Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Mundo Maya

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
8.3

Quien quiere pagar poco y no le importa mucho si las sábanas y cortinas están rotas, está en el justo lugar. Quien prefiere un poco más de confort mejor busca un hotel un poco más caro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Wrz 2017
9.7

The hostel is well located close to the buses and main square of Cancun. The form was nice but no lockers. I was worried that I would have to wait for shower in the morning because there are only 2 for all the dorms but the hostel wasn't fully booked so it was fine. The staff is really nice and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2017
5.1

Das Personal war eher unfreundlich; die Bettenlacken waren sehr dreckig und der Kissenbezug hatte überall Flecken

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Sie 2017
6.3

Nice staff, very good location! Unfortunately the shower was dirty and so were the bed sheets.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2017
3.4

It was dirty, uncomfortable and old. They didn't have a soap in the washrooms which were hard to get in anyways there were only 2 for the whole hostel. Yes, it is cheaper comparing to other places, but few saved bucks per night is not worth sleeping on old dirty matrass which smells like a mold without propper bed sheets and smelling all the fumes comming from the high traffic road. In addition, very noisy. My advise is not to stay there if you do not like extreme conditions.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
30 Lip 2017
7.1

sólo había un ventilador para 3 personas en una habitación cuando reservabamos una habitación con ventilador, con 35 grados fuera y mucha humedad no era suficiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
10.0

una de mis mejores experiencias y el trato ufff le pomgo por 100 excelente trato, muchas gracias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
7.4

Lovely staff (took two of us out to experience the food after their shifts!). Nice air-con room for same price as non-air-con. Sheets looked slightly stained and bathrooms were small and water faucet only had three holes in it so shower wasn't very powerful. But overall, excellent location (close to bus station) and very affordable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
5.7

Auberge de piètre qualité. Chambre petite où il fait ultra chaud. La clim fait un bruit d'enfer impossible de dormir avec. Literie douteuse et quasi pas d'eau dans les douches. Bref à fuir !

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2017
9.1

Nice stay at Mundo Maya! Great staff, and secure location. Close from the bus terminal and from the buses to the hotel strip. We recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×