Lage sehr weit außerhalb und ruhig, nichts für jemanden, der Nachtleben haben will. Ausstattung der Küche für Selbstversorger dürftig

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.