Hostelworld.com

Hostel Mundo Chiquito

  • 485 Aburanokoji Takeyachosagaru Hashimotocho, Nakagyoku, Kioto, Japonia
Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Hostel Mundo Chiquito Located at 485 Aburanokoji Takeyachosagaru Hashimotocho, Nakagyoku, Kyoto.
Hostel Mundo Chiquito
Japan
Kyoto 604-6072 485 Aburanokoji Takeyachosagaru Hashimotocho, Nakagyoku
84% 152
35.0155168 135.7533252
Hostel Mundo Chiquito
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lis 2015
8.9

The staff were very friendly and helpful and spoke great English. The Room was secure and clean, it was also an added bonus that towels and tea were free. Quiet time at night was awesome and it was easy to get a nice sleep here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lis 2015
9.1

This hostel has a very friendly and helpful English-speaking staff. In the first-floor bedroom you get your own cubicle with a futon. It's similar to a capsule hotel but it's twice as large and has a large chest with a padlock to store your belongings. Good showers as well. A great hostel overall, but be sure to check the cancellation policy if you think there is any chance you'll be changing your plans as it's particularly strict.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Paź 2015
8.3

nice staff, steep staircase

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Wrz 2015
10.0

The Staff is the best ,well informed ,totally best organized ,endless helpful and freindly hardworking people ! A marvelous stay ,i hve been there the second time ,because i felled so welcome and impressed .Thebuilding is so traditional und beautiful an very authentical stay !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2015
9.1

Had a great stay here! The hostel has a more traditional feel to it which I thought was nice and the staff was amazing! Very friendly and helpful. I would definitely recommend it and I'd stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2015
8.9

Really nice tradionnal hostel. Located near the imperial palace and the Nijojo castle. People are friendly and there a nice garden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Lip 2015
9.4

Hostel chico pero muy comodo y lindo. El personal fue de mucha ayuda para saber como llegar a ciertos lugares, y hablan ingles, el dueño habla español. Esta bien ubicado en el centro geografico de kyoto, para ir a la mayoria de los templos es necesario usar buses.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Cze 2015
9.7

Extra friendly atmosphere, lovely house, nice people! The only thing that could improve is the beds in the dorm, a bit uncomfortable. But we loved Mundo Chiquito, and will definitely come back if coming to Japan again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andresrecabarrenalvarez9715
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 47 Recenzje
19 Cze 2015
8.3

good staff...small hostel but literally. .Im 1.85 and crashed my head 4 times inside.Good internet,good bathroom and kitchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Cze 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Tak, to jest bardzo dobry na kilka dni Chucuito schroniska w Kioto. Łóżko jest trochę twarde, ale wystarczające. Personel jest bardzo miły i przyjazny. Są to typowe bisicletas Japonii w hostelu na wynajem. Jest w pobliżu centrum miasta i zamku Nijo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.