Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Mundo Maya

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
5.7

Auberge de piètre qualité. Chambre petite où il fait ultra chaud. La clim fait un bruit d'enfer impossible de dormir avec. Literie douteuse et quasi pas d'eau dans les douches. Bref à fuir !

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2017
9.1

Nice stay at Mundo Maya! Great staff, and secure location. Close from the bus terminal and from the buses to the hotel strip. We recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2017
9.7

Excelente Hostal en relación calidad-precio, bastante razonable, un ambiente internacional y con seguridad de los objetos personales.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2017
3.7

Don't stay here! Very glad we were only here for one night for convenience of being near the airport for our flight. The room has only one key between 6, so we never knew who had a key to our room (felt very unsafe) - rooms smelt strongly of urine and rotting, no AC and one broken fan. They showed us our beds and gave us ones which were already occupied, then had to construct another bunk bed there and then for us (we booked weeks in advance so should have known we were coming. 1 toilet for all!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Cze 2017
7.4

This hostel is quite clean & Ok, however, a small fridge to be shared and the kitchen consists of a sink and microwave. The breakfast was good but simple (the usual toast jam cereal and coffee). When we arrived it seemed that my reservation had not been processed, and long story short, the staff were accommodating in assigning me a different room but I was overcharged. It took a little while to get my refund for the difference, but it was resolved. A good place for a night or 2 only.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • powerjoy943
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
6.6

Nothing great but ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
4.6

La limpieza del baño, las areas comunes, la habitación en general y las sabanas y la almohada era pésima

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Lut 2017
9.7

Cheap, friendly, well located is exactly as it is advertised. They even have free WiFi and breakfast included :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.