Hostelworld.com

Hostel Mundo Maya

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 83 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 83 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.0
Hostel Mundo Maya Located at Avenida Yaxchilan 82, , Cancun.
Hostel Mundo Maya
Mexico
Cancun Quintana Roo 77509 Avenida Yaxchilan 82
67% 83
21.1595602 -86.8294143
Hostel Mundo Maya
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Mar 2016
4.9

Auf unserer Mexikoreise eindeutig die schlechteste Unterkunft und dabei bei weitem nicht die günstigste. Allerdings haben wir in Cancun selber auch keine weiteren getestet.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Mar 2016
7.4

I didn't realize they charge for tax until I checked in. It's a quite basic place to stay. You can find one with air conditioning at the same price.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2016
8.6

Atencion familiar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2016
5.1

The lady working the front counter was nice, but didn't really seem to know how to do her job. The staff doesn't seem organized. Add to that that the place is dirty and has RATS. The breakfast wasn't that great. They overbooked the room. I seriously recommend that you go someplace more professional.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2016
2.6
Przetłumaczone przez Google

Personel ukradł moje zimowe buty z mojej prywatnej przestrzeni. Hostelleitubg nie zrobił nic, aby wyjaśnić sprawę! Były bardzo drogie buty.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Sty 2016
6.6

Only stayed one night, surley receptionist made me wait till exactly 2pm to give me key to room, which had top part of wall missing. Builder with hammer started to hammer missing section in place. Broken plaster all over bed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sty 2016
6.3

Hostel in Downtown, There are only two showers and two toilets for the whole hostel which wasn't always easy... The room was clean, the sheets were okay. There is an area to sit outside which is nice to meet people. Breakfast is included but it's not much, avarage I would say. Anyways, I met a lot of nice people. The staff is nice and helpful if you speak a couple of spanish words. I met many nice people so I enjoyed my stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Gru 2015
3.1
Przetłumaczone przez Google

Całkowicie pusty czyszczenia, brudne prześcieradła i pełne prysznic pełna włosów. Zatkany zlew. Bez calientr wody. , Bardzo głośno. Bardzo słabe śniadanie.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Nie Conditionning powietrza

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Po przyjeździe zostaliśmy przywitani przez hiszpański recepcjonistka, i nie mówi zbyt dobrze po hiszpańsku i ona nie mówi zbyt dobrze po angielsku, ale ona była bardzo przyjazny i uśmiechnięty. Zarezerwowaliśmy prywatny pokój z łazienką na korytarzu. Pokój był prosty, ale czysty. Jedynym problemem było to, że mur, którego drzwi były na została wykonana ze szkła. miał rolety więc ludzie naprawdę nie mogłem przejrzeć, ale w tym przypadku trzeba było światła w pokoju, można zobaczyć wszystko od obszaru komunalnego. Dobre śniadanie

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.